ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ

Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA 2
  Διαθέσιμα
  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI 2
   Διαθέσιμα
   Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN 2
    Διαθέσιμα
    Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR 2
     Διαθέσιμα
     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR 2
      Διαθέσιμα
      Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI 2
        Διαθέσιμα
        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU 2
         Διαθέσιμα
         Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI 2
           Διαθέσιμα
           Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES 2
            Διαθέσιμα
            Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES , από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI 2
             Διαθέσιμα
             Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO 2
              Διαθέσιμα
              Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT 2
               Διαθέσιμα
               Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι BLIT, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο δαχτυλίδι ILRONA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                 Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA 2
                  Διαθέσιμα
                  Γυναικείο δαχτυλίδι ILARIA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι... Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι... 2
                   Διαθέσιμα
                   Δαχτυλίδι μαργαριτάρι ALESSIA από επαργυρωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επαργυρωμένο μπρούτζο MAUERO Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επαργυρωμένο μπρούτζο MAUERO 2
                    Διαθέσιμα
                    Δαχτυλίδι μαργαριτάρι MAUERO από επαργυρωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επαργυρωμένο μπρούτζο MERANI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επαργυρωμένο μπρούτζο MERANI 2
                     Διαθέσιμα
                     Δαχτυλίδι MERANI σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, επαργυρωμένο μπρούτζο . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επαργυρωμένο μπρούτζο MIKRUI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επαργυρωμένο μπρούτζο MIKRUI 2
                      Διαθέσιμα
                      Δαχτυλίδι MIKRUI σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, επαργυρωμένο μπρούτζο . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                      Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MASOTO Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MASOTO 2
                       Διαθέσιμα
                       Γυναικείο δαχτυλίδι MASOTO από υψηλής ποιότητας, 925 ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                       Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MERLAI Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MERLAI 2
                        Διαθέσιμα
                        Γυναικείο δαχτυλίδι MERLAI από υψηλής ποιότητας, 925 ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                        Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MALOJA Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν MALOJA 2
                         Διαθέσιμα
                         Γυναικείο δαχτυλίδι MALOJA από υψηλής ποιότητας, 925 ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                         Ασημένιο Δαχτυλίδι MARUTO Ασημένιο Δαχτυλίδι MARUTO 2
                          Διαθέσιμα
                          Δαχτυλίδια

                          Ασημένιο Δαχτυλίδι MARUTO

                          R20141165
                          24,90 €
                          Γυναικείο δαχτυλίδι MARUTO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένo στην Ελλάδα.
                          Ασημένιο Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι MIRAGE Ασημένιο Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι MIRAGE 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο δαχτυλίδι MIRAGE από ασήμι 925 με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και ζιργκόν. Συνδυάστε αυτό τα κομψό δαχτυλίδι με σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                           Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA 2
                            Διαθέσιμα
                            Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VILIGRA από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                            Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI 2
                             Διαθέσιμα
                             Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VALORI από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                             Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO 2
                              Διαθέσιμα
                              Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VASUVO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                              Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VENDOR από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                               Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO 2
                                Διαθέσιμα
                                Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERTIO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERIG από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                 Χειροποίητο δαχτυλίδι μαργαριτάρι από ασήμι AVINO Χειροποίητο δαχτυλίδι μαργαριτάρι από ασήμι AVINO 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από ασήμι σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επάργυρο NANS Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επάργυρο NANS 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο HERA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο HERA 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο δαχτυλίδι από ποιοτικά επαργυρωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επαργυρωμένο ZIAM Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επαργυρωμένο ZIAM 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα μοντέρνο κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν...
                                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επάργυρο μπρούτζο OZI
                                      Διαθέσιμα
                                      Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο σε σαγρέ επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επάργυρο UNO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επάργυρο UNO 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατη επεξεργασία. Ένα ξεχωριστό κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα τα υλικά του...
                                       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό με Swarovski® Elements ζιργκόν επαργυρωμένο DAGU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό με Swarovski® Elements ζιργκόν επαργυρωμένο DAGU 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Γυναικείο δαχτυλίδι από επαργυρωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα μοντέρνο κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν...
                                        Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο VERO Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο VERO 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από επαργυρωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι...
                                         Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανο ζιργκόν Swarovski Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά &...
                                          Χειροποίητο δαχτυλίδι από επάργυρο μπρούτζο OHED Χειροποίητο δαχτυλίδι από επάργυρο μπρούτζο OHED 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Γυναικείο δαχτυλίδι από επαργυρωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη και δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Συνδυάστε αυτό το μοντέρνο δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό με μαργαριτάρι επάργυρο PENDA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό με μαργαριτάρι επάργυρο PENDA 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από επαργυρωμένο σύρμα μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                            Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι MUTE Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι MUTE 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925 με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και ζιργκόν. Συνδυάστε αυτό τα κομψό δαχτυλίδι με σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                             Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο LAPO Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο LAPO 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Γυναικείο δαχτυλίδι από επάργυρο μπρούτζο σε γυαλισμένη και σφυρήλατη επεξεργασία. Διακοσμημένο με μεγάλο διάφανο πιστοποιημένο Swarovski® Elements ζιργκόν. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                              Minimal Δαχτυλίδι επάργυρο GEOMETRIK Minimal Δαχτυλίδι επάργυρο GEOMETRIK 2
                                               Διαθέσιμα
                                               29,90 €
                                               Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας επάργυρο μπρούτζο σε σαγρέ επεξεργασία. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένo στην Ελλάδα.
                                               Μεγάλο δαχτυλίδι από επάργυρο μπρούτζο ELEKO Μεγάλο δαχτυλίδι από επάργυρο μπρούτζο ELEKO 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας επάργυρο μπρούτζο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένo στην Ελλάδα.
                                                Ασημένιο Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν KENT Ασημένιο Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν KENT 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με λευκό Swarovski® Elements ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                 Δαχτυλίδι ασημένιο HAITI
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Δαχτυλίδια

                                                  Δαχτυλίδι ασημένιο HAITI

                                                  R20140942
                                                  29,90 €
                                                  Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε σαγρέ φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι του δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                  Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο και χειροποίητο...
                                                   Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                    Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν SUI
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μεγάλο υψηλής ποιότητας κρύσταλλο σε μπλε χρώμα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο...
                                                     Δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 ASE Δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 ASE 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                      Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 FORM Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 FORM 2
                                                       Διαθέσιμα
                                                       Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 ABBI
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                        Δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 HADI Δαχτυλίδι με ζιργκόν από ασήμι 925 HADI 2
                                                         Διαθέσιμα
                                                         Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                         Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 LIO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 LIO 2
                                                          Διαθέσιμα
                                                          Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                          Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ANIKA
                                                           Διαθέσιμα
                                                           Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925 με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                           Δαχτυλίδι μινιμαλ από ατσάλι SFIR
                                                            Διαθέσιμα
                                                            19,90 €
                                                            Δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας ατσάλι σε σφυρήλατο φινίρισμα. Μπορεί επίσης να φορεθεί στο μικρό δάχτυλο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                                                            Προϊόντα 1-60 of 165 item(s)

                                                            Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα