ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VOLIR
 • Νέο
Διαθέσιμα
15,24 €
Δαχτυλίδι VOLIR από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VINID
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VINID από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VINID
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VINID από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VINID
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι VINID από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VASUR
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VASUR από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VASUR
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VASUR από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VASUR
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι VASUR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VALON
 • Νέο
Διαθέσιμα
15,24 €
Δαχτυλίδι VALON από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VIVION
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VIVION από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VIVION
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VIVION από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VIVION
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι VIVION από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VERPIN
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VERPIN από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VERPIN
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι VERPIN από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VERPIN
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι VERPIN από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ασημί WALOR
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού WALOR από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό WALOR
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού WALOR από χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ροζ χρυσό WALOR
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού WALOR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό WESITI
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι WESITI από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό...
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι WESITI από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί WESITI
 • Νέο
Διαθέσιμα
13,63 €
Δαχτυλίδι WESITI από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ασημί DALOR Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ασημί DALOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με καρδιά DALOR από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό DALOR Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό DALOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με καρδιά DALOR από ροζ επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ασημί DEFIL Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν ασημί DEFIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με καρδιά DEFIL από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό DEFIL Δαχτυλίδι με καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό DEFIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμο προϊόν με διαφορετικά χαρακτηριστικά
Δαχτυλίδι με καρδιά DEFIL από επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
12,02 €
Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι με... Δαχτυλίδι από ατσάλι με... 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι AUMAI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι με ζιργκόν ασημί APRIL Δαχτυλίδι από ατσάλι με ζιργκόν ασημί APRIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι APRIL από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό APRIL Δαχτυλίδι από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό APRIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι APRIL από επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι άπειρο από ατσάλι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό ILLIO Δαχτυλίδι άπειρο από ατσάλι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό ILLIO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι άπειρο ILLIO από ροζ επίχρυσο ατσάλι, με μπλε ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι άπειρο από ατσάλι με μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό ILLIO 2 Δαχτυλίδι άπειρο από ατσάλι με μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό ILLIO 2 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι άπειρο ILLIO από ροζ επίχρυσο ατσάλι, με μαύρα ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με σφραγίδα από ατσάλι ασημί PESSI Δαχτυλίδι με σφραγίδα από ατσάλι ασημί PESSI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι με σφραγίδα PESSI από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι MILERI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι HAMI Δαχτυλίδι από ατσάλι HAMI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι από ατσάλι HAMI

R20141291
18,47 €
Δαχτυλίδι HAMI από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό HAMI Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό HAMI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
18,47 €
Δαχτυλίδι HAMI από επίχρυσο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό HAMI Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό HAMI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
18,47 €
Δαχτυλίδι HAMI από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ασημί VAILI Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ασημί VAILI 2
  Διαθέσιμα
  Δαχτυλίδι VAILI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI 2
   Διαθέσιμα
   Δαχτυλίδι VAILI από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ροζ χρυσό VAILI Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι ροζ χρυσό VAILI 2
    Διαθέσιμα
    Δαχτυλίδι VAILI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί WILL Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί WILL 2
     Διαθέσιμα
     15,24 €
     Δαχτυλίδι WILL από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VERMONT Δαχτυλίδι από ατσάλι ασημί VERMONT 2
      Διαθέσιμα
      20,08 €
      Δαχτυλίδι VERMONT από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VERMONT Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VERMONT 2
       Διαθέσιμα
       20,08 €
       Δαχτυλίδι VERMONT από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VERMONT Δαχτυλίδι από ατσάλι ροζ χρυσό VERMONT 2
        Διαθέσιμα
        Δαχτυλίδι VERMONT από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU 2
         Διαθέσιμα
         12,02 €
         Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
         Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI 2
          Διαθέσιμα
          16,05 €
          Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
          Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI 2
           Διαθέσιμα
           Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
           Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI 2
            Διαθέσιμα
            Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
            Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI 2
             Διαθέσιμα
             Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
             Δαχτυλίδι Καρδιά με ζιργκόν χρυσό SELIVA Δαχτυλίδι Καρδιά με ζιργκόν χρυσό SELIVA 2
              Διαθέσιμα
              Δαχτυλίδι SELIVA από επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διαφανή ζιρκον. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
              Δαχτυλίδι Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό TRESI Δαχτυλίδι Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό TRESI 2
               Εκτός αποθέματος
               Δαχτυλίδι Δέντρο Ζωής TRESI από ροζ επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
               Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MIRAL Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MIRAL 2
                Διαθέσιμα
                15,24 €
                Δαχτυλίδι MIRAL από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με πολύχρωμα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MEFAR Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MEFAR 2
                 Διαθέσιμα
                 15,24 €
                 Δαχτυλίδι MEFAR  από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με πολύχρωμα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                 Δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό MEFAR Δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό MEFAR 2
                  Εκτός αποθέματος
                  Δαχτυλίδι MEFAR  από ροζ επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με πολύχρωμα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι με πράσινα ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL Δαχτυλίδι με πράσινα ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL 2
                   Διαθέσιμα
                   Δαχτυλίδι VISOL από ροζ επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με πράσινα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL Δαχτυλίδι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL 2
                    Διαθέσιμα
                    Δαχτυλίδι VISOL από ροζ επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                    Δαχτυλίδι με μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL Δαχτυλίδι με μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό VISOL 2
                     Διαθέσιμα
                     Δαχτυλίδι VISOL από ροζ επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                     Δαχτυλίδι Σεβαλιέ ροζ χρυσό FELE Δαχτυλίδι Σεβαλιέ ροζ χρυσό FELE 2
                      Διαθέσιμα
                      11,21 €
                      Γυναικείο δαχτυλίδι σεβαλιέ FELE για το μικρό δάχτυλο από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Δαχτυλίδι Σεβαλιέ ασημί BANO Δαχτυλίδι Σεβαλιέ ασημί BANO 2
                       Διαθέσιμα
                       11,21 €
                       Γυναικείο δαχτυλίδι σεβαλιέ BANO για το μικρό δάχτυλο από ατσάλι. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MIRSIL Δαχτυλίδι με ζιργκόν ασημί MIRSIL 2
                        Διαθέσιμα
                        12,02 €
                        Δαχτυλίδι MIRSIL από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                        Προϊόντα 1-60 of 83 item(s)

                        Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα