ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ Statement Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ARLIZ 2
  Διαθέσιμα
  Statement δαχτυλίδι ARLIZ, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
   Διαθέσιμα
   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
    Διαθέσιμα
    Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο VOLIA 2
     Διαθέσιμα
     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο LARAI 2
      Διαθέσιμα
      Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό LARAI 2
        Διαθέσιμα
        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια επαργυρωμένο MATAN 2
         Διαθέσιμα
         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN 2
          Διαθέσιμα
          Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό MATAN 2
           Διαθέσιμα
           Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LUFOR 2
            Διαθέσιμα
            Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
             Διαθέσιμα
             Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο ASPIR 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό ASPIR 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο DELAR 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR 2
                  Διαθέσιμα
                  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό DELAR 2
                   Διαθέσιμα
                   Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο MILIN 2
                    Διαθέσιμα
                    Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN 2
                     Διαθέσιμα
                     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό MILIN 2
                      Διαθέσιμα
                      Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο CARLI 2
                       Διαθέσιμα
                       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 2
                        Διαθέσιμα
                        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό CARLI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό CARLI 2
                         Διαθέσιμα
                         Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό BEREL Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό BEREL 2
                          Διαθέσιμα
                          Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ BEREL, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ 2
                           Διαθέσιμα
                           Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FILIZ, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FILIZ Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FILIZ 2
                            Διαθέσιμα
                            Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FILIZ, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SALU 2
                             Διαθέσιμα
                             Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU 2
                              Διαθέσιμα
                              Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SALU 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο FORA 2
                                Διαθέσιμα
                                Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό FORA 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο RESI 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό RESI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο VARKOULES 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES , από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                      Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                       Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό VARKOULES 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ VARKOULES, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι LAGOUDIA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο SKELOUDI 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό SKELOUDI 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επαργυρωμένο THOLETO 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό ροζ χρυσό THOLETO 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                               Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επαργυρωμένο BLIT 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι BLIT, από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                 Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                  Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό VIDO Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό VIDO 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                   Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό VIDO Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό VIDO 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο χρυσό κατεργασμένο με οξύ FLASH Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο χρυσό κατεργασμένο με οξύ FLASH 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Δαχτυλίδι FLASH σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, επιχρυσωμένο μπρούτζο, κατεργασμένο με οξύ . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                     Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό IVIN Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό IVIN 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Γυναικείο δαχτυλίδι IVIN από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR 2
                                                       Διαθέσιμα
                                                       Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR 2
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                        Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR 2
                                                         Διαθέσιμα
                                                         Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                         Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILRONA 2
                                                          Διαθέσιμα
                                                          Γυναικείο δαχτυλίδι ILRONA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                          Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ILRONA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ILRONA 2
                                                           Διαθέσιμα
                                                           Γυναικείο δαχτυλίδι ILRONA από 24 καράτια, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                           Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ILARIA 2
                                                            Διαθέσιμα
                                                            Γυναικείο δαχτυλίδι ILARIA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                            Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ILARIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ILARIA 2
                                                             Διαθέσιμα
                                                             Γυναικείο δαχτυλίδι ILARIA από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                             Προϊόντα 1-60 of 214 item(s)

                                                             Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα