ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Δαχτυλίδια Γυναικεία | Σχέδια από 12,90€ | BIJOU BOX
Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ 2
  Διαθέσιμα
  Statement δαχτυλίδι ARLIZ, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
   Διαθέσιμα
   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
    Διαθέσιμα
    Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA 2
     Διαθέσιμα
     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI 2
      Διαθέσιμα
      Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό LARAI 2
        Διαθέσιμα
        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN 2
         Διαθέσιμα
         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN 2
          Διαθέσιμα
          Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MATAN 2
           Διαθέσιμα
           Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR 2
            Διαθέσιμα
            Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
             Διαθέσιμα
             Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ASPIR 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR 2
                  Διαθέσιμα
                  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό DELAR 2
                   Διαθέσιμα
                   Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN 2
                    Διαθέσιμα
                    Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN 2
                     Διαθέσιμα
                     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό MILIN 2
                      Διαθέσιμα
                      Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI 2
                       Διαθέσιμα
                       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 2
                        Διαθέσιμα
                        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό CARLI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό CARLI 2
                         Διαθέσιμα
                         Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό BEREL Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό BEREL 2
                          Διαθέσιμα
                          Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ BEREL, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FILIZ, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FILIZ Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FILIZ 2
                            Διαθέσιμα
                            Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FILIZ, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU 2
                             Διαθέσιμα
                             Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU 2
                              Διαθέσιμα
                              Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SALU 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA 2
                                Διαθέσιμα
                                Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FORA 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό RESI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES , από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό VARKOULES 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ VARKOULES, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι LAGOUDIA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKELOUDI 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό THOLETO 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                               Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι BLIT, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                 Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                  Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό VIDO Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό VIDO 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                   Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό VIDO Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό VIDO 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο χρυσό κατεργασμένο με οξύ FLASH Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο χρυσό κατεργασμένο με οξύ FLASH 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Δαχτυλίδι FLASH σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, επιχρυσωμένο μπρούτζο, κατεργασμένο με οξύ . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                     Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό IVIN Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό IVIN 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Γυναικείο δαχτυλίδι IVIN από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR 2
                                                       Διαθέσιμα
                                                       Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR 2
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                        Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR 2
                                                         Διαθέσιμα
                                                         Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                         Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA 2
                                                          Διαθέσιμα
                                                          Γυναικείο δαχτυλίδι ILRONA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                          Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ILRONA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ILRONA 2
                                                           Διαθέσιμα
                                                           Γυναικείο δαχτυλίδι ILRONA από 24 καράτια, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                           Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA 2
                                                            Διαθέσιμα
                                                            Γυναικείο δαχτυλίδι ILARIA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                            Προϊόντα 1-60 of 579 item(s)

                                                            Δαχτυλίδια γυναικεία - Βρείτε εκπληκτικά γυναικεια δαχτυλίδια. Δωρεάν αποστολή. Υπογραμμίστε τον δικό σας στυλ με γυναικεια δαχτυλίδια

                                                            Δαχτυλίδια

                                                            Δαχτυλίδια από Ασήμι και Ατσάλι στο BIJOU BOX

                                                            Τα δαχτυλίδια είναι το τέλειο αξεσουάρ μόδας. Είναι πάντα ορατά και δίνουν την εμφάνισή σας μια ιδιαίτερη πινελιά. Επιπλέον, είναι ακριβώς το σωστό κόσμημα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Στην γκάμα μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από διακριτικά μονόπετρα ή ασημένια δαχτυλίδια. Ανακαλύψτε ατσάλινα δαχτυλίδια με πέρλες και σχέδια σεβαλιέ, που κόβουν την ανάσα σας. Θαυμάσια χειροποίητα γυναικεία δαχτυλίδια από μπρούτζο σε διάφορα χρώματα, συμπληρώνουν την συλλογή μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το σωστό για εσάς.

                                                            Όλα για τα γυναικεία δαχτυλίδια

                                                            Δαχτυλίδια για κάθε μέρα, για βόλτα ή για μια ειδική περίσταση

                                                             

                                                            Για οποιονδήποτε σκοπό κι αν θέλεις να αγοράσεις ένα δαχτυλίδι, υπάρχει πάντα το σωστό δαχτυλίδι για τη σωστή περίσταση. Τα δαχτυλίδια μπορούν να φορεθούν εύκολα και να συνδυαστούν τέλεια με άλλα δαχτυλίδια.

                                                            Damenring
                                                             

                                                            Ένα δαχτυλίδι σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις διακριτική έμφαση στο στυλ σου ή να υπογραμμίσεις τον εξωστρεφή χαρακτήρα σου. Παρακάτω θα δεις ποια στυλ και τύποι δαχτυλιδιών υπάρχουν, ποια υλικά χρησιμοποιούνται και πότε πρέπει να φοράς το κατάλληλο δαχτυλίδι στο κατάλληλο δάχτυλο.

                                                             

                                                            Τα θέματα:

                                                             

                                                            Τι είδους δαχτυλίδια υπάρχουν;

                                                            Είσαι ένα μοναδικό άτομο και θέλεις το δαχτυλίδι που φοράς να σου ταιριάζει. Το δαχτυλίδι θα πρέπει να εναρμονιστεί καλά με το ντύσιμό σου και να τονίσει το στυλ σου. Το πιο σημαντικό είναι να μην σε ενοχλεί φορώντας το και να μπορείς να μετακινείς καλά τα δάχτυλα σου. Έτσι, μπορείς να το φοράς χωρίς προβλήματα καθημερινά. Μεγάλα δαχτυλίδια η δαχτυλίδια με ζιργκόν δεν είναι πάντα πρακτικά, αλλά θα πρέπει φυσικά να έχουν το σωστό μέγεθος.


                                                             

                                                            Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι το δαχτυλίδι που επιλέγεται για μια πρότασης γάμου. Είναι ένα σύμβολο της επιθυμίας να είμαστε ενωμένοι για πάντα. Συνήθως επιλέγεται ένα κλασικό Μονόπετρο από ασήμι 925 ή από λευκόχρυσο. Εάν θέλεις να είναι λίγο πιο μοντέρνο, μπορεί να είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένο, ή διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, σε διάφορα χρώματα.


                                                             

                                                            Τα δαχτυλίδια με πέρλες ήταν πάντα, και θα είναι πάντα, συναρπαστικά κοσμήματα. Είτε πρόκειται για κλασικά, απλά ή μοντέρνα δαχτυλίδια με μαργαριτάρια, όλα είναι απαραίτητο στην προσωπική συλλογή κάθε γυναίκας. Δαχτυλίδια διακοσμημένα με ζιργκόν ή χρυσό χρώμα, σου δίνουν μια ιδιαίτερη λάμψη όταν φοριούνται.


                                                             

                                                            Για εξωστρεφείς γυναίκες, η επιλογή πέφτει συχνά σε μεγάλα δαχτυλίδια statement. Αυτά δεν μπορούν να παραβλεφθούν και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το πλήθος λόγω της ιδιαίτερης διακόσμησής τους, των μεγάλων και χρωματιστών πέτρων ή λόγω του μεγέθους τους και μόνο. Μπορέις να τα βρεις πολλές φορές σε μεγάλα μεγέθη.


                                                             

                                                            Ένας σύγχρονος τρόπος, για να διακοσμήσετε το χέρι σας, είναι τα δαχτυλίδια σεβαλιέ για το μικρό δάχτυλο. Είναι συνήθως μινιμαλιστικά σχέδια, τα οποία είναι εύκολο να συνδυαστούν με άλλα δαχτυλίδια. Μπορείς να τα βρεις σε ασήμι, ατσάλι και χειροποίητο χαλκό.

                                                             

                                                            Από ποιο υλικό κατασκευάζονται τα δαχτυλίδια μας;


                                                            Ring Materialien

                                                            Ασημένια Δαχτυλίδια
                                                            Ατσάλινα Δαχτυλίδια
                                                            Αρχαιοελληνικά Δαχτυλίδια

                                                            Εδώ είναι μια μικρή περίληψη των πλεονεκτημάτων:

                                                            Δαχτυλίδια από Ασήμι 925
                                                            ✓ Πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας
                                                            ✓ Εύκολη προσαρμογή
                                                            ✓ Υποαλλεργικά     
                                                              
                                                            Δαχτυλίδια από Ατσάλι
                                                            ✓ Μπορεί να χαραχθεί
                                                            ✓ Πολύ ανθεκτικό
                                                            ✓ Ευνοϊκή τιμή     
                                                              
                                                            Δαχτυλίδια από μπρούτζο
                                                            ✓ Πολύ ανθεκτική επιχρύσωση
                                                            ✓ Χειροποίητα δαχτυλίδια
                                                            ✓ Ρυθμιζόμενα σε μέγεθος
                                                            ✓ Ιδιαίτερα σχέδια     

                                                             


                                                            Ασημένια δαχτυλίδια

                                                            Τα ασημένια δαχτυλίδια διατίθενται σε πολλές σχεδιαστικές παραλλαγές. Μοντέρνα ασημένια δαχτυλίδια μονόπετρα με ποιοτική επιχρύσωση σε κίτρινο χρυσό ή ροζ χρυσό, μπορούν να δημιουργηθούν από αυτό το συναρπαστικό πολύτιμο μέταλλο. Στην ολοκληρωμένη γκάμα γυναικείων δαχτυλιδιών μας, θα βρεις φαρδιά ασημένια δαχτυλίδια με αστραφτερές πέτρες ζιργκόν και γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Ορισμένα από αυτά, είναι διακοσμημένα με λεπτούς πολύτιμους λίθους σε κόκκινο, μπλε και σμαραγδί χρώμα. Φόρεσε τα στον δείκτη, στον παράμεσο ή σαν σεβαλιέ στο μικρό δάχτυλο και εντυπωσίασε τους συνανθρώπους σου με την εξαιρετική ομορφιά τους. Δεδομένου ότι δεν έχουν αρχή και τέλος, οι διαχρονικές βέρες από ασήμι συμβολίζουν την αιώνια αγάπη που αντικατοπτρίζεται σε αυτά.


                                                            Ατσάλινα Δαχτυλίδια

                                                            Γυναικεία δαχτυλίδια από ατσάλι συνδυάζουν ανθεκτικότητα και ποιότητα με μια μοντέρνα εμφάνιση όπως κανένα άλλο υλικό κοσμημάτων. Μπορείς να τα βρεις σε υψηλής ποιότητας ροζ ή κίτρινο χρυσά. Διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες ζιργκόν ή χρωματιστά στρας, είναι μοναδικό κοσμήματα. Φόρεσε τα όλη την ημέρα, ακόμη και αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου πολύ στη δουλειά. Εξατομίκευσε ατσάλινα δαχτυλίδια με μια χάραξη της επιλογής σου και κατάστησε τα τόσο μοναδικά όσο κι εσύ. Ανακάλυψε ατσάλινα δαχτυλίδια σεβαλιέ σε πολύ καλή τιμή.


                                                            Χειροποίητα Δαχτυλίδια

                                                            Για γυναίκες που αγαπούν τα ιδιαίτερα σχέδια, τα χειροποίητα δαχτυλίδια είναι ένας κομψός τρόπος για να αναδείξουν το εξαιρετικό γούστο τους. Κάθε ένα από αυτά τα δαχτυλίδια είναι μοναδικό, αντανακλώντας την ψυχή και το πάθος του αντίστοιχου σχεδιαστή. Δείξε με σιγουριά τον μοναδικό χαρακτήρα σου με ένα χειροποίητο δαχτυλίδι με πέτρες από χαλκό ή γνήσιο ασήμι 925. Τα χειροποίητα δαχτυλίδια με μαργαριτάρι ή ημιπολύτιμους λίθους είναι ένας άλλος τρόπος να δημιουργηθούν κομψά δαχτυλίδια. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές επάργυρες δημιουργίες και σε διάφορες επεξεργασίες όπως σφυρήλατα, γυαλισμένα ή ματ. Ανακάλυψε επίσης την υψηλής ποιότητας επιχρύσωση σε κίτρινο ή ροζ χρυσό.


                                                            Τι δαχτυλίδι σε ποιο δάχτυλο;

                                                            Συχνά τίθεται το ερώτημα, σε ποιο δάχτυλο θα φορέσεις το δαχτυλίδι σου. Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε τι συμβολίζει ένα δαχτυλίδι σε ένα συγκεκριμένο δάκτυλο. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό ανάλογα με τη χώρα και τον πολιτισμό. Το μέγεθος, το σχήμα και ο συνδυασμός με άλλα δαχτυλίδια παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.


                                                            Παραδοσιακά, το δαχτυλίδι αρραβώνων φοριέται στον παράμεσο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Στη συνέχεια, μπορείς να το φοράς στο δεξί χέρι, για να δείξεις ότι πλέον έχεις παντρευτεί. Σήμερα αντικαθίσταται κυρίως από την βέρα και δεν φοριέται άλλο. Ωστόσο, εξαρτάται από εσένα αν θέλεις να συνεχίζεις να φοράς ταυτόχρονα και τα δύο δαχτυλίδια. Επιπλέον, το δαχτυλίδι μονόπετρο συνδέεται με τη διάσημη φράση "Θέλεις να με παντρευτείς;" Σίγουρα υπάρχουν πολλές μνήμες συνδεδεμένες με αυτήν την στιγμή και όλοι θα θέλουν να έχουν κοντά τους το δαχτυλίδι που το συμβολίζει.

                                                            Τα δαχτυλίδια σεβαλιέ είναι δαχτυλίδια για το μικρό δάχτυλο. Έρχονται σε πολλές μορφές και όπως υποδηλώνει το όνομα, φοριούνται στο μικρό δάχτυλο. Δεν έχει σημασία αν το φορέσεις στο αριστερά ή στο δεξί χέρι. Ένα "κλασικό" δαχτυλίδι Chevalier μοιάζει με δαχτυλίδι σφραγίδα, αλλά συνήθως είναι μικρότερο. Βασικά, όλα τα μίνιμαλ δαχτυλίδια μπορούν να φορεθούν στο μικρό δάχτυλο, με την προϋπόθεση βέβαια ότι το μέγεθος είναι σωστό.

                                                            Στο ηλεκτρονικό κατάστημα για κοσμήματα BIJOU BOX θα βρεις επίσης αρχαιοελληνικά δαχτυλίδια. Είναι χειροποίητα στην Ελλάδα και εμπνέονται στην δεξιοτεχνία, το υλικό, και στην εμφάνιση από την αρχαία Ελλάδα. Όλα τα δαχτυλίδια σε αρχαιοελληνική σχεδίαση είναι σχεδιασμένα από Έλληνες Designer. Τα κατασκευασμένα από μπρούτζο και χαλκό δαχτυλίδια είναι μικρά έργα τέχνης, με τα οποία μπορείς να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ξεχωριστό γούστο σου.

                                                            Η ιστορία του δαχτυλίδι σφραγίδα ή signet ring ανέρχεται σε πάνω από 4000 χρόνια. Μέχρι το μεσαίωνα φοριόταν συχνά στον δείκτη. Σήμερα φοριέται στο παράμεσο ή το μικρό δάχτυλο. Χαρακτηριστικό ενός δαχτυλιδιού σφράγισης, είναι μια επίπεδη επιφάνεια, πάνω στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα σύμβολο.

                                                            Μια μικρή συμβουλή: Τελικά, είναι θέμα γούστο σε πιο δάχτυλο θα φορέσεις το δαχτυλίδι σου. Το κυριότερο είναι να αισθάνεσαι άνετα και να μην σε ενοχλεί ενώ το φοράς!

                                                            Επιχρυσωμένα δαχτυλίδια

                                                            Όπως διάβασες νωρίτερα, τα δαχτυλίδια μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά. Τα δαχτυλίδια από ασήμι και ατσάλι είναι κατά προτίμηση επιχρυσωμένα σε ροζ χρυσό ή κίτρινο χρυσό. Τα δαχτυλίδια από μπρούτζο ή κράματα μετάλλων συχνά είναι και σε επάργυρη επεξεργασία                                                            Vergoldete und versilberte RInge

                                                            Επίχρυσα δαχτυλίδια: Κλασικά και ταυτόχρονα μοντέρνα δαχτυλίδια. Στην επιχρύσωση με κίτρινο χρυσό, τα δαχτυλίδια καλύπτονται με μια λεπτή στρώση χρυσού. Με αποτέλεσμα, να μεταφέρεται η εκλεκτή εμφάνιση και η ανθεκτική ιδιότητα του χρυσού στο δαχτυλίδι.

                                                            Ροζ χρυσό επιχρυσωμένα δαχτυλίδια: Πολύ μοντέρνα και σύγχρονα. Τα δαχτυλίδια σε ροζ χρυσό επιχρύσωση σήμερα έχουν γίνει πλέον απαραίτητα σε κάθε συλλογή κοσμημάτων. Το κομψό look του χρυσού και του ασήμι ενωμένα σε ένα ζεστό χρώμα, καθιστά αυτή την επιχρύσωση τόσο δημοφιλή.

                                                            Επαργυρωμένα δαχτυλίδια: Εύκολα μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν με άλλα χρώματα. Με ένα ασημένιο δαχτυλίδι, δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά. Στην επαργύρωση μεταφέρεται ένα λεπτό στρώμα από καθαρό ασήμι 925 στο δαχτυλίδι. Προκειμένου να προστατευτεί η επιφάνεια , τα επάργυρα δαχτυλίδια μας καλύπτονται συμπληρωματικά με πλατίνα.


                                                            Πώς φροντίζω τα δαχτυλίδια μου;

                                                            Όταν φοράς το δαχτυλίδι σου ή όταν το αποθηκεύεις στο κουτί του, μπορούν να προκύψουν σημάδια φθοράς. Δεν έχει σημασία από ποιο υλικό αποτελείται το δαχτυλίδι. Με την πάροδο του χρόνου, οι ματ επιφάνειες μπορούν να γίνουν ολοένα και πιο λαμπερές ή οι γυαλισμένες επιφάνειες μπορούν να φαίνονται ματ. Οι πολύτιμοι λίθοι και οι πέτρες ζιργκόν μπορούν να χάσουν τη λάμψη τους και έτσι το σκοπό τους.  Για να χαρείς το δαχτυλίδι σου όσο το δυνατόν περισσότερο, θα σου παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς θα προστατεύσεις το δαχτυλίδι σου κατά την καθημερινή χρήση. Στη συνέχεια, θα σου παρουσιάσουμε ένα μικρό οδηγό για να καθαρίσεις τα δαχτυλίδια σου.


                                                            5 συμβουλές για να μείνει το δαχτυλίδι σου σαν καινούριο

                                                            1. Μην χρησιμοποιείς οδοντόκρεμα για να καθαρίσεις το δαχτυλίδι σου. Οι κόκκοι στην οδοντόκρεμα θα δημιουργήσουν γρατσουνιές στο δαχτυλίδι σου.
                                                            2. Προσπάθησε να αποφύγεις την επαφή με το αλατόνερο και όταν πλένεις τα πιάτα. Γενικά θα πρέπει να βγάλεις το δαχτυλίδι σου όταν κάνεις δουλειές του σπιτιού.
                                                            3. Τα δαχτυλίδια κατά προτίμηση, δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τις κρέμες, το μακιγιάζ κ.λ.π. σου.
                                                            4. Αφαίρεσε το δαχτυλίδι σου ενώ ασκείσαι και κοιμάσαι για να το προστατεύσεις όσο τον δυνατόν καλύτερα από τον ιδρώτα
                                                            5. Όταν δεν φοράς τα δαχτυλίδια σου, φρόντισε να τα αποθηκεύεις σε ένα κατάλληλο κουτάκι. Αυτό, θα τα προστατεύει από άλλα αντικείμενα και γρατσουνιές.

                                                            Οι 6 καλύτερες συμβουλές καθαρισμού για δαχτυλίδια σου.


                                                            1. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με σαπούνι: Βάλε το δαχτυλίδι σου σε χλιαρό νερό και πρόσθεσε λίγο σαπούνι. Μετά από περίπου 15 λεπτά, ξέπλυνε το δαχτυλίδι σου με καθαρό νερό και στέγνωσε το απαλά.
                                                            2. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με μαγειρική σόδα: Ανακάτεψε λίγο μαγειρική σόδα με νερό και τρίψε το μείγμα με ένα μαλακό πανί πάνω στο δαχτυλίδι. Άφησε το να δράση για περίπου 30 λεπτά και ξέπλυνε το με καθαρό νερό.
                                                            3. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με αλουμινόχαρτο και αλάτι: Τοποθετήστε λίγο αλουμινόχαρτο σε ένα μπολ. Διάλυσε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ζεστό νερό και πρόσθεσε το μείγμα μέσα στο μπολ. Το αλάτι, σε συνδυασμό με το αλουμίνιο, "τραβάει" τη βρωμιά από το δαχτυλίδι σου. Μόλις το φύλλο αλουμινίου απορροφήσει τη βρωμιά, βγάζεις το δαχτυλίδι από το μπολ και το ξεπλύνεις καλά με ζεστό νερό.
                                                            4. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με ειδικά χημικά καθαριστικά: Για να καθαρίσεις ασημένια δαχτυλίδια με ανώμαλες επιφάνειες, μπορείς επίσης να τα τοποθετήσεις σε ένα ειδικό χημικό λουτρό. Υπάρχουν επίσης, ειδικά καθαριστικά για χρυσά κοσμήματα. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βάλεις γάντια επειδή αυτά τα καθαριστικά είναι τοξικά. Ρίξε λίγο καθαριστικό σε ένα πλαστικό μπολ και βάλε το δαχτυλίδι για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέσα. Βγάλε το από το μπολ και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Όταν καθαρίζεις με χημικά καθαριστικά, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι τυχόν πολύτιμοι λίθοι, ζιργκόν ή μαργαριτάρια στο δαχτυλίδι "αντέχουν" αυτήν την διαδικασία.
                                                            5. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με ειδικές πάστες: Αυτός ο τύπος καθαρισμού είναι κατάλληλος για καθαρισμό για δαχτυλίδια με επίπεδες επιφάνειες. Επιπλέον, μπορείς έτσι, να αφαιρέσεις μικρές γρατσουνιές. Χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί και τρίψε την πάστα απαλά με μια κυκλική κίνηση. Στο τέλος θα πρέπει να ξεπλύνεις το δαχτυλίδι σου καλά κάτω από το ζεστό νερό, ώστε να μην παραμείνουν υπολείμματα της πάστας.
                                                            6. Καθαρισμός δαχτυλιδιών με ειδικό καθαριστικό πανί: Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για καθαρισμό δαχτυλιδιών με ομαλές ή μεγάλες επιφάνειες. Απλά γυαλίστε το δαχτυλίδι σας με το πανί, μέχρι να λάμψει ξανά.

                                                            Το ιδανικό μέγεθος του δαχτυλιδιού

                                                            Αν θέλεις να αγοράσεις ένα δαχτυλίδι, είναι πολύ σημαντικό να δώσεις προσοχή στο μέγεθος. Θα πρέπει να το αισθάνεσαι άνετα όταν το φοράς. Το καινούργιο δαχτυλίδι σου δεν πρέπει να τυλίγει το δάχτυλό πολύ σφιχτά για να μην σε ενοχλεί στις κινήσεις σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρό, έτσι ώστε να μην το χάσεις ή να γυρνάει στο δάχτυλό.

                                                            Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε έναν μικρό οδηγό για να βρεις εύκολα το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού σου. Όταν μετρήσεις το δάχτυλο σου, θα μπορείς να δεις το κατάλληλο μέγεθος στον πίνακα μας. Επειδή υπάρχουν διαφορετικά συστήματα μέτρου στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες , αναφέρονται και τα δύο στον πίνακα μας.


                                                            Τι χρειάζεται;

                                                            Μία μεζούρα ή μια κλωστή.

                                                            Ένα στυλό

                                                            Πως μετράμε το μέγεθος δαχτυλιδιού;

                                                            1ο βήμα: Επιλέξτε το δάκτυλο στο οποίο θέλετε να φορέσετε το δαχτυλίδι..

                                                            2ο βήμα: Τυλίξτε χαλαρά το δάχτυλό σας με την μεζούρα ή την κλωστή, ώστε να δημιουργηθεί ένας πλήρης κύκλος γύρω από αυτό.

                                                            3ο βήμα: Σημείωσε με ένα στυλό την κλωστή ή την μεζούρα στο σημείο που συναντά το άλλο άκρο.

                                                            4ο βήμα: Άνοιξε ξανά την κλωστή ή την μεζούρα και μέτρησε το μήκος με έναν χάρακα μέχρι το σημαδεμένο σημείο.

                                                            5ο βήμα: Δες στον παρακάτω πίνακα το μέγεθος του δαχτυλιδιού που σου ταιριάζει.

                                                            Τώρα γνωρίζεις τη διάμετρό σου σε χιλιοστά (mm)

                                                            Επίλεξε το μεγαλύτερο νούμερο εάν βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο μεγέθη.

                                                             

                                                            Αν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινώνησε μαζί μας μέσω ή-mail ή κάλεσε μας.

                                                             

                                                            Η περιφέρεια σου σε χιλιοστάΔιάμετρος σε χιλιοστάΤο μέγεθος σου ΕυρώπηΤο μέγεθος σου ΗΠΑ
                                                            47 mm15,0mm47 ή 84
                                                            48 mm15,3mm48 ή 94,5
                                                            49 mm15,6mm49 ή 105
                                                            50 mm15,9mm50 ή 115,5
                                                            51 mm16,2mm51 ή 125,5
                                                            52 mm16,6mm52 ή 136
                                                            53 mm16,9mm53 ή 146,5
                                                            54 mm17,2mm54 ή 156,5
                                                            55 mm17,5mm55 ή 167
                                                            56 mm17,8mm56 ή 177,5
                                                            57 mm18,1mm57 ή 188
                                                            58 mm18,5mm58 ή198,5
                                                            59 mm18,8mm59 ή 208,5
                                                            60 mm19,1mm60 ή 219
                                                            61 mm19,4mm61 ή 229,5
                                                            62 mm19,7mm62 ή 2310
                                                            63 mm20,1mm63 ή 2410,5
                                                            64 mm20,4mm64 ή 2510,5
                                                            65 mm20,7mm65 ή 2611
                                                            66 mm21,0mm66 ή 2711,5
                                                            67 mm21,3mm67 ή 2811,5
                                                            68 mm21,6mm68 ή 2912
                                                            69 mm21,9mm69 ή 3012,5
                                                            70 mm22,2mm70 ή 3113
                                                            Στο κατάστημα μας χρησιμοποιούμε τους αριθμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ο αριθμός των ΗΠΑ 8, είναι αριθμός ΕΕ 58

                                                             

                                                             

                                                            Τι να έχεις υπόψη σου όταν αγοράζεις ένα δαχτυλίδι!

                                                            Αποφάσισε τι είδους δαχτυλίδι θέλεις να αγοράσεις. Ένα δαχτυλίδι για να το φοράς κάθε ημέρα, στην εργασία, για την βραδινή έξοδο ή για μια ειδική περίσταση;

                                                            Επίλεξε το υλικό για το νέο σου δαχτυλίδι. Ψάχνεις για ένα δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ή μάλλον, ένα από γνήσιο ασήμι 925; Ίσως και ένα οικονομικό δαχτυλίδι από ατσάλι;

                                                            Σκέψου σε τι χρώμα θέλεις το δαχτυλίδι σου. Χρυσό, Ροζ χρυσό ή καλύτερα ασημί;

                                                            Επίλεξε σε ποιο δάχτυλο θέλεις να φορέσεις το δαχτυλίδι σου. Για το μικρό δάχτυλο, το δείκτη ή κλασικό, για το παράμεσο δάχτυλο;

                                                            Προσδιόρισε το μέγεθος σου από τον πίνακα μας.

                                                            Τώρα ξέρεις ακριβώς τι δαχτυλίδι ψάχνεις. Στο φίλτρο μπορείς να επιλέξεις όλες τις ιδιότητες και τα υλικά.

                                                            Αφού έκανες την επιλογή σου, μπορείς να επιλέξεις από τις πολυάριθμες μεθόδους αποστολής και πληρωμής που παρέχει το BIJOU BOX και να παραγγείλεις το δαχτυλίδι σου γρήγορα και με ασφάλεια. Oi αποστολές είναι από το πρώτο Ευρώ ΔΩΡΕΑΝ.

                                                            Η άριστη ομάδα εξυπηρέτησης θα σου απαντήσει γρήγορα και με σύνεση, αν έχεις ερωτήσεις πριν ή μετά την αγορά σου.

                                                            Ελπίζουμε να απολαύσεις το νέο σου δαχτυλίδι!

                                                            Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα