ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SELTAR Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SELTAR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι SELTAR, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SELTAR Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SELTAR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι SELTAR, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SARRO Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SARRO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SARRO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SARRO Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SARRO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SARRO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SELTES Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό SELTES 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι SELTES, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SELTES Δαχτυλίδι από μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό SELTES 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Γυναικείο δαχτυλίδι σε αρχαιοελληνικό στυλ SELTES, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski® Elements. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DOLOR Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DOLOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι DOLOR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DALARE Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DALARE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι DALARE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DEESE Ασημένιο Μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν ροζ χρυσό DEESE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι DEESE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLUI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
12,02 €
Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί MILERI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι MILERI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν ασημί SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI Μονόπετρο από ατσάλι με ζιργκόν χρυσό SALI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μονόπετρο δαχτυλίδι SALI από επίχρυσο ατσάλι, με ζιργκόν. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Το δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί VERLU 2
  Διαθέσιμα
  12,02 €
  Μονόπετρο Δαχτυλίδι VERLU από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
  Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί BASELI 2
   Διαθέσιμα
   16,05 €
   Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
   Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BASELI 2
    Διαθέσιμα
    Μονόπετρο Δαχτυλίδι BASELI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
    Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ασημί ατσάλι BRILOI 2
     Διαθέσιμα
     Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
     Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI Μονόπετρο με ζιργκόν ροζ χρυσό BRILOI 2
      Διαθέσιμα
      Μονόπετρο Δαχτυλίδι BRILOI από ροζ επίχρυσο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
      Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό NAFSIKA 2
       Διαθέσιμα
       Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό NAFSIKA 2
        Διαθέσιμα
        Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι VIDO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ασημί ISALOR 2
         Διαθέσιμα
         Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
         Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ISALOR 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ χρυσό ISALOR 2
           Διαθέσιμα
           Γυναικείο δαχτυλίδι ISALOR από 24 καράτια, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
           Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VILIGRA 2
            Διαθέσιμα
            Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VILIGRA από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
            Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VALORI 2
             Διαθέσιμα
             Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VALORI από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
             Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VASUVO 2
              Διαθέσιμα
              Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VASUVO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
              Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 ροζ χρυσό BELISSI Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 ροζ χρυσό BELISSI 2
               Διαθέσιμα
               Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο BELISSI από υψηλής ποιότητας, ροζ επίχρυσο, ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
               Μονόπετρο με ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ασήμι 925 BRUCETO Μονόπετρο με ζιργκόν από ροζ επίχρυσο ασήμι 925 BRUCETO 2
                Διαθέσιμα
                Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο BRUCETO από υψηλής ποιότητας, ροζ επίχρυσο, ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VENDOR 2
                 Διαθέσιμα
                 Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VENDOR από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                 Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERTIO 2
                  Διαθέσιμα
                  Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERTIO από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                  Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG Μονόπετρο με ζιργκόν από ασήμι 925 VERIG 2
                   Διαθέσιμα
                   Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο VERIG από υψηλής ποιότητας ασήμι 925, διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                   Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ZIAM Δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements χρυσό ZIAM 2
                    Διαθέσιμα
                    Αρχαιοελληνικό στυλ γυναικείο δαχτυλίδι ZIAM, από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements πράσινο ροζ χρυσό JO
                     Διαθέσιμα
                     Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με  μεγάλο πιστοποιημένο ζιργκόνSwarovski® Elements σε πράσινο χρώμα. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή...
                     Μεγάλο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski JULE Μεγάλο δαχτυλίδι από επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski JULE 2
                      Διαθέσιμα
                      Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι...
                      Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ επίχρυσο JULE Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements ροζ επίχρυσο JULE 2
                       Διαθέσιμα
                       Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με  πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του...
                       Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ επιχρυσωμένο SIVA Δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ επιχρυσωμένο SIVA 2
                        Διαθέσιμα
                        Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου...
                        Δαχτυλίδι με πράσινο Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό SIVA Δαχτυλίδι με πράσινο Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό SIVA 2
                         Διαθέσιμα
                         Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι...
                         Μεγάλο δαχτυλίδι με μαύρο Swarovski® Element ζιργκόν ροζ επίχρυσο SEAN Μεγάλο δαχτυλίδι με μαύρο Swarovski® Element ζιργκόν ροζ επίχρυσο SEAN 2
                          Διαθέσιμα
                          Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με  πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® . Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του...
                          Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο VERO Μεγάλο δαχτυλίδι με ζιργκόν Swarovski® Elements επάργυρο VERO 2
                           Διαθέσιμα
                           Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από επαργυρωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι...
                           Μεγάλο δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επίχρυσο VERO Μεγάλο δαχτυλίδι με Swarovski® Elements ζιργκόν επίχρυσο VERO 2
                            Διαθέσιμα
                            Μεγάλο γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια επιχρυσωμένο μπρούτζο σε ματ επεξεργασία. Διακοσμημένο με πιστοποιημένο ζιργκόν Swarovski® Elements. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε. Κατάλληλο και για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου...
                            Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 MIL 2
                             Διαθέσιμα
                             Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανο ζιργκόν Swarovski Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι υποαλλεργικά &...
                             Ασημένιο Μονόπετρο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό JOSY Ασημένιο Μονόπετρο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό JOSY 2
                              Διαθέσιμα
                              Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν Swarovski® Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου...
                              Χειροποίητο δαχτυλίδι από ροζ επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® AKIO Χειροποίητο δαχτυλίδι από ροζ επίχρυσο μπρούτζο με ζιργκόν Swarovski® AKIO 2
                               Διαθέσιμα
                               Γυναικείο δαχτυλίδι από 24 καράτια ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένη και δαντελένιο σφυρήλατη επεξεργασία με  μαύρο ζιργκόν Swarovski® Elements. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                               Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλε ζιργκόν AZUR 2
                                Διαθέσιμα
                                Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο και χειροποίητο...
                                Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLE 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μικρά λευκά και μεγάλο μπλε ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                 Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν SUI Δαχτυλίδι ασημένιο με μεγάλο μπλέ ζιργκόν SUI 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925 με μεγάλο μπλέ ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                  Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν LIO Μονόπετρο από ασήμι 925 με ζιργκόν LIO 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                   Δαχτυλίδι από μπρούτζο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό TRIA Δαχτυλίδι από μπρούτζο με Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό TRIA 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Γυναικείο δαχτυλίδι από ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο με Swarovski® Elements ζιργκόν. Όλα τα υλικά του ρυθμιζόμενου δαχτυλίδι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 PENO Μονόπετρο με Swarovski ζιργκόν από ασήμι 925 PENO 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Μεγάλο δαχτυλίδι μονόπετρο από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανο ζιργκόν Swarovski Elements. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά είναι του ρυθμιζόμενου...
                                     Μονόπετρο από ασήμι 925 ροζ χρυσό MIO Μονόπετρο από ασήμι 925 ροζ χρυσό MIO 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Γυναικείο δαχτυλίδι μονόπετρο από ασήμι 925 διακοσμημένο με ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                      Ασημένιο δαχτυλίδι με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLUE Ασημένιο δαχτυλίδι με μεγάλο μπλέ ζιργκόν BLUE 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Γυναικείο δαχτυλίδι από ασήμι 925, με μεγάλο μπλέ ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό δαχτυλίδι με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                       Προϊόντα 1-60 of 82 item(s)
                                       Μονόπετρα

                                       Αγόρασε το μονόπετρο σου online από το Bijou Box

                                       Ώστε αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να πάτε τη σχέση σας παρακάτω και ψάχνεις ένα μονόπετρο δαχτυλίδι τόσο μοναδικό και όμορφο όσο και η εκλεκτή της καρδιάς σου. Καταρχήν, συγχαρητήρια για την απαρχή μιας υπέροχης κοινής ζωής! Κατά δεύτερον, είσαι ακριβώς εκεί που έπρεπε να είσαι! Στο διαδικτυακό μας κατάστημα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, έτσι ώστε να ανακαλύψεις το μονόπετρο δαχτυλίδι των ονείρων της καλής σου είτε πρόκειται για ασημένιο, χρυσό ή λευκόχρυσο / πλατίνα. Όποιο και να διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι η πρόταση γάμου που θα κάνεις με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από το Bijou Box θα είναι αξέχαστη!

                                       Βρες το κατάλληλο μονόπετρο δαχτυλίδι σου

                                       Ξεχωριστά μονόπετρα δαχτυλίδι για κάθε γούστο  

                                       Όλο και περισσότερα ζευγάρια νιώθουν έτοιμα για να κάνουν το παρακάτω βήμα στη σχέση τους. Πριν όμως ξεκινήσουν οι πυρετώδεις διαδικασίες που θα οδηγήσουν και τους δυο σε μια  ξεχωριστή και γεμάτη λαμπρότητα τελετή που θα σηματοδοτήσει την απαρχή της κοινής τους πορείας, ας πάμε ένα μικρό βήμα πίσω - στην πρόταση γάμου! Για εσένα, τον αποφασιστικό άντρα που ξέρεις τι ζητάς από τη ζωή σου και γιατί και θέλεις με όλο σου το είναι να κάνεις σύντροφο μιας ζωής, την γυναίκα που γεμίζει την καρδιά σου με ευτυχία, στο Bijou Box θα βρεις ένθερμους υποστηρικτές και αρωγούς της προσπάθειάς σου. Ξεκίνησε, λοιπόν, επιλέγοντας το κατάλληλο μονόπετρο δαχτυλίδι. Πάντα με κομμάτια υψηλής ποιότητας και με μια πλειάδα σχεδίων, ικανά να ικανοποιήσουν, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, εδώ σίγουρα θα βρεις τα μονόπετρα που αναζητάς – κάτι τόσο ξεχωριστό όσο και η γυναίκα, της οποίας το δάχτυλο θα κοσμήσει. Πριν αποφασίσεις για το σχέδιο που θα έχει το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα πάρεις, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν, έτσι ώστε όλα να πάνε ρολόι. Ποιό είναι το σωστό μέγεθος; Τι της αρέσει; Προτιμά τετράγωνη κοπή ή σε σχήμα δάκρυ; Πλατίνα, ασήμι ή χρυσό; Κλασικό σχέδιο ή κάτι πιο μοντέρνο; Τι ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα των δακτύλων της; Ρώτησε μας ό,τι θέλεις! Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το τέλειο μονόπετρο δαχτυλίδι που θα ταιριάξει “κουτί” τόσο στην περίσταση όσο και στα γούστα της εκλεκτής σου!

                                        


                                       Μονόπετρα                                       Το κατάλληλο μονόπετρο δαχτυλίδι με την τέλεια εφαρμογή!

                                       Υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό στη ζωή ενός ζευγαριού από το πρώτο βήμα μιας κοινής ζωής; Σίγουρα είναι μια απόφαση που σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές και μια καινούρια πορεία. Ένα καινούριο, συναρπαστικό κεφάλαιο, στις ζωές και των δύο! Με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αποφασίζουν να μοιραστούν τις χαρές και τις προκλήσεις της ζωής με το σύντροφό τους, η ζήτηση για μονόπετρα είναι εξαιρετικά υψηλή. Για να βρεις, όμως, το κατάλληλο μονόπετρο δαχτυλίδι που θα κοσμήσει το δάχτυλο της αγαπημένης σου σε καθημερινή βάση και εφ’ όρου ζωής, είναι απαραίτητο να έχεις κάνει την προετοιμασία σου. Παρατήρησε προσεκτικά λεπτομέρειες όπως τι υλικό προτιμά να έχουν τα κοσμήματά της; Σε ποιά βιτρίνα κοσμημάτων σταματάει και τι κομμάτια της τραβούν περισσότερο το ενδιαφέρον; Τι μέγεθος πρέπει να είναι το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα της πάρεις; Εδώ, μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις τη βοήθεια μιας επιστήθιας (αλλά, και εχέμυθης) φίλης της που θα σου πει ακριβώς αυτό που θέλεις να μάθεις. Ακόμα και αν δεν γνωρίζει το ακριβές μέγεθος, θα το μάθει με τρόπο αριστοτεχνικό στον επόμενο καφέ μαζί της! Και αν ήδη έχεις μπροστά σου ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με το σχέδιο που αρέσει στην εκλεκτή σου (π.χ. σε κάποιο περιοδικό ή από βιτρίνα κοσμηματοπωλείου), τότε δεν έχεις παρά να βρεις ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με παρόμοιο σχέδιο και από το ίδιο υλικό στο Bijou Box! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να φοράς στο δάχτυλο της αγαπημένης σου, ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ακόμα και αυτές που αφορούν το σωστό μέγεθος!


                                       Το μονόπτερο σου – Τόσο απλό, διακριτικό, “φασαριόζικο” ή ασυνήθιστο όσο εσύ!

                                       Στο Bijou Box δίνουμε μεγάλη έμφαση στο σχέδιο, την ποιότητα και την τεχνοτροπία. Τα πάντα πρέπει να είναι απλά τέλεια, μοναδικά και απαράμιλλης ομορφιάς. Φυσικά, έχουμε φροντίσει να συμπεριλάβουμε κοσμήματα που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα γούστων. Για παράδειγμα, εδώ θα βρεις από μονόπετρα δαχτυλίδια με πέτρα (τόσο φαντασμαγορική ή διακριτική, όσο επιθυμείς) μέχρι και πιο μοντέρνα σχέδια (χωρίς πέτρα) καλαίσθητα διακοσμημένα με προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες. Φυσικά, το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα αγοράσεις από το Bijou Βox δεν είναι απαραίτητα και πανάκριβο, εκτός αν θέλεις να διαθέσεις ένα τέτοιο (μεγάλο) ποσό. Με εύρος τιμών που ικανοποιούν όλα τα πορτοφόλια και με ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη τρόπο παραγγελίας, το μονόπετρο δαχτυλίδι της επιλογής σου έρχεται στην πόρτα σου με εχεμύθεια, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα! Επέλεξε το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα συντροφεύσει την αγαπημένη σου για το υπόλοιπο της ζωής της και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς!

                                       Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα