ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΑ

Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI Δαχτυλίδι Δίσκο της Φαιστού από ατσάλι χρυσό VAILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δαχτυλίδι VAILI από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VERMONT Δαχτυλίδι από ατσάλι χρυσό VERMONT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
24,90 €
Δαχτυλίδι VERMONT από επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements από μπρούτζο χρυσό LOSIV Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements από μπρούτζο χρυσό LOSIV 2
  Διαθέσιμα
  Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LOSIV, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MIRSIL Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MIRSIL 2
   Διαθέσιμα
   14,90 €
   Δαχτυλίδι MIRSIL από επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
   Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό VOILA Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό VOILA 2
    Διαθέσιμα
    19,90 €
    Δαχτυλίδι VOILA από επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
    Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MALIZ Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MALIZ 2
     Διαθέσιμα
     14,90 €
     Δαχτυλίδι MALIZ από επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
     Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LAZIR 2
      Διαθέσιμα
      Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LAZIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό LARAI 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ LARAI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό MATAN 2
        Διαθέσιμα
        Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια MATAN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
         Διαθέσιμα
         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια LUFOR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό ASPIR 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ ASPIR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό DELAR 2
           Διαθέσιμα
           Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ DELAR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό MILIN 2
            Διαθέσιμα
            Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ MILIN, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό CARLI 2 2
             Διαθέσιμα
             Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ CARLI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FILIZ 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FILIZ, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SALU 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SALU, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό FORA 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ FORA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό RESI 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ RESI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό VARKOULES 2
                  Διαθέσιμα
                  Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VARKOULES, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό LAGOUDIA 2
                   Διαθέσιμα
                   Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι LAGOUDIA, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό SKELOUDI 2
                    Διαθέσιμα
                    Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι SKELOUDI, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό χρυσό THOLETO 2
                     Διαθέσιμα
                     Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι THOLETO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                     Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA 2
                      Διαθέσιμα
                      Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR 2
                       Διαθέσιμα
                       Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ILARIA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ILARIA 2
                        Διαθέσιμα
                        Γυναικείο δαχτυλίδι ILARIA από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια γλυκού νερού από μπρούτζο χρυσό GINEVRA Δαχτυλίδι με μαργαριτάρια γλυκού νερού από μπρούτζο χρυσό GINEVRA 2
                         Διαθέσιμα
                         Δαχτυλίδι μαργαριτάρι GINEVRA από επιχρυσωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι, είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                         Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επιχρυσωμένο μπρούτζο ALESSIA Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επιχρυσωμένο μπρούτζο ALESSIA 2
                          Διαθέσιμα
                          Δαχτυλίδι μαργαριτάρι ALESSIA από επιχρυσωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι, είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                          Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επιχρυσωμένο μπρούτζο MAUERO Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι γλυκού νερού από επιχρυσωμένο μπρούτζο MAUERO 2
                           Διαθέσιμα
                           Δαχτυλίδι μαργαριτάρι MAUERO από επιχρυσωμένο μπρούντζου. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι, είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                           Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MERANI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MERANI 2
                            Διαθέσιμα
                            Δαχτυλίδι MERANI σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                            Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MIKRUI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MIKRUI 2
                             Διαθέσιμα
                             Δαχτυλίδι MIKRUI σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα & χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                             Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MASATO Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο MASATO 2
                              Διαθέσιμα
                              Δαχτυλίδι MASATO σε αρχαιοελληνικό στυλ. Από γνήσιο, 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο . Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                              Ασημένιο Δαχτυλίδι άπειρο χρυσό MISITO Ασημένιο Δαχτυλίδι άπειρο χρυσό MISITO 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο δαχτυλίδι MISITO από γνήσιο, επίχρυσο, 925 ασήμι. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                               Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MALOJA Ασημένιο Δαχτυλίδι με ζιργκόν χρυσό MALOJA 2
                                Διαθέσιμα
                                Γυναικείο δαχτυλίδι MALOJA από υψηλής ποιότητας, επίχρυσο ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                Μεγάλο δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επίχρυσο PRIP Μεγάλο δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό επίχρυσο PRIP 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε αμμοβολή τεχνοτροπία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                 Χειροποίητο δαχτυλίδι μαργαριτάρι από επίχρυσο ασήμι OLIA Χειροποίητο δαχτυλίδι μαργαριτάρι από επίχρυσο ασήμι OLIA 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από επιχρυσωμένο ασήμι σε σφυρήλατό φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                  Ασημένιο Δαχτυλίδι Σεβαλιέ χρυσό ABBY Ασημένιο Δαχτυλίδι Σεβαλιέ χρυσό ABBY 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Γυναικείο δαχτυλίδι σεβαλιέ για το μικρό δάχτυλο από επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                   Δαχτυλίδι ασημένιο από επίχρυσο ασήμι 925 και ζιργκόν SAPO
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με αυθεντικό λευκό Swarovski Elements ζιργκόν. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα κατά τη διάρκεια του ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                    Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο επίχρυσο CASI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό μαύρο επίχρυσο CASI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Βαμμένο με μαύρο σμάλτο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                     Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο επίχρυσο μπρούτζο DANAE Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο επίχρυσο μπρούτζο DANAE 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                      Δαχτυλίδι Σεβαλιέ από... Δαχτυλίδι Σεβαλιέ από... 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Δαχτυλίδι σεβαλιέ για το μικρό δάχτυλο από υψηλής ποιότητας επίχρυσο ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένo στην Ελλάδα.
                                       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ZIAM Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ZIAM 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι ZIAM, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο επίχρυσο μπρούτζο ZIA
                                         Διαθέσιμα
                                         Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                         Στρας δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο ASET Στρας δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο ASET 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένο με μαύρα, πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski. Ένα μοντέρνο κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι...
                                          Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό BLIT Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό BLIT 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι BLIT, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                           Μεγάλο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski JULE Μεγάλο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski JULE 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι...
                                            Δαχτυλίδι με ζιργκόν από επίχρυσο μπρούτζο BLIT Δαχτυλίδι με ζιργκόν από επίχρυσο μπρούτζο BLIT 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένο με διάφανα, πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski. Ένα μοντέρνο κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι...
                                             Δαχτυλίδι με πράσινο Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό SIVA Δαχτυλίδι με πράσινο Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό SIVA 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι...
                                              Μεγάλο δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επίχρυσο VERO Μεγάλο δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επίχρυσο VERO 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου...
                                               Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο επίχρυσο μπρούτζο NIT Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο επίχρυσο μπρούτζο NIT 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα...
                                                Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο SKOPELOS Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο SKOPELOS 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη και δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Συνδυάστε αυτό το μοντέρνο δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                 Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο OREN Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από επίχρυσο μπρούτζο OREN 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επίχρυσο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστά δαχτυλίδι με σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                  Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι επιχρυσωμένο PENDA Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι επιχρυσωμένο PENDA 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Δαχτυλίδι μαργαριτάρι από επιχρυσωμένο σύρμα μπρούντζου σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Συνδυάστε αυτό το elegant δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                   Χειροποίητο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski AKIO Χειροποίητο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski AKIO 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη και δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία με  μαύρο ζιργκόν Swarovski Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                    Ασημένιο Δαχτυλίδι Σεβαλιέ χρυσό REGI Ασημένιο Δαχτυλίδι Σεβαλιέ χρυσό REGI 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Γυναικείο δαχτυλίδι Σεβαλιέ για το μικρό δάχτυλο, από επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία.  Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                     Δαχτυλίδι με μπλε Swarovski® Elements επίχρυσο DILI Δαχτυλίδι με μπλε Swarovski® Elements επίχρυσο DILI 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Μεγάλο Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατη επεξεργασία με μπλε ηλεκτρίκ Swarovski Elements ζιργκόν. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                                      Δαχτυλίδι ασημένιο επίχρυσο HAITI
                                                       Διαθέσιμα
                                                       29,90 €
                                                       Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας επίχρυσο ασήμι 925 σε σαγρέ φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι του δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                       Δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο RAIN Δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο RAIN 2
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Γυναικείο δαχτυλίδι από υψηλής ποιότητας επίχρυσο μπρούτζο σε σαγρέ επεξεργασία. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Μπορεί επίσης να φορεθεί ως σεβαλιέ για το μικρό δάχτυλο. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένo στην Ελλάδα.
                                                        Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο μπρούτζο FRASI Δαχτυλίδι αρχαιοελληνικό από σφυρήλατο μπρούτζο FRASI 2
                                                         Διαθέσιμα
                                                         Δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ από υψηλής ποιότητας 24 καράτια επίχρυσο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                         Προϊόντα 1-60 of 195 item(s)

                                                         Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα