ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Χειροπέδα από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SILOI Χειροπέδα από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SILOI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα SILOI από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Φιδίσια βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό VIPER Φιδίσια βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό VIPER 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Φιδίσια βραχιόλι VIPER από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό FIZAI
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο βραχιόλι με μενταγιόν FIZAI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό BAINE Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό BAINE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα BAINE από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MALLUR Χειροπέδα από ατσάλι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MALLUR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα MALLUR από ροζ επίχρυσο ατσάλι, διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Χειροπέδα από ατσάλι ροζ χρυσό FARL Χειροπέδα από ατσάλι ροζ χρυσό FARL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Χειροπέδα FARL από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Βραχιόλι με μαργαριτάρια από ασήμι 925 χειροποίητο ροζ χρυσό MARGI Βραχιόλι με μαργαριτάρια από ασήμι 925 χειροποίητο ροζ χρυσό MARGI 2
  Διαθέσιμα
  Βραχιόλι με μαργαριτάρια από γνήσιο, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  Βραχιόλι από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό χειροποίητο NESSI Βραχιόλι από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό χειροποίητο NESSI 2
   Διαθέσιμα
   Βραχιόλι από γνήσιο ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό ERINA Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό ERINA 2
    Διαθέσιμα
    Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από γνήσιο ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό APRIOL Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από ασήμι 925 με ζιργκόν ροζ χρυσό APRIOL 2
     Διαθέσιμα
     Βραχιόλι με άπειρο μενταγιόν από γνήσιο ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και ζιργκόν ροζ χρυσό BALOI Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και ζιργκόν ροζ χρυσό BALOI 2
      Διαθέσιμα
      Βραχιόλι με μικρό ματάκι από γνήσιο ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Διακοσμημένο με διάφανα και μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο ροζ χρυσό PEROI Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο ροζ χρυσό PEROI 2
       Διαθέσιμα
       Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, δέντρο ζωής.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής και μαργαριτάρι ροζ χρυσό FANIS Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής και μαργαριτάρι ροζ χρυσό FANIS 2
        Διαθέσιμα
        Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, δέντρο ζωής και μαργαριτάρι .  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        VISETTI βραχιόλι με κοχύλι SU-WBR012RR από χάντρες σε κόκκινο
         Διαθέσιμα
         VISETTI βραχιόλι με κοχύλι SU-WBR012RR από χάντρες. Διακοσμημένο με κοχύλι. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         VISETTI χειροπέδα SU-WBR005R από oρείχαλκος ροζ χρυσό
          Διαθέσιμα
          VISETTI χειροπέδα SU-WBR005R από ροζ επίχρυσο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          VISETTI χειροπέδα SU-WBR002R από oρείχαλκος ροζ χρυσό
           Διαθέσιμα
           VISETTI χειροπέδα SU-WBR002R από ροζ επίχρυσο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           VISETTI χειροπέδα MS-WBR057R από oρείχαλκος με ζιργκόν ροζ χρυσό
            Διαθέσιμα
            VISETTI χειροπέδα MS-WBR057R από ροζ επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
            VISETTI βραχιόλι MS-WBR051 από oρείχαλκος ροζ χρυσό ασημί
             Διαθέσιμα
             VISETTI βραχιόλι MS-WBR051 από ροζ επιχρυσωμένο / επαργυρωμένο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
             VISETTI χειροπέδα MS-WBR050R από oρείχαλκος ροζ χρυσό
              Διαθέσιμα
              VISETTI χειροπέδα MS-WBR050R από oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
              Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό POLIS Βραχιόλι από ατσάλι ροζ χρυσό POLIS 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο βραχιόλι POLIS από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
               Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI Βραχιόλι με μαργαριτάρια από μπρούτζο ροζ χρυσό FLEROI 2
                Διαθέσιμα
                Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι FLEROI, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο, διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο &...
                Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό AIMI 2 Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό AIMI 2 2
                 Διαθέσιμα
                 Βραχιόλι χειροπέδα από ροζ χρυσό επίχρυσο μπρούτζο. Το βραχιόλι μπορεί εύκολα και γρήγορα να φορεθεί χάρη στο ανθεκτικό ελαστικό υλικό και εφαρμόζει σε κάθε μέγεθος. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Ασημένιο βραχιόλι με ματάκι και σταυρό ροζ χρυσό GILIO Ασημένιο βραχιόλι με ματάκι και σταυρό ροζ χρυσό GILIO 2
                  Διαθέσιμα
                  Βραχιόλι με ματάκι και σταυρό GILIO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό...
                  Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν ήλιος ροζ χρυσό SUN Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν ήλιος ροζ χρυσό SUN 2
                   Διαθέσιμα
                   Βραχιόλι SUN, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι, είναι ένα κατάλληλο...
                   Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν φεγγάρι ροζ χρυσό LUNA Ασημένιο βραχιόλι με μενταγιόν φεγγάρι ροζ χρυσό LUNA 2
                    Διαθέσιμα
                    Βραχιόλι LUNA, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το εκλεκτό βραχιόλι, είναι ένα κατάλληλο...
                    Βραχιόλι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ Βραχιόλι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ 2
                     Διαθέσιμα
                     Το βραχιόλι ARLIZ, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο, διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο...
                     Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό μπρούτζο LEMAR Βραχιόλια χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό μπρούτζο LEMAR 2
                      Διαθέσιμα
                      Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα LEMAR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό EVITA Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό EVITA 2
                       Διαθέσιμα
                       Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα EVITA, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ESTRELL Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ESTRELL 2
                        Διαθέσιμα
                        Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα ESTRELL, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKIATHOS Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKIATHOS 2
                         Διαθέσιμα
                         Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα SKIATHOS, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ALONISSOS Βραχιόλι χειροπέδα αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ALONISSOS 2
                          Διαθέσιμα
                          Αυτό το αρχαιοελληνικό βραχιόλι χειροπέδα ALONISSOS, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το βραχιόλι είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Χειροπέδα με μαργαριτάρι και ζιργκόν ροζ χρυσο RAFAELA Χειροπέδα με μαργαριτάρι και ζιργκόν ροζ χρυσο RAFAELA 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα RAFAELA από ροζ επιχρυσωμένο, ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                           Χειροπέδα από ροζ χρυσο ατσάλι με πέρλεα και ζιργκόν GINA Χειροπέδα από ροζ χρυσο ατσάλι με πέρλεα και ζιργκόν GINA 2
                            Διαθέσιμα
                            Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα GINA από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                            Βραχιόλι ριβιέρα με μαύρα ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL Βραχιόλι ριβιέρα με μαύρα ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL 2
                             Διαθέσιμα
                             Βραχιόλι ριβιέρα MICHELL από υψηλής ποιότητας, επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                             Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ επίχρυσο ατσάλι MICHELL 2
                              Διαθέσιμα
                              Βραχιόλι ριβιέρα MICHELL από υψηλής ποιότητας, επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                              Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ χρυσό ατσάλι TRIPLE Βραχιόλι ριβιέρα από ροζ χρυσό ατσάλι TRIPLE 2
                               Διαθέσιμα
                               Βραχιόλι ριβιέρα TRIPLE από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                               Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό SOPHIA Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό SOPHIA 2
                                Διαθέσιμα
                                Ριβιέρα βραχιόλι με μπλέ ζιργκόν SOPHIA, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                Ασημένιο βραχιόλι Πεταλο LAZZ
                                 Διαθέσιμα
                                 Βραχιόλι με ενσωματωμένο στοιχείο Πεταλο από ροζ επιχρυσωμένο γνήσιο ασήμι 925. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 16 έως 18,5 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Συνδυάστε αυτό...
                                 Ασημένιο βραχιόλι ροζ χρυσό DALIN Ασημένιο βραχιόλι ροζ χρυσό DALIN 2
                                  Διαθέσιμα
                                  18,47 €
                                  Βραχιόλι DALIN από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μοντέρνο βραχιόλι που μπορείτε να φορέσετε και να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό το...
                                  Βραχιόλι χειροπέδα ροζ χρυσό IJAL Βραχιόλι χειροπέδα ροζ χρυσό IJAL 2
                                   Διαθέσιμα
                                   22,50 €
                                   Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι χειροπέδα IJAL από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Βραχιόλι χειροπέδα ροζ χρυσό JIEPI Βραχιόλι χειροπέδα ροζ χρυσό JIEPI 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                    Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό TJAI Βραχιόλι χειροπέδα από μπρούτζο ροζ χρυσό TJAI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Αρχαιοελληνικό στυλ βραχιόλι TJAI από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Φοριέται και στο άνω μέρος του αντιβράχιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                     Βραχιόλι χειροπέδα με Swarovski® Elements ζιργκόν από μπρούτζο ροζ χρυσό BAIA Βραχιόλι χειροπέδα με Swarovski® Elements ζιργκόν από μπρούτζο ροζ χρυσό BAIA 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Βραχιόλι χειροπέδα από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό μπρούτζο. Διακοσμημένο με αυθεντικό Swarovski® Elements ζιργκόν σε μαύρο χρώμα. Ένα θαυμάσιο κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει σε οποιαδήποτε συλλογή κοσμημάτων. Μπορεί να φορεθεί πολύ καλά σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γάμους και βαφτίσια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου βραχιόλι είναι υποαλλεργικά &...
                                      Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ροζ χρυσό KAIN Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ροζ χρυσό KAIN 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα από ροζ χρυσό μπρούτζο. Σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία και διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                       Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ροζ χρυσό HUOL Βραχιόλι χειροπέδα με πέρλα ροζ χρυσό HUOL 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Γυναικείο βραχιόλι χειροπέδα από ροζ χρυσό μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                        Βραχιόλι μαργαριτάρια ροζ χρυσό ONE Βραχιόλι μαργαριτάρια ροζ χρυσό ONE 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Γυναικείο βραχιόλι μαργαριτάρια από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                         Ασημένιο βραχιόλι με μεγάλα γκρι ζιργκόν ροζ χρυσό PEPE Ασημένιο βραχιόλι με μεγάλα γκρι ζιργκόν ροζ χρυσό PEPE 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Βραχιόλι με μεγάλα γκρι στοιχεία ζιργκόν από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά του στο μέγεθος ρυθμιζόμενου βραχιόλι σε μήκος 18-20 εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Ένα θαυμάσιο κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει σε οποιαδήποτε συλλογή κοσμημάτων. Μπορεί να φορεθεί πολύ καλά σε ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους και...
                                          Βραχιόλι ασημένιο με φλουρί επίχρυσο COINS Βραχιόλι ασημένιο με φλουρί επίχρυσο COINS 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, με 6 κρεμαστά φλουριά. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 16 έως 19 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα μινιμαλ βραχιόλι που...
                                           Βραχιόλι ασημένιο με μενταγιόν φλουρί rose gold UP Βραχιόλι ασημένιο με μενταγιόν φλουρί rose gold UP 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925, με 6 ενσωματωμένα στοιχεία φλουρί. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 16 έως 19 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα...
                                            Ασημένιο βραχιόλι ροζ χρυσό KAX Ασημένιο βραχιόλι ροζ χρυσό KAX 2
                                             Διαθέσιμα
                                             20,08 €
                                             Βραχιόλι με μεγάλα λευκά στοιχείο ζιργκόν από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά του στο μέγεθος ρυθμιζόμενου βραχιόλι σε μήκος 16-18 εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη...
                                             Ασημένιο βραχιόλι με μεγάλα λευκά ζιργκόν ροζ χρυσό OLEZ Ασημένιο βραχιόλι με μεγάλα λευκά ζιργκόν ροζ χρυσό OLEZ 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Βραχιόλι με μεγάλα λευκά στοιχείο ζιργκόν από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά του στο μέγεθος ρυθμιζόμενου βραχιόλι σε μήκος 15-18 εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο...
                                              Βραχιόλι από ασήμι ροζ επίχρυσο 925 STAB Βραχιόλι από ασήμι ροζ επίχρυσο 925 STAB 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένα στοιχεία μπάρα. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 15 έως 18 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα...
                                               Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ χρυσό SIKI Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ χρυσό SIKI 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 17 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα...
                                                Βραχιόλι ματάκι από ροζ χρυσό ασήμι 925 ΣΜΑΛΤΟ Βραχιόλι ματάκι από ροζ χρυσό ασήμι 925 ΣΜΑΛΤΟ 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένα στοιχεία ματάκι στόχο. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν και σμάλτο. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 16 έως 19 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την...
                                                 Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό ροζ χρυσό MAS Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό ροζ χρυσό MAS 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925, με Ματάκι και Σταυρό .  Διακοσμημένο με διάφανα και μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                  Προϊόντα 1-60 of 207 item(s)

                                                  Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα