ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό φαρδύ STEPHANIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό φαρδύ STEPHANIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν STEPHANIA, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ STEPHANIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ STEPHANIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν STEPHANIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό φαρδύ SARAH Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό φαρδύ SARAH 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SARAH, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ SARAH Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ SARAH 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SARAH, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό BAINE Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό BAINE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα BAINE από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι από ατσάλι χρυσό BAINE Βραχιόλι από ατσάλι χρυσό BAINE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
16,05 €
Χειροπέδα BAINE από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί MALLUR Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί MALLUR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα MALLUR από ατσάλι, διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MALLUR Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MALLUR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα MALLUR από ροζ επίχρυσο ατσάλι, διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι ασημί FARL Χειροπέδα από ατσάλι ασημί FARL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
18,47 €
Χειροπέδα FARL από επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι χρυσό FARL Χειροπέδα από ατσάλι χρυσό FARL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
18,47 €
Χειροπέδα FARL από επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι ροζ χρυσό FARL Χειροπέδα από ατσάλι ροζ χρυσό FARL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα FARL από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA 2
  Διαθέσιμα
  Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν SOPHIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA 2
   Διαθέσιμα
   Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SOPHIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Ριβιέρα βραχιόλι με μαυρό ζιργκόν από ατσάλι χρυσό SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με μαυρό ζιργκόν από ατσάλι χρυσό SOPHIA 2
    Διαθέσιμα
    Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν σε κεχριμπαρένιο χρώμα SOPHIA, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι χρυσό SOPHIA 2
     Διαθέσιμα
     Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SOPHIA, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Βραχιόλι από ατσάλι ασημί POLIS Βραχιόλι από ατσάλι ασημί POLIS 2
      Διαθέσιμα
      18,47 €
      Γυναικείο βραχιόλι POLIS από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό POLIS Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό POLIS 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο βραχιόλι POLIS από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       Βραχιόλι από ατσάλι χρυσό POLIS Βραχιόλι από ατσάλι χρυσό POLIS 2
        Διαθέσιμα
        18,47 €
        Γυναικείο βραχιόλι POLIS από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        Χειροπέδα από ατσάλι και ζιργκόν ασημί ARMILO Χειροπέδα από ατσάλι και ζιργκόν ασημί ARMILO 2
         Διαθέσιμα
         Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα ARMILO από ατσάλι, με ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι VAILI Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι VAILI 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI 2
           Διαθέσιμα
           Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           Ανδρικό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι LOTOR Ανδρικό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι LOTOR 2
            Διαθέσιμα
            Ανδρικό βραχιόλι χειροπέδα με πλάκα χάραξης από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
            Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν RAFAELA Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν RAFAELA 2
             Διαθέσιμα
             Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα RAFAELA από ροζ επιχρυσωμένο, ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
             Χειροπέδα με μαργαριτάρι και ζιργκόν ροζ χρυσο RAFAELA Χειροπέδα με μαργαριτάρι και ζιργκόν ροζ χρυσο RAFAELA 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα RAFAELA από ροζ επιχρυσωμένο, ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
              Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GINA Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GINA 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα GINA από ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
               Χειροπέδα από ροζ χρυσο ατσάλι με πέρλεα και ζιργκόν GINA Χειροπέδα από ροζ χρυσο ατσάλι με πέρλεα και ζιργκόν GINA 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα GINA από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                Βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι GLACE Βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι GLACE 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια GLACE από ατσάλι.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                 Βραχιόλι ριβιέρα με μαύρα ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL Βραχιόλι ριβιέρα με μαύρα ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL 2
                  Διαθέσιμα
                  Βραχιόλι ριβιέρα MICHELL από υψηλής ποιότητας, επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                  Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL 2
                   Διαθέσιμα
                   Βραχιόλι ριβιέρα MICHELL από υψηλής ποιότητας, επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                   Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι TRIPLE Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι TRIPLE 2
                    Διαθέσιμα
                    28,15 €
                    Βραχιόλι ριβιέρα TRIPLE από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                    Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ χρυσό ατσάλι TRIPLE Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ χρυσό ατσάλι TRIPLE 2
                     Διαθέσιμα
                     Βραχιόλι ριβιέρα TRIPLE από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                     Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό SOPHIA 2
                      Διαθέσιμα
                      Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν SOPHIA, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Βραχιόλι ριβιέρα από επιχρυσωμένο ατσάλι SOPHIA Βραχιόλι ριβιέρα από επιχρυσωμένο ατσάλι SOPHIA 2
                       Διαθέσιμα
                       Βραχιόλι ριβιέρα SOPHIA από υψηλής ποιότητας, επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                       Χειροπέδα ανδρική από ανοξείδωτο ατσάλι AGGAI Χειροπέδα ανδρική από ανοξείδωτο ατσάλι AGGAI 2
                        Διαθέσιμα
                        Ανδρικό βραχιόλι χειροπέδα AGGAI από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
                        Χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GIMA Χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GIMA 2
                         Διαθέσιμα
                         Γυναικείο βραχιόλι GIMA χειροπέδα από ποιοτικά ατσάλι σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                         Σκουλαρίκια κρεμαστά Swarovski® Elements ασημί POLO Σκουλαρίκια κρεμαστά Swarovski® Elements ασημί POLO 2
                          Διαθέσιμα
                          Σκουλαρίκια από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                          Βραχιόλι μαργαριτάρια ροζ χρυσό ONE Βραχιόλι μαργαριτάρια ροζ χρυσό ONE 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                           Βραχιόλι μαργαριτάρια ONE Βραχιόλι μαργαριτάρια ONE 2
                            Διαθέσιμα
                            14,44 €
                            Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                            Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILID Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILID 2
                             Διαθέσιμα
                             Βραχιόλι ριβιέρα BILID από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με πράσινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                             Βραχιόλι ριβιέρα με κόκκινα ζιργκόν HILI Βραχιόλι ριβιέρα με κόκκινα ζιργκόν HILI 2
                              Διαθέσιμα
                              Βραχιόλι ριβιέρα από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με κόκκινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                              Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι MANO
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                              Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι LIGA Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι LIGA 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                              Unisex κολιέ σταυρό μαύρο από ατσάλι SEGO Unisex κολιέ σταυρό μαύρο από ατσάλι SEGO 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε μαύρο χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                              Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι SEGO Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι SEGO 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα...
                              Unisex κολιέ "Χτένα" από ατσάλι Unisex κολιέ "Χτένα" από ατσάλι 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλο μενταγιόν Χτένα ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                              Ανδρικό κολιέ "Χειροβομβίδα" από ατσάλι Ανδρικό κολιέ "Χειροβομβίδα" από ατσάλι 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλο μενταγιόν Χειροβομβίδα σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το αρρενωπό look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το...
                              Ανδρικό κολιέ "Κιθάρα" από ατσάλι Ανδρικό κολιέ "Κιθάρα" από ατσάλι 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλο μενταγιόν Κιθάρα σε ασημί και μαύρο χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 50 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους....
                              Ανδρικό κολιέ "Ηλεκτρική Κιθάρα" από ατσάλι Ανδρικό κολιέ "Ηλεκτρική Κιθάρα" από ατσάλι 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλο μενταγιόν Κιθάρα σε ασημί και μαύρο χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 50 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους....
                              Ανδρικό κολιέ "Ψαλίδι" από ατσάλι Ανδρικό κολιέ "Ψαλίδι" από ατσάλι 2
                              • Με έκπτωση!
                              Διαθέσιμα
                              Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλο μενταγιόν ψαλίδι σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 50 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το...
                              Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ροζ χρυσό VAILI Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ροζ χρυσό VAILI 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                               Βραχιόλια χειροπέδα με 2 πέρλες και ζιργκόν ροζ χρυσο
                                Διαθέσιμα
                                Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο νε 2 μεγάλες πέρλες και ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι το οποίο ανοίγει με ελατήριο είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                Βραχιόλια χειροπέδα με 2 πέρλες ασημί SATE
                                 Διαθέσιμα
                                 Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο νε 2 μεγάλες πέρλες. Όλα τα υλικά του βραχιόλι το οποίο ανοίγει με ελατήριο είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                 Βραχιόλι Μαμά ροζ επίχρυσο KERY Βραχιόλι Μαμά ροζ επίχρυσο KERY 2
                                  Διαθέσιμα
                                  12,02 €
                                  Βραχιόλι με στοιχείο "μαμά" από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο Βραχιόλι είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                  Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι ροζ επίχρυσο SOPHIA Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι ροζ επίχρυσο SOPHIA 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Βραχιόλι ριβιέρα SOPHIA από υψηλής ποιότητας, ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα, με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις, όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                   Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι SOPHIA 3 Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι SOPHIA 3 2
                                    Διαθέσιμα
                                    28,15 €
                                    Βραχιόλι ριβιέρα SOPHIA από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                    Βραχιόλι ροζ επίχρυσο ZIPL Βραχιόλι ροζ επίχρυσο ZIPL 2
                                     Διαθέσιμα
                                     16,05 €
                                     Βραχιόλι από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 16 έως20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Αυτό το βραχιόλι είναι ένα κατάλληλο δώρο για τον εαυτό σας ή...
                                     Χειροπέδα ανδρική από ανοξείδωτο ατσάλι STAHL Χειροπέδα ανδρική από ανοξείδωτο ατσάλι STAHL 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Ανδρικό βραχιόλι χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
                                      Βραχιόλι ριβιέρα με κόκκινα ζιργκόν BILI Βραχιόλι ριβιέρα με κόκκινα ζιργκόν BILI 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Βραχιόλι ριβιέρα BILI από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με κόκκινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                       Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILI Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILI 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Βραχιόλι ριβιέρα BILI, από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με πράσινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                        Βραχιόλι ριβιέρα με μπλε ζιργκόν HARO
                                         Διαθέσιμα
                                         Βραχιόλι ριβιέρα από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                         Προϊόντα 1-60 of 132 item(s)

                                         Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα