ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Φαρδιά αλυσίδα λαιμού 45 - 50 cm unisex από ατσάλι ασημί ARNO Φαρδιά αλυσίδα λαιμού 45 - 50 cm unisex από ατσάλι ασημί ARNO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Φαρδιά αλυσίδα λαιμού unisex ARNO από ατσάλι. Φάρδος 10mm. Η αλυσίδα σε μήκος 45 - 50εκ., κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί NESEL Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί NESEL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα λαιμού unisex NESEL από ατσάλι. Η αλυσίδα σε μήκος 55εκ., κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί NORE Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί NORE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα λαιμού unisex NORE από ατσάλι. Η αλυσίδα σε μήκος 55εκ., κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί SIMPLE Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί SIMPLE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα λαιμού unisex SIMPLE από ατσάλι. Η αλυσίδα σε μήκος 55εκ., κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί BASE Αλυσίδα λαιμού 55 cm unisex από ατσάλι ασημί BASE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα λαιμού unisex BASE από ατσάλι. Η αλυσίδα σε μήκος 55εκ., κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό DORIT Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό DORIT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 5 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό DORIT Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό DORIT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ροζ χρυσό επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 7 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. BAINE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. BAINE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 7 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό BAINE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό BAINE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 7 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό BAINE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό BAINE 2
  Διαθέσιμα
  Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ροζ χρυσό επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 7 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
  Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR020B από ατσάλι μαυρό
   Διαθέσιμα
   VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR020B από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR020 από ατσάλι
    Διαθέσιμα
    VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR020 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR019 από ατσάλι
     Διαθέσιμα
     VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR019 από ατσάλι. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Ανδρικό βραχιόλι VISETTI...
      Διαθέσιμα
      VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR018 από ατσάλι. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR017R από κόκκινο δέρμα
       Διαθέσιμα
       VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR017R από γνήσιο δέρμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR017M από μπλε δέρμα
        Διαθέσιμα
        VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR017Μ από γνήσιο δέρμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR017G από γκρί δέρμα
         Διαθέσιμα
         VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR017G από γνήσιο δέρμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Ανδρικό βραχιόλι VISETTI SU-BR017B από μαυρό δέρμα
          Διαθέσιμα
          VISETTI ανδρικό βραχιόλι SU-BR017B από γνήσιο δέρμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR120 από ατσάλι μαυρό
           Διαθέσιμα
           VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR120 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR119 από ατσάλι μαυρό
            Διαθέσιμα
            VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR119 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR118 από ατσάλι μαυρό μπλε
             Διαθέσιμα
             VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR118 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR117 από ατσάλι μαυρό
              Διαθέσιμα
              VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR117 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR116 από ατσάλι μαυρό
               Διαθέσιμα
               VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR116 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR115 από ατσάλι μαυρό μπλε
                Διαθέσιμα
                VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR115 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR114 από ατσάλι μαυρό
                 Διαθέσιμα
                 VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR114 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR113 από ατσάλι μαυρό
                  Διαθέσιμα
                  VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR113 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR112 από ατσάλι μαυρό
                   Διαθέσιμα
                   VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR112 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                   Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR111 από ατσάλι μαυρό μπλε
                    Διαθέσιμα
                    VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR111 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR110 από ατσάλι μαυρό μπλε
                     Διαθέσιμα
                     VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR110 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                     Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR109 από ατσάλι μαυρό
                      Διαθέσιμα
                      VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR109 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR108 από ατσάλι μαυρό
                       Διαθέσιμα
                       VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR108 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR107 από ατσάλι μαυρό
                        Διαθέσιμα
                        VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR107 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR106 από ατσάλι μαυρό
                         Διαθέσιμα
                         VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR106 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR105 τριπλό από μαυρό δέρμα
                          Διαθέσιμα
                          VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR105 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR104 διπλό από μαυρό δέρμα
                           Διαθέσιμα
                           VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR104 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                           Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR103 τριπλό από μαυρό δέρμα
                            Διαθέσιμα
                            VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR103 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                            Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR102 διπλό από μαυρό ατσάλι
                             Διαθέσιμα
                             VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR102 από ατσάλι. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                             Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR101 διπλό από μαυρό δέρμα
                              Διαθέσιμα
                              VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR101 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                              Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR100 τετραπλό από μαυρό δέρμα
                               Διαθέσιμα
                               VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR100 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                               Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR098 τετραπλό από μαυρό δέρμα
                                Διαθέσιμα
                                VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR098 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR097 από μαυρό δέρμα
                                 Διαθέσιμα
                                 VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR097 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                 Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR096 από μαυρό δέρμα
                                  Διαθέσιμα
                                  VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR096 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                  Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR095 από μπλε δέρμα
                                   Διαθέσιμα
                                   VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR095 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR094 από μαυρό δέρμα
                                    Διαθέσιμα
                                    VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR094 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR093 διπλό από μαυρό δέρμα
                                     Διαθέσιμα
                                     VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR093 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                     Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR092 διπλό από μαυρό δέρμα
                                      Διαθέσιμα
                                      VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR092 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                      Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR091 διπλό από μαυρό δέρμα
                                       Διαθέσιμα
                                       VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR091 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                       Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR090 διπλό από μαυρό δέρμα
                                        Διαθέσιμα
                                        VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR090 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                        Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR088 από δέρμα μπλε μαυρό
                                         Διαθέσιμα
                                         VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR088 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                         Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR089 τετραπλό από μαυρό δέρμα
                                          Διαθέσιμα
                                          VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR089 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                          Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR087 από μπλε δέρμα
                                           Διαθέσιμα
                                           VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR087 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                           Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR084 διπλό από μαύρο δέρμα
                                            Διαθέσιμα
                                            VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR084 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                            Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR083 από μαύρο δέρμα
                                             Διαθέσιμα
                                             VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR083 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                             Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR082 πενταπλό από δέρμα μαυρό μπλε
                                              Διαθέσιμα
                                              VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR082 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                              Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR081 διπλό από μαύρο δέρμα
                                               Διαθέσιμα
                                               VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR081 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                               Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR080 τετραπλό από καφέ δέρμα
                                                Διαθέσιμα
                                                VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR080 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR079 τριπλό από μαύρο δέρμα
                                                 Διαθέσιμα
                                                 VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR079 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                 Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR078 διπλό από μαύρο δέρμα
                                                  Διαθέσιμα
                                                  VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR078 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                  Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR077 τριπλό από μαύρο δέρμα
                                                   Διαθέσιμα
                                                   VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR077 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                   Ανδρικό βραχιόλι VISETTI QD-BR076 τριπλό από μαύρο δέρμα
                                                    Διαθέσιμα
                                                    VISETTI ανδρικό βραχιόλι QD-BR076 από γνήσιο δέρμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                    Προϊόντα 1-60 of 329 item(s)
                                                    ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

                                                    Ανδρικά κοσμήματα online - BIJOU BOX

                                                    Ήρθε η ώρα να δεις το κόσμο του κοσμήματος από μια φρέσκια και εντελώς διαφορετική οπτική και να βρεις ανδρικά κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου με τρόπο μοναδικά εντυπωσιακό. Στο Bijou Box online shop, η συλλογή από ανδρικά κοσμήματα φιλοξενεί τόσο κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, όσο και μοντέρνα αξεσουάρ για τον άντρα του 21ου αιώνα. Είτε σου αρέσει το καθημερινό, σπορ στυλ ντυσίματος είτε σε εκφράζει καλύτερα ένας πιο εκλεπτυσμένος τρόπος ένδυσης, εδώ θα βρεις ανδρικά κοσμήματα για κάθε περίσταση και στυλ. Διακριτικά, στιβαρά, πρακτικά, πολυτελή, που εμπνέουν δυναμισμό και σαγήνη, τα ανδρικά κοσμήματα της συλλογής μας διαφέρουν από κάθε τι άλλο που μπορεί να έχεις δει online. Παρήγγειλε τώρα ανδρικά κοσμήματα εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου και απόλαυσε μια άκρως ικανοποιητική και ευχάριστη εμπειρία που κάνει την απόκτηση του αξεσουάρ που σε εκφράζει, υπόθεση λίγων λεπτών. Με τρόπο ασφαλή και αξιόπιστο, κάτι που χαρακτηρίζει τον τρόπο που λειτουργούμε σαν Bijou Box, προωθούμε όλες τις παραγγελίες μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος παραγγελιών - παραδόσεων, έτσι ώστε να έχεις τα ανδρικά κοσμήματα της αρεσκείας σου στην πόρτα σου σε ελάχιστο χρόνο.

                                                    Οι άνδρες βρίσκονται εδώ σε καλά χέρια

                                                    Ανδρικά κοσμήματα eshop – Εντυπωσιακά αξεσουάρ για τον άνδρα του σήμερα

                                                    Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστα και συχνά, κυρίαρχα κομμάτια στην εμφάνιση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών που θέλουν  - και ξέρουν πώς - να ξεχωρίζουν με το μοναδικό τους στυλ. Ειδικά, τα ανδρικά κοσμήματα, είναι κατασκευασμένα ώστε να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και να συμπληρώνουν τις στυλιστικές επιλογές των μοντέρνων ανδρών. Με διακριτικά ανδρικά κοσμήματα για καθημερινές και σπορ εμφανίσεις, αλλά και άκρως εντυπωσιακά και στιβαρά κομμάτια υψηλής ποιότητας, μπορείς τώρα να τονίσεις το δυναμικό του χαρακτήρα σου με τρόπο μοναδικό και γοητευτικό. Τα ανδρικά κοσμήματα, αδιαμφισβήτητα, μπορούν να απογειώσουν το ντύσιμό σου, αρκεί να έχουν επιλεγεί με προσοχή και επιμέλεια. Γι' αυτό το λόγο, το online κατάστημα bijoubox.gr σου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υλικών, έτσι ώστε να επιλέξεις τα ανδρικά κοσμήματα που σε αντιπροσωπεύουν. Η συλλογή από ανδρικά κοσμήματα του Bijou Box eshop σου δίνει μια πληθώρα επιλογών, για να δώσεις στην εμφάνισή σου τη αρρενωπή γοητεία και την δυναμική κομψότητα που αρμόζει στην προσωπικότητά σου. Είτε τα ανδρικά κοσμήματα είναι για εσένα το κύριο αξεσουάρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα είτε είναι τα κομμάτια που παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην εμφάνισή σου, η αναζήτησή σου τελειώνει εδώ ...στο bijoubox.gr.

                                                    Ανδρικά κοσμήματα για το τέλειο ανδρικό στυλ

                                                    Αν και ένα προσεγμένο ρολόι είναι συνήθως αρκετό για να δώσει στην εμφάνισή σου μια ξεχωριστή νότα κομψότητας και γοητείας, μπορείς τώρα να απογειώσεις το στυλ σου με δερμάτινα ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ασημένιες χειροπέδες, πλεκτά βραχιόλια, ατσάλινα κρεμαστά κολιέ και πολλά άλλα. Τόνισε το δυναμισμό και την αρρενωπότητα σου με μοδάτες επιλογές και σχέδια από τη συλλογή ανδρικών κοσμημάτων του bijoubox.gr. Τώρα, πιο εύκολα από ποτέ, ο άνδρας του σήμερα έχει τη δυνατότητα να εκφράσει πτυχές του χαρακτήρα του μέσω των επιλογών των αξεσουάρ του. Επίλεξε ανδρικά κοσμήματα στα χρώματα, τα σχέδια και τα υλικά που σου ταιριάζουν. Κάνε τα δικά σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και ανέδειξε αυτό που σε κάνει ξεχωριστό. Τώρα μπορείς!

                                                    Ανδρικά κοσμήματα

                                                    Κοσμήματα για άνδρες – Κομψά, Στυλάτα και Αρρενωπά

                                                    Το πιο απαραίτητα χαρακτηριστικά στα κοσμήματα για άνδρες είναι η ποιότητα και το design. Μόνο με μοδάτα ανδρικά κοσμήματα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας μπορείς να εκφράσεις σωστά και με αυτοπεποίθηση το προσωπικό σου στυλ και να απογειώσεις τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Με στιβαρά ανδρικά κοσμήματα που δεν περνούν απαρατήρητα, ο δυναμικός άντρας του σήμερα έχει ένα δυνατό σύμμαχο στο πλευρό του, όταν σκοπός του είναι να εκφράσει τη μοναδικότητα του με τρόπο που μαγνητίζει. Εμείς όλοι εδώ στο bijoubox.gr, έχουμε φροντίσει να εμπλουτίσουμε τη συλλογή σου με κοσμήματα για άνδρες, δια χειρός παγκοσμίου φήμης, κατασκευαστών και σχεδιαστών κοσμημάτων. Με τρόπο πανεύκολο και γρήγορο, τα ανδρικά κοσμήματα της επιλογής σου έρχονται στην πόρτα σου, προσδίδοντας αίγλη και στιβαρότητα τόσο στο καθημερινό όσο και το πιο εκλεπτυσμένο στυλ ντυσίματος που προτιμάς. Φτιαγμένα από αρίστης ποιότητας υλικά όπως ασήμι, χρυσό, δέρμα, ατσάλι και άλλα, το bijoubox.gr έχει σίγουρα τα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να δείχνεις κομψός και πάντα προσεγμένος. Είτε αναζητάς κοσμήματα για άνδρες που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, είτε προτιμάς κάτι πιο διακριτικό και ευγενές, η συλλογή μας σίγουρα δε θα σε αφήσει παραπονεμένο.

                                                    Το σημείο συνάντησης για ανδρικά κοσμήματα online σε υψηλή ποιότητα

                                                    Κοσμήματα για άνδρες είναι ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα. Εκτός από το σχεδιασμό και το υλικό, η πρακτικότητα είναι επίσης πολύ σημαντική για τους άνδρες. Στη συλλογή κοσμημάτων BIJOU BOX μπορείτε να επιλέξετε ανδρικά κοσμήματα online όπως εύκαμπτα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια με μαγνητικό κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι ή κούμπωμα κλιπ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ κοσμήματος για άνδρες είναι ανδρικά βραχιόλια με χάντρες και κούμπωμα μακραμέ ή ανθεκτικά λαστιχάκια σιλικόνης. Διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες όπως το μάτι τίγρης ή όνυχα, αυτά τα στην Ελλάδα σχεδιασμένα, χειροποίητα βραχιόλια είναι ένα ιδανικό δώρο για άνδρες. Τα ιδιαίτερα ανθεκτικά ατσάλινα κολιέ για άνδρες και οι αλυσίδες από ατσάλι μπορούν να παραμείνουν στο σώμα σου κατά τη διάρκεια της άσκησης ή ακόμα και κολυμπώντας στη θάλασσα. Αυτό ισχύει και για τα ατσάλινα ανδρικά δαχτυλίδια. Διατίθενται σε πολλές παραλλαγές, όπως δαχτυλίδια σφραγίδα και σε μοντέρνα χρώματα.

                                                    Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα