ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ασημί CACI Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ασημί CACI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ CACI με μακρύ μαύρο κορδόνι και επαργυρωμένο στοίχεια από μπρούτζο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ροζ χρυσό CACI Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ροζ χρυσό CACI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ CACI με μακρύ μαύρο κορδόνι και ροζ χρυσό επιχρυσωμένα στοίχεια από μπρούτζο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικό Κολιέ με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Αρχαιοελληνικό Κολιέ με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το κολιέ με μαργαριτάρια LAZIR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικό Κολιέ με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Αρχαιοελληνικό Κολιέ με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το κολιέ με μαργαριτάρια LAZIR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ARLIZ Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ARLIZ 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ARLIZ, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FLEROI Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FLEROI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια FLEROI από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι FLEROI, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο, διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο &...
Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο χρυσό AIMI Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο χρυσό AIMI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Βραχιόλι χειροπέδα από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι μπορεί εύκολα και γρήγορα να φορεθεί χάρη στο ανθεκτικό ελαστικό υλικό και εφαρμόζει σε κάθε μέγεθος. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό AIMI 2 Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό AIMI 2 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Βραχιόλι χειροπέδα από ροζ χρυσό επίχρυσο μπρούτζο. Το βραχιόλι μπορεί εύκολα και γρήγορα να φορεθεί χάρη στο ανθεκτικό ελαστικό υλικό και εφαρμόζει σε κάθε μέγεθος. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μεγάλο Δαχτυλίδι από μπρούτζο ροζ χρυσό DEREL Μεγάλο Δαχτυλίδι από μπρούτζο ροζ χρυσό DEREL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements από μπρούτζο χρυσό LOSIV Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements από μπρούτζο χρυσό LOSIV 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LOSIV, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια FLEROI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LAZIR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο, διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο...
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί LUFOR Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί LUFOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LUFOR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Κολιέ μακρύ με μεγάλα μενταγιόν από μπρούτζο ασημί KAL Κολιέ μακρύ με μεγάλα μενταγιόν από μπρούτζο ασημί KAL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με μακρύ ανθρακί αλυσίδα και μεγάλα μενταγιόν από επαργυρωμένο μπρούτζο. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην...
Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ ροζ χρυσό ASZIT Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ ροζ χρυσό ASZIT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το κολιέ ASZIT, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί LAZIR Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί LAZIR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μακριά aρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LAZIR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο χρυσό LEMAR Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο χρυσό LEMAR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα LEMAR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ασημί LUFOR Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ασημί LUFOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αυτό το κολιέ λαιμαριά LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια γλυκού νερού από μπρούτζο ροζ χρυσό GINEVRA Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια γλυκού νερού από μπρούτζο ροζ χρυσό GINEVRA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι μαργαριτάρι GINEVRA από επιχρυσωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι, είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί RENOI Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί RENOI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια RENOI από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ ασημί ASZIT Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ ασημί ASZIT 2
  Διαθέσιμα
  Αυτό το κολιέ ASZIT, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ χρυσό ASZIT Μακρύ αρχαιοελληνικό Κολιέ χρυσό ASZIT 2
   Διαθέσιμα
   Αυτό το κολιέ ASZIT, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Κολιέ με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ARLIZ Κολιέ με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ARLIZ 2
    Διαθέσιμα
    Αυτό το κολιέ ARLIZ, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Κολιέ με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ Κολιέ με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ 2
     Διαθέσιμα
     Αυτό το κολιέ ARLIZ, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην...
     Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
      Διαθέσιμα
      Αυτό το κολιέ λαιμαριά LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR 2
       Διαθέσιμα
       Αυτό το κολιέ λαιμαριά LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην...
       Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ 2
        Διαθέσιμα
        Statement δαχτυλίδι ARLIZ, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
         Διαθέσιμα
         Μακριά aρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LAZIR από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν...
         Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
          Διαθέσιμα
          Μακριά aρχαιοελληνικά σκουλαρίκια  LAZIR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και...
          Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR 2
           Διαθέσιμα
           Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LUFOR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν...
           Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
            Διαθέσιμα
            Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LUFOR από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν....
            Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί MATAN Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ασημί MATAN 2
             Διαθέσιμα
             Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια MATAN από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν....
             Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό TOULON Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό TOULON 2
              Διαθέσιμα
              Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια TOULON από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
              Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό TOULON Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό TOULON 2
               Διαθέσιμα
               Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια TOULON από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην...
               Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι ασημί REIMS 3 Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι ασημί REIMS 3 2
                Διαθέσιμα
                Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι REIMS από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια κρίκοι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα...
                Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι ροζ χρυσό REIMS Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι ροζ χρυσό REIMS 2
                 Διαθέσιμα
                 Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι REIMS από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια κρίκοι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο &...
                 Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί RENNES Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί RENNES 2
                  Διαθέσιμα
                  Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια RENNES από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                  Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό RENNES Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό RENNES 2
                   Διαθέσιμα
                   Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια RENNES από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό RENNES Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό RENNES 2
                    Διαθέσιμα
                    Μακριά αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια RENNES από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην...
                    Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί LILLE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί LILLE 2
                     Διαθέσιμα
                     Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LILLE από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό LILLE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό LILLE 2
                      Διαθέσιμα
                      Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LILLE από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό LILLE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό LILLE 2
                       Εκτός αποθέματος
                       Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LILLE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί NANTES Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί NANTES 2
                        Διαθέσιμα
                        Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια NANTES από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                        Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό NANTES Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό NANTES 2
                         Διαθέσιμα
                         Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια NANTES από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                         Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια... Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια... 2
                          Διαθέσιμα
                          Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια NANTES από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                          Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί TOULOUSE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί TOULOUSE 2
                           Διαθέσιμα
                           Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια TOULOUSE από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                           Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό TOULOUSE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό TOULOUSE 2
                            Διαθέσιμα
                            Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια TOULOUSE από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                            Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό TOULOUSE Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό TOULOUSE 2
                             Διαθέσιμα
                             Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια TOULOUSE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                             Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί LYON Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί LYON 2
                              Διαθέσιμα
                              Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LYON από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                              Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό LYON Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια χρυσό LYON 2
                               Διαθέσιμα
                               Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LYON από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                               Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό LYON Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό LYON 2
                                Διαθέσιμα
                                Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια LYON από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην...
                                Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί MARSEILLE Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ασημί MARSEILLE 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια MARSEILLE από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                 Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό MARSEILLE Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό MARSEILLE 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια MARSEILLE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα...
                                  Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό PARIS Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ροζ χρυσό PARIS 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια PARIS από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην...
                                   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                     Προϊόντα 1-60 of 1170 item(s)

                                     Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από μπρούτζο σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή. Όλα τα αρχαιοελληνικά κοσμήματα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Δωρεάν αποστολή - bijoubox.gr

                                     Γυναικεία κοσμήματα απο έλληνες σχεδιαστές

                                     Αρχαιοελληνικά κοσμήματα σχεδιασμένα στην Ελλάδα

                                     Εάν σε προσελκύουν ιδιαίτερα σχέδια κοσμημάτων, θα λατρέψεις τα χειροποίητα κοσμήματα μας. Σε αυτή την κατηγορία αποκαλύπτουμε μοναδικά αρχαιοελληνικά κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών από χειροποίητο μπρούτζο, χαλκό και ασήμι. Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων από την αρχαιότερη ανθρωπότητα. Είναι πολύ ελαστικό και ως εκ τούτου άριστα κατάλληλο για την κατασκευή μεγάλων και εντυπωσιακών κοσμημάτων όπως σταθερά βραχιόλια χειροπέδες, κολιέ λαιμαριά καθώς μεγάλα δαχτυλίδια statement και μακριά σκουλαρίκια. Η επεξεργασία και το φινίρισμα παίζουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την κατηγορία. Κάθε κομμάτι κοσμήματος μπορεί να είναι επαργυρωμένο με καθαρό ασήμι, επιχρυσωμένο ή ροζ χρυσό επιχρυσωμένο. Τα φινιρίσματα πραγματοποιούνται σε πολύ υψηλή ποιότητα και με μεγάλη προσοχή. Μπορείς επίσης να επιλέξεις από διάφορες επιλογές επεξεργασίας, όπως μια διαχρονική ματ ή μια γυαλισμένη επιφάνεια.

                                     Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα