ΚΟΛΙΕ ΚΑΡΔΙΑ

Ασημένιο κολιέ καρδιά με άπειρο χειροποίητο ασημί LEVOI Ασημένιο κολιέ καρδιά με άπειρο χειροποίητο ασημί LEVOI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ καρδιά με άπειρο LEVOI από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ασημί LOREVI Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ασημί LOREVI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά LOREVI από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ασημί NESIVE Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ασημί NESIVE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά NESIVE από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ροζ χρυσό BALLIN Ασημένιο κολιέ καρδιά με ζιργκόν χειροποίητο ροζ χρυσό BALLIN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά BALLIN από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ασημί MAYAI Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ασημί MAYAI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά από ατσάλι.Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ροζ χρυσό MIZIL Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ροζ χρυσό MIZIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι.Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ασημί MIZIL Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι ασημί MIZIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά από ατσάλι.Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό MAYAI Κολιέ με καρδιά απο ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό MAYAI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι.Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD010G από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
  Διαθέσιμα
  VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD010G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD010GR από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
   Διαθέσιμα
   VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD010GR από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD018 από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
    Διαθέσιμα
    VISETTI καρδιά κολιέ NI-WKD018 από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Κολιέ με καρδιά και μπλε ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό HALG Κολιέ με καρδιά και μπλε ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό HALG 2
     Διαθέσιμα
     Κολιέ HALG με καρδιά μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο &...
     Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό HALG Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό HALG 2
      Διαθέσιμα
      Κολιέ HALG με καρδιά μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο &...
      Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ασημί VERACE Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ασημί VERACE 2
       Διαθέσιμα
       Κολιέ VERACE με καρδιά μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό VERACE Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν από ατσάλι ροζ χρυσό VERACE 2
        Διαθέσιμα
        Κολιέ VERACE με καρδιά μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Κολιέ με καρδιά από ατσάλι ασημί MELIO Κολιέ με καρδιά από ατσάλι ασημί MELIO 2
         Διαθέσιμα
         Κολιέ MELIO με καρδιά μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Κολιέ με καρδιά από ατσάλι ροζ χρυσό MELIO Κολιέ με καρδιά από ατσάλι ροζ χρυσό MELIO 2
          Διαθέσιμα
          Κολιέ MELIO, με καρδιά μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Ασημένιο κολιέ με μενταγιόν καρδιά με ζιργκόν SAGA Ασημένιο κολιέ με μενταγιόν καρδιά με ζιργκόν SAGA 2
           Διαθέσιμα
           Κολιέ με μενταγιόν καρδιά SAGA. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ZEZIL Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ZEZIL 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ ZEZIL με καρδιά από ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
            Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ροζ χρυσό ZEZIL Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ροζ χρυσό ZEZIL 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ ZEZIL με καρδιά από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
             Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν CESEL Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν CESEL 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ CESEL με καρδιά από ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
              Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ροζ χρυσό CESEL Ασημένιο κολιέ με καρδιά και ζυργκόν ροζ χρυσό CESEL 2
               Διαθέσιμα
               Κολιέ CESEL με καρδιά από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
               Ασημένιο κολιέ με καρδιά μενταγιόν PILIR Ασημένιο κολιέ με καρδιά μενταγιόν PILIR 2
                Διαθέσιμα
                Κολιέ PILIR με καρδιά μενταγιόν από ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
                Ασημένιο κολιέ με καρδιά μενταγιόν ροζ χρυσό PILIR Ασημένιο κολιέ με καρδιά μενταγιόν ροζ χρυσό PILIR 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ PILIR με καρδιά μενταγιόν από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
                 Κολιέ από ατσάλι με καρδιά ασημί PARLI Κολιέ από ατσάλι με καρδιά ασημί PARLI 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ PARLI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς...
                  Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό PARLI Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό PARLI 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ PARLI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς...
                   Κολιέ με καρδιά ασημί VIVI Κολιέ με καρδιά ασημί VIVI 2
                    Διαθέσιμα
                    16,05 €
                    Κολιέ VIVI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                    Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό VIVI Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό VIVI 2
                     Διαθέσιμα
                     Κολιέ VIVI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το...
                     Κολιέ με καρδιά ασημί AGAPI Κολιέ με καρδιά ασημί AGAPI 2
                      Διαθέσιμα
                      16,05 €
                      Κολιέ AGAPI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                      Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό AGAPI Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό AGAPI 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ AGAPI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το...
                       Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό DUPE Κολιέ με καρδιά ροζ χρυσό DUPE 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ DUPE με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το...
                        Κολιέ Μαμά με καρδιά ροζ χρυσό MARO Κολιέ Μαμά με καρδιά ροζ χρυσό MARO 2
                         Διαθέσιμα
                         Κολιέ Μαμά με καρδιά από ατσάλι. Το κολέ από ανθεκτικό ατσάλι είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι...
                         Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν ροζ χρυσό RIVO Κολιέ με καρδιά και ζιργκόν ροζ χρυσό RIVO 2
                          Διαθέσιμα
                          Κολιέ RIVO με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. H αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με...
                          Κολιέ με καρδιά από ατσάλι και ζιργκόν HALG Κολιέ με καρδιά από ατσάλι και ζιργκόν HALG 2
                           Διαθέσιμα
                           Κολιέ HALG με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο...
                           Κολιέ με καρδιά ασημί DUPE Κολιέ με καρδιά ασημί DUPE 2
                            Διαθέσιμα
                            16,05 €
                            Κολιέ DUPE με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                            Κολιέ με καρδιά από ατσάλι DOHE Κολιέ με καρδιά από ατσάλι DOHE 2
                             Διαθέσιμα
                             Κολιέ DOHE με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                             Κολιέ με καρδιά από ατσάλι HEIJ Κολιέ με καρδιά από ατσάλι HEIJ 2
                              Διαθέσιμα
                              Κολιέ HEIJ με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                              Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι HEIJ Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι HEIJ 2
                               Διαθέσιμα
                               Κολιέ HEIJ με στοιχείο καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν...
                               Κολιέ με καρδιά από ατσάλι HIBI Κολιέ με καρδιά από ατσάλι HIBI 2
                                Διαθέσιμα
                                Κολιέ HIBI με στοιχείο καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                                Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι HIBI Κολιέ με καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι HIBI 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Κολιέ HIBI με στοιχείο καρδιά από ροζ χρυσό ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν...
                                 Ασημένιο Κολιέ με καρδιά MANTE Ασημένιο Κολιέ με καρδιά MANTE 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Κολιέ με στοιχείο καρδιά από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Όλα τα υλικά της αλυσίδας σε μήκος 40 εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                  Κολιέ LOVE επαργυρωμένο Κολιέ LOVE επαργυρωμένο 2
                                   Διαθέσιμα
                                   12,02 €
                                   Αυτό το κολιέ LOVE, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Χάρη στο μήκος των 40εκ., μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε την αλυσίδα με οποιοδήποτε outfit και άλλα περιδέραια. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Προϊόντα 1-43 of 43 item(s)

                                   Κολιέ με καρδιά σε προσιτές τιμές. Δωρεάν και άμεση αποστολή - Bijou Box

                                   Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα