ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ

Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
12,02 €
Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι MILERI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU 2
  Διαθέσιμα
  12,02 €
  Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
  Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI 2
   Διαθέσιμα
   16,05 €
   Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
   Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI 2
    Διαθέσιμα
    Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
    Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI 2
     Διαθέσιμα
     Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
     Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI 2
      Διαθέσιμα
      Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
      Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VILIGRA από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
       Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI 2
        Διαθέσιμα
        Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VALORI από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
        Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO 2
         Διαθέσιμα
         Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VASUVO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
         Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 ροζ χρυσό BELISSI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 ροζ χρυσό BELISSI 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο BELISSI από υψηλής ποιότητας, ροζ επίχρυσο, ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
          Μονόπετρο με ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ασήμι 925 BRUCETO Μονόπετρο με ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ασήμι 925 BRUCETO 2
           Διαθέσιμα
           Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο BRUCETO από υψηλής ποιότητας, ροζ επίχρυσο, ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
           Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR 2
            Διαθέσιμα
            Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VENDOR από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
            Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO 2
             Διαθέσιμα
             Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERTIO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
             Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERIG από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
              Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL 2
               Διαθέσιμα
               Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανο ζιργκόν Swarovski Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά &...
               Ασημένιο Μονόπετρο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό JOSY Ασημένιο Μονόπετρο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό JOSY 2
                Διαθέσιμα
                Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν Swarovski® Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου...
                Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR 2
                 Διαθέσιμα
                 Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο και χειροποίητο...
                 Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE 2
                  Διαθέσιμα
                  Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν SUI Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν SUI 2
                   Διαθέσιμα
                   Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μεγάλο μπλέ ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                   Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν LIO Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν LIO 2
                    Διαθέσιμα
                    Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                    Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 PENO Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 PENO 2
                     Διαθέσιμα
                     Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανο ζιργκόν Swarovski Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου...
                     Μονόπετρο από ασήμι 925 ροζ χρυσό MIO Μονόπετρο από ασήμι 925 ροζ χρυσό MIO 2
                      Διαθέσιμα
                      Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Ασημένιο δαχτυλίδι με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLUE Ασημένιο δαχτυλίδι με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLUE 2
                       Διαθέσιμα
                       Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925, με μεγάλο μπλέ ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν RIO Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν RIO 2
                        Διαθέσιμα
                        Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                        Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν MIO Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν MIO 2
                         Διαθέσιμα
                         Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                         Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 KIO R20140764 Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 KIO R20140764 2
                          Διαθέσιμα
                          Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                          Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 LOUI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 LOUI 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925, διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                           Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 MONO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 MONO 2
                            Διαθέσιμα
                            Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925, με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                            Μονόπετρο δαχτυλίδι από μπρούτζο με πράσινο ζιργκόν χρυσό KANA Μονόπετρο δαχτυλίδι από μπρούτζο με πράσινο ζιργκόν χρυσό KANA 2
                             Διαθέσιμα
                             Χειροποίητο μονόπετρο δαχτυλίδι από επιχρυσωμένο μπρούντζο με οβάλ πράσινο κρύσταλλο. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                             Μονόπετρο δαχτυλίδι με μπλέ ζιργκόν χρυσό CUBE Μονόπετρο δαχτυλίδι με μπλέ ζιργκόν χρυσό CUBE 2
                              Διαθέσιμα
                              Χειροποίητο μονόπετρο δαχτυλίδι από επιχρυσωμένο μπρούντζο με μπλέ κρύσταλλο σε σχήμα κύβο. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                              Μονόπετρο δαχτυλίδι με κεχριμπαρένιο ζιργκόν χρυσό CUBE Μονόπετρο δαχτυλίδι με κεχριμπαρένιο ζιργκόν χρυσό CUBE 2
                               Διαθέσιμα
                               Χειροποίητο μονόπετρο δαχτυλίδι από επιχρυσωμένο μπρούντζο με κεχριμπαρένιο χρώμα ζιργκόν σε σχήμα κύβο. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                               Μονόπετρο δαχτυλίδι με καφέ ζιργκόν χρυσό CUBE Μονόπετρο δαχτυλίδι με καφέ ζιργκόν χρυσό CUBE 2
                                Διαθέσιμα
                                Χειροποίητο μονόπετρο δαχτυλίδι από επιχρυσωμένο μπρούντζο με καφέ κρύσταλλο σε σχήμα κύβο. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                Προϊόντα 1-38 of 38 item(s)

                                Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα