ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ

Βραχιόλι με Κωνσταντινάτο από ατσάλι ασημί MEDAR
 • Νέο
Διαθέσιμα
Βραχιόλι με Κωνσταντινάτο MEDAR από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Φιδίσια βραχιόλι από ατσάλι ασημί VIPER Φιδίσια βραχιόλι από ατσάλι ασημί VIPER 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Φιδίσια βραχιόλι VIPER από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μαργαριτάρια από ατσάλι ασημί GILIAN Βραχιόλι με μαργαριτάρια από ατσάλι ασημί GILIAN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο βραχιόλι με μαργαριτάρια GILIAN από ατσάλι.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μενταγιόν από ατσάλι ασημί FIZAI
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο βραχιόλι με μενταγιόν FIZAI από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ STEPHANIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ STEPHANIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν STEPHANIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ SARAH Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί φαρδύ SARAH 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SARAH, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί MALLUR Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί MALLUR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα MALLUR από ατσάλι, διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι ασημί FARL Χειροπέδα από ατσάλι ασημί FARL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
18,47 €
Χειροπέδα FARL από επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
VISETTI βραχιόλι με κρεμαστά SU-WBR014 από oρείχαλκος ασημί
  Διαθέσιμα
  VISETTI βραχιόλι με κρεμαστά SU-WBR014 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  VISETTI χειροπέδα SU-WBR001 από oρείχαλκος με πέτρα ασημί
   Διαθέσιμα
   VISETTI χειροπέδα SU-WBR001 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   VISETTI χειροπέδα SU-WBR004 από oρείχαλκος χρυσό ασημί
    Διαθέσιμα
    VISETTI χειροπέδα SU-WBR004 από επίχρυσο / επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    VISETTI χειροπέδα με ματάκι SU-WBR003 από oρείχαλκος ασημί
     Διαθέσιμα
     VISETTI χειροπέδα με ματάκι SU-WBR003 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     VISETTI χειροπέδα SU-WBR008 από oρείχαλκος ασημί
      Διαθέσιμα
      VISETTI χειροπέδα SU-WBR008 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      VISETTI χειροπέδα SU-WBR006 από oρείχαλκος ασημί
       Διαθέσιμα
       VISETTI χειροπέδα SU-WBR006 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       VISETTI χειροπέδα SU-WBR005 από oρείχαλκος ασημί
        Διαθέσιμα
        VISETTI χειροπέδα SU-WBR005 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        VISETTI χειροπέδα SU-WBR002 από oρείχαλκος ασημί
         Διαθέσιμα
         VISETTI χειροπέδα SU-WBR002 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         VISETTI βραχιόλι με μαργαριτάρι MS-WBR069Q από oρείχαλκος ασημί
          Διαθέσιμα
          VISETTI βραχιόλι με μαργαριτάρι MS-WBR069Q από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          VISETTI βραχιόλι με μαργαριτάρι MS-WBR069 από oρείχαλκος ασημί
           Διαθέσιμα
           VISETTI βραχιόλι με μαργαριτάρι MS-WBR069 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           VISETTI χειροπέδα MS-WBR055 από oρείχαλκος ασημί
            Διαθέσιμα
            VISETTI χειροπέδα MS-WBR055 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
            VISETTI χειροπέδα MS-WBR053 από oρείχαλκος ασημί
             Διαθέσιμα
             VISETTI χειροπέδα MS-WBR053 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
             VISETTI βραχιόλι MS-WBR052 από oρείχαλκος ασημί
              Διαθέσιμα
              VISETTI βραχιόλι MS-WBR052 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
              VISETTI βραχιόλι MS-WBR051 από oρείχαλκος ροζ χρυσό ασημί
               Διαθέσιμα
               VISETTI βραχιόλι MS-WBR051 από ροζ επιχρυσωμένο / επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
               VISETTI χειροπέδα MS-WBR050 από oρείχαλκος ασημί
                Διαθέσιμα
                VISETTI χειροπέδα MS-WBR050 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA 2
                 Διαθέσιμα
                 Ριβιέρα βραχιόλι με μαύρα ζιργκόν SOPHIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν από ατσάλι ασημί SOPHIA 2
                  Διαθέσιμα
                  Ριβιέρα βραχιόλι με ζιργκόν SOPHIA, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Βραχιόλι από ατσάλι ασημί POLIS Βραχιόλι από ατσάλι ασημί POLIS 2
                   Διαθέσιμα
                   18,47 €
                   Γυναικείο βραχιόλι POLIS από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Χειροπέδα από ατσάλι και ζιργκόν ασημί ARMILO Χειροπέδα από ατσάλι και ζιργκόν ασημί ARMILO 2
                    Διαθέσιμα
                    Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα ARMILO από ατσάλι, με ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                    Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι VAILI Χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι VAILI 2
                     Διαθέσιμα
                     Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ασημί LUFOR 2
                      Διαθέσιμα
                      Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο, διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο...
                      Ασημένιο βραχιόλι με ματάκι και σταυρό GILIO Ασημένιο βραχιόλι με ματάκι και σταυρό GILIO 2
                       Διαθέσιμα
                       Βραχιόλι με ματάκι και σταυρό GILIO, από ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι, είναι ένα κατάλληλο...
                       Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν ήλιος SUN Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν ήλιος SUN 2
                        Διαθέσιμα
                        Βραχιόλι SUN, από ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι, είναι ένα κατάλληλο δώρο για τον εαυτό σας ή...
                        Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν φεγγάρι LUNA Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν φεγγάρι LUNA 2
                         Διαθέσιμα
                         Βραχιόλι LUNA, από ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι, είναι ένα κατάλληλο δώρο για τον εαυτό σας...
                         Νονά Βραχιόλι με σταυρό ασημί DELI Νονά Βραχιόλι με σταυρό ασημί DELI 2
                          Διαθέσιμα
                          Νονά Βραχιόλι DELI από ανθεκτικό ατσάλι.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι σε γυαλισμένο φινίρισμα είναι ένα...
                          Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο ασημί LEMAR Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο ασημί LEMAR 2
                           Διαθέσιμα
                           Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα LEMAR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                           Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο ασημί ESPERI Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό από μπρούτζο ασημί ESPERI 2
                            Διαθέσιμα
                            Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα ESPERI, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                            Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο αρχαιοελληνικό ασημί EVITA Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο αρχαιοελληνικό ασημί EVITA 2
                             Διαθέσιμα
                             Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα EVITA, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                             Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ασημί ESTRELL Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ασημί ESTRELL 2
                              Διαθέσιμα
                              Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι ESTRELL, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                              Βραχιόλι χειροπέδα με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί SAMOTHRAKI Βραχιόλι χειροπέδα με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί SAMOTHRAKI 2
                               Διαθέσιμα
                               Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα SAMOTHRAKI, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις....
                               Βραχιόλι χειροπέδα ασημί TINOS Βραχιόλι χειροπέδα ασημί TINOS 2
                                Διαθέσιμα
                                20,08 €
                                Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι TINOS, από επαργυρωμένο μπρούτζο, σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το μοναδικό βραχιόλι χειροπέδα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου δια χειρός στην Ελλάδα.
                                Βραχιόλι χειροπέδα ασημί KNOSSOS Βραχιόλι χειροπέδα ασημί KNOSSOS 2
                                 Διαθέσιμα
                                 20,08 €
                                 Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι χειροπέδα KNOSSOS, από επαργυρωμένο μπρούτζο, σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το μοναδικό βραχιόλι χειροπέδα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου δια χειρός στην Ελλάδα.
                                 Βραχιόλι χειροπέδα ασημί MILO Βραχιόλι χειροπέδα ασημί MILO 2
                                  Διαθέσιμα
                                  16,05 €
                                  Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι χειροπέδα MILO, από επαργυρωμένο μπρούτζο, σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το μοναδικό βραχιόλι χειροπέδα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου δια χειρός στην Ελλάδα.
                                  Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν RAFAELA Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν RAFAELA 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα RAFAELA από ροζ επιχρυσωμένο, ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                   Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GINA Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GINA 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα GINA από ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                    Βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι GLACE Βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι GLACE 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια GLACE από ατσάλι.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                     Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι TRIPLE Βραχιόλι ριβιέρα από ατσάλι TRIPLE 2
                                      Διαθέσιμα
                                      28,15 €
                                      Βραχιόλι ριβιέρα TRIPLE από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                      Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν TWIGH Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν TWIGH 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Βραχιόλι ριβιέρα TWIGH από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα
                                       Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν FOUS Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν FOUS 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Βραχιόλι ριβιέρα FOUS από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα
                                        Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν TWINK Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν TWINK 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Βραχιόλι ριβιέρα TWINK από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα
                                         Ασημένιο βραχιόλι με Δέντρο Ζωής και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού LUZI
                                          Διαθέσιμα
                                          Βραχιόλι LUZI από γνήσιο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 14,5 έως 18 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη...
                                          Ασημένιο βραχιόλι DALIN Ασημένιο βραχιόλι DALIN 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Βραχιόλια

                                           Ασημένιο βραχιόλι DALIN

                                           A20141651
                                           18,47 €
                                           Βραχιόλι DALIN από ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι σε γυαλισμένο φινίρισμα είναι ένα κατάλληλο...
                                           Παιδικό βραχιολάκι για κορίτσια από ασήμι JOEI
                                            Διαθέσιμα
                                            Παιδικόρ βαχιόλι για κορίτσια JOEI από γνήσιο 925 ασήμι. Το βραχιόλι μπορεί να ρυθμιστεί πολύ μικρά και να ταιριάζει σε οποιοδήποτε καρπό του παιδιού. Ένα υπέροχο δώρο για ένα μικρό κοριτσάκι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                            Παιδικό βραχιολάκι για κορίτσια από ασήμι με ματάκι και σταυρό BLESS
                                             Διαθέσιμα
                                             Παιδικόρ βαχιόλι για κορίτσια με ματάκι και σταυρό από γνήσιο 925 ασήμι. Το βραχιόλι μπορεί να ρυθμιστεί πολύ μικρά και να ταιριάζει σε οποιοδήποτε καρπό του παιδιού. Ένα υπέροχο δώρο για ένα μικρό κοριτσάκι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                             Χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GIMA Χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι με μαργαριτάρι και ζιργκόν GIMA 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Γυναικείο βραχιόλι GIMA χειροπέδα από ποιοτικά ατσάλι σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                              Βραχιόλι χειροπέδα ασημί JIEPI Βραχιόλι χειροπέδα ασημί JIEPI 2
                                               Διαθέσιμα
                                               24,11 €
                                               Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι χειροπέδα από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                               Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ασημί KAIN Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ασημί KAIN 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα KAIN από επαργυρωμένο μπρούτζο. Σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία και διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                Παιδικό βραχιολάκι "Κεράσι" για κορίτσια από ασήμι
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Παιδικόρ βαχιόλι για κορίτσια με στοιχεία πασχαλίτσα, κερασακι και φράουλα από γνήσιο ασήμι. Το βραχιόλι μπορεί να ρυθμιστεί πολύ μικρά και να ταιριάζει σε οποιοδήποτε καρπό του παιδιού. Ένα υπέροχο δώρο για ένα μικρό κοριτσάκι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                                 Βραχιόλι μαργαριτάρια ONE Βραχιόλι μαργαριτάρια ONE 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  14,44 €
                                                  Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                  Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILID Βραχιόλι ριβιέρα με πράσινα ζιργκόν BILID 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Βραχιόλι ριβιέρα BILID από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Διακοσμημένο με πράσινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                   Προϊόντα 1-60 of 208 item(s)

                                                   Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα