ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ

Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. BELLE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. BELLE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 8 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό BELLE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. χρυσό BELLE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 8 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό BELLE Αλυσίδα από ατσάλι 50 εκ. ροζ χρυσό BELLE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Αλυσίδα σε 50 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ροζ χρυσό επιχρυσωμένη . Η πλάτος της αλυσίδας είναι 8 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Ασημένια αλυσίδα λαιμού 40 εκ. ροζ χρυσό VENLO Ασημένια αλυσίδα λαιμού 40 εκ. ροζ χρυσό VENLO 2
  Διαθέσιμα
  Ασημένια αλυσίδα VENIR σε 40 εκατοστά μήκος, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Ασημένια Βυζαντινή Αλυσίδα λαιμού 50 εκ. BRALO Ασημένια Βυζαντινή Αλυσίδα λαιμού 50 εκ. BRALO 2
   Διαθέσιμα
   Ασημένια αλυσίδα BRALO σε 50 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 2 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Αλυσίδα λαιμού unisex από επιχρυσωμένο ατσάλι 55 cm ELVRA Αλυσίδα λαιμού unisex από επιχρυσωμένο ατσάλι 55 cm ELVRA 2
    Διαθέσιμα
    Αλυσίδα λαιμού unisex ELVRA από επιχρυσωμένο ατσάλι. Η  αλυσίδα σε μήκος 55εκ. κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
    Αλυσίδα λαιμού unisex από επιχρυσωμένο ατσάλι 55 cm DIDIR Αλυσίδα λαιμού unisex από επιχρυσωμένο ατσάλι 55 cm DIDIR 2
     Διαθέσιμα
     Αλυσίδα λαιμού unisex DIDIR από επιχρυσωμένο ατσάλι. Η  αλυσίδα σε μήκος 55εκ. κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
     Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 40 - 45 εκ. ροζ χρυσό VIPER Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 40 - 45 εκ. ροζ χρυσό VIPER 2
      Διαθέσιμα
      Γυναικεία φιδίσια αλυσίδα λαιμού VIPER, σε 40 με 45 εκατοστά μήκος, από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 4 mm. Η άριστη κατασκευή και σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
      Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 35 - 40 εκ. MAMBA Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 35 - 40 εκ. MAMBA 2
       Διαθέσιμα
       Γυναικεία φιδίσια αλυσίδα λαιμού σε 35 με 40 εκατοστά μήκος, από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 5 mm. Η άριστη κατασκευή και σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
       Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 35 - 40 εκ. ροζ χρυσό MAMBA Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 35 - 40 εκ. ροζ χρυσό MAMBA 2
        Διαθέσιμα
        Γυναικεία φιδίσια αλυσίδα λαιμού MAMBA, σε 35 με 40 εκατοστά μήκος, από υψηλής ποιότητας ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 5 mm. Η άριστη κατασκευή και σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
        Αλυσίδα λαιμού 40 εκ. ασημένια ροζ χρυσό SUE
         Διαθέσιμα
         Ασημένια αλυσίδα λαιμού σε 40 εκατοστά μήκος. Ροζ χρυσό επιχρυσωμένο. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
         Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 50 εκ. BOA Αλυσίδα λαιμού φιδίσια από ατσάλι 50 εκ. BOA 2
          Διαθέσιμα
          Γυναικεία φιδίσια αλυσίδα λαιμού σε 50 με 55 εκατοστά μήκος, από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 3 mm. Η άριστη κατασκευή και σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
          Ασημένια αλυσίδα 75 εκ. επίχρυσο KRIKO
           Διαθέσιμα
           Ασημένια αλυσίδα άκυρας, επιχρυσωμένοι σε 70-75 εκατοστά μήκος. . Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
           Ασημένια αλυσίδα 45 εκ. επιπλατινωμένη BOND Ασημένια αλυσίδα 45 εκ. επιπλατινωμένη BOND 2
            Διαθέσιμα
            Ασημένια αλυσίδα τύπου άγκυρας σε 45 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
            Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη BOND Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη BOND 2
             Διαθέσιμα
             Ασημένια αλυσίδα τύπου άγκυρας σε 40 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
             Ασημένια αλυσίδα 45 εκ. επίχρυσο VENI
              Διαθέσιμα
              Ασημένια αλυσίδα, επιχρυσωμένοι βενετσιάνα σε 45 εκατοστά μήκος. . Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
              Unisex αλυσίδα από ατσάλι 60 cm
               Διαθέσιμα
               Unisex αλυσίδα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα Η  αλυσίδα σε μήκος 60 εκ. κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
               Ασημένια αλυσίδα 45 εκ. επιπλατινωμένη VENI Ασημένια αλυσίδα 45 εκ. επιπλατινωμένη VENI 2
                Διαθέσιμα
                Ασημένια αλυσίδα βενετσιάνα σε 45 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                Unisex αλυσίδα από ατσάλι 60εκ BOOM Unisex αλυσίδα από ατσάλι 60εκ BOOM 2
                • Με έκπτωση!
                Διαθέσιμα
                Unisex αλυσίδα σε 60 εκατοστά μήκος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Η διάμετρος της αλυσίδας είναι 2 mm. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επίχρυσο VENI
                 Διαθέσιμα
                 Ασημένια αλυσίδα, επιχρυσωμένοι βενετσιάνα σε 40 εκατοστά μήκος. . Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                 Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη VENI Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη VENI 2
                  Διαθέσιμα
                  Ασημένια αλυσίδα βενετσιάνα σε 40 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                  Unisex αλυσίδα από ατσάλι 45cm BOOM H20140710 Unisex αλυσίδα από ατσάλι 45cm BOOM H20140710 2
                  • Με έκπτωση!
                  Διαθέσιμα
                  Unisex αλυσίδα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα Η στο μέγεθος-ρυθμιζόμενη αλυσίδα σε μήκος 45-50εκ. κλείνει ασφαλές με ατσάλινο κούμπωμα γύρο από τον λαιμό. Η άριστη ποιότητα κατασκευή σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν.
                  Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. ροζ χρυσό VENI
                   Διαθέσιμα
                   Ασημένια αλυσίδα βενετσιάνα σε 45 εκατοστά μήκος. Ροζ χρυσό επιχρυσωμένο. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                   Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. ροζ χρυσό VENI
                    Διαθέσιμα
                    Ασημένια αλυσίδα βενετσιάνα σε 40 εκατοστά μήκος. Ροζ χρυσό επιχρυσωμένο. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 1 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
                    Προϊόντα 1-24 of 24 item(s)

                    Αλυσίδες λαιμού - Ανακαλύψετε αλυσίδες λαιμού από 14,90€. Δωρεάν αποστολή από το πρώτο Ευρώ στο Bijou Box.

                    Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα