ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ασημί CACI Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοίχεια από μπρούτζο ασημί CACI 2
  Διαθέσιμα
  Κολιέ CACI με μακρύ μαύρο κορδόνι και επαργυρωμένο στοίχεια από μπρούτζο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
  Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ασημί LINS Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ασημί LINS 2
   Διαθέσιμα
   Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από επαργυρωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού...
   Μακριά κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό LINS Μακριά κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό LINS 2
    Διαθέσιμα
    Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
    Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν ροζ χρυσό LINS Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν ροζ χρυσό LINS 2
     Διαθέσιμα
     Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
     Κολιέ με Ζώδιo "Σκορπιός" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Σκορπιός" και μαύρο κορδόνι 2
      Διαθέσιμα
      Κολιέ Ζώδιo "Σκορπιός" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
      Ταύρος Ταύρος 2
       Διαθέσιμα
       Κολιέ Ζώδιo "Ταύρος" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
       Κολιέ με Ζώδιo "Ιχθύς" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Ιχθύς" και μαύρο κορδόνι 2
        Διαθέσιμα
        Κολιέ Ζώδιo "Ιχθύς" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
        Κολιέ με Ζώδιo "Τοξότης" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Τοξότης" και μαύρο κορδόνι 2
         Διαθέσιμα
         Κολιέ Ζώδιo "Τοξότης" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
         Κολιέ με Ζώδιo "Κριός" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Κριός" και μαύρο κορδόνι 2
          Διαθέσιμα
          Κολιέ Ζώδιo "Κριός" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
          Κολιέ με Ζώδιo "Καρκίνος" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Καρκίνος" και μαύρο κορδόνι 2
           Διαθέσιμα
           Κολιέ Ζώδιo "Καρκίνος" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
           Κολιέ με Ζώδιo "Λέων" και... Κολιέ με Ζώδιo "Λέων" και... 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ Ζώδιo "Λέων" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
            Κολιέ με Ζώδιo "Δίδυμος" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Δίδυμος" και μαύρο κορδόνι 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ Ζώδιo "Δίδυμος" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
             Κολιέ με Ζώδιo "Αιγόκερως" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Αιγόκερως" και μαύρο κορδόνι 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ Ζώδιo "Αιγόκερως" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
              Κολιέ με Ζώδιo "Ζυγός" και μαύρο κορδόνι Κολιέ με Ζώδιo "Ζυγός" και μαύρο κορδόνι 2
               Διαθέσιμα
               Κολιέ Ζώδιo "Ζυγός" με μαύρο κορδόνι, και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι σε σαγρέ φινίρισμα. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Όλα τα υλικά αυτού του μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
               Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό ERTE Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό ERTE 2
                Διαθέσιμα
                Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μεγάλο μενταγιόν από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό BANO Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό BANO 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μεγάλο μενταγιόν από στριφογυριστό ροζ επίχρυσο σύρμα μπρούτζο σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Μακριά Κολιέ από μπρούτζο με Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό PILOTA Μακριά Κολιέ από μπρούτζο με Swarovski® Elements ζιργκόν χρυσό PILOTA 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και Swarovski® Elements ζιργκόν Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                  Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό PILOTA Μακριά Κολιέ με κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό PILOTA 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και Swarovski Elements ζιργκόν Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Κολιέ με μακρύ αλυσίδα και μεγάλο στοιχείο από χειροποίητο μπρούτζο και φούντα MAKI
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ με μακρύ αλυσίδα και μεγάλο στοιχείο από υψηλής ποιότητας επάργυρο μπρούτζο σε σαγρέ φινίρισμα και μαύρη φούντα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                    Μακριά Κολιέ από μπρούτζο με φούντα χρυσό MAKI Μακριά Κολιέ από μπρούτζο με φούντα χρυσό MAKI 2
                     Διαθέσιμα
                     Μακρύ Κολιέ με καφέ φούντα από 24 καράτια επίχρυσο μπρούτζο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Κολιέ με μακρύ αλυσίδα και φούντα ροζ χρυσό MAKE Κολιέ με μακρύ αλυσίδα και φούντα ροζ χρυσό MAKE 2
                      Διαθέσιμα
                      Κολιέ με μακρύ αλυσίδα και μεγάλο στοιχείο από υψηλής ποιότητας 24 καράτια ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σαγρέ φινίρισμα και καφέ φούντα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Μακριά Κολιέ με μαύρο μαργαριτάρι και δερμάτινο κορδόνι SWIL Μακριά Κολιέ με μαύρο μαργαριτάρι και δερμάτινο κορδόνι SWIL 2
                       Διαθέσιμα
                       Μακρύ χειροποίητη κολιέ με ρυθμιζόμενο μαύρο δερμάτινο κορδόνι και μεγάλο στοιχεία μπρούτζο-μαργαριτάρια. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                       Μακριά δερμάτινο Κολιέ με χειροποίητο μπρούτζο ροζ χρυσό VISTA Μακριά δερμάτινο Κολιέ με χειροποίητο μπρούτζο ροζ χρυσό VISTA 2
                        Διαθέσιμα
                        Μακρί χειροποίητο κολιέ με καφέ δερμάτινο κορδόνι και υψηλής ποιότητας 24 καράτια ροζ επίχρυσο μενταγιόν από μπρούτζο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                        Μακρύ κολιέ με μεγάλο μαργαριτάρι ασημί OZIR Μακρύ κολιέ με μεγάλο μαργαριτάρι ασημί OZIR 2
                         Διαθέσιμα
                         Μακρί χειροποίητο κολιέ με μεταξοκλωστή και μενταγιόν από ποιοτικά επάργυρο μπρούτζο και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                         Κολιέ με κόκκινο κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο χρυσό LASER Κολιέ με κόκκινο κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο χρυσό LASER 2
                          Διαθέσιμα
                          Μακρύ χειροποίητη κολιέ με κόκκινο κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24Κ επίχρυσο μπρούτζο. Διακοσμημένο με μεγάλο ζιργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα. 
                          Κολιέ με κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο χρυσό VAIOVIS Κολιέ με κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο χρυσό VAIOVIS 2
                           Διαθέσιμα
                           Μακρύ χειροποίητη κολιέ με δερμάτινο κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από ροζ επίχρυσο μπρούτζο. 24 καράτια επίχρυσο. Διακοσμημένο με μεγάλο κρύσταλλο Swarovski Elements. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                           Μακριά κολιέ με κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο και φούντα χρυσό HIOP Μακριά κολιέ με κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο και φούντα χρυσό HIOP 2
                            Διαθέσιμα
                            Χειροποίητο κολιέ με μακρύ ύφασμα σε καφέ χρώμα και επίχρυσο μενταγιόν από μπρούτζο και φούντα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                            Μακριά Κολιέ με μενταγιόν από μπρούτζο χειροποίητα ασημί DULE Μακριά Κολιέ με μενταγιόν από μπρούτζο χειροποίητα ασημί DULE 2
                             Διαθέσιμα
                             Μακρί χειροποίητο κολιέ με μεταξοκλωστή και δαντελένιο σφυρήλατο μενταγιόν από ποιοτικά επάργυρο μπρούτζο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                             Μακριά Κολιέ με μεγάλο μαργαριτάρι χρυσό OZIR Μακριά Κολιέ με μεγάλο μαργαριτάρι χρυσό OZIR 2
                              Διαθέσιμα
                              Μακρί χειροποίητο κολιέ με μεταξοκλωστή και μενταγιόν από ποιοτικά επιχρυσωμένο μπρούτζο και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                              Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ροζ χρυσό OZIR Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ροζ χρυσό OZIR 2
                               Διαθέσιμα
                               Μακριά χειροποίητο κολιέ με μεταξοκλωστή και μενταγιόν από ποιοτικά rose gold μπρούτζο και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                               Κολιέ με στοιχείο από μπρούτζο ασημί FELI Κολιέ με στοιχείο από μπρούτζο ασημί FELI 2
                                Διαθέσιμα
                                Μακρύ χειροποίητη κολιέ με μαύρο κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από ποιοτικά επάργυρο μπρούτζο σε σφυρήλατη επεξεργασία. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι με στοιχείο από μπρούτζο χρυσό SWIL Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι με στοιχείο από μπρούτζο χρυσό SWIL 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Μακριά χειροποίητη κολιέ με ρυθμιζόμενο μαύρο δερμάτινο κορδόνι και μεγάλο στοιχείο μπρούτζο - μαργαριτάρια. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                 Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι με καφέ δερμάτινο κορδόνι URES Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι με καφέ δερμάτινο κορδόνι URES 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Μακρύ χειροποίητη κολιέ με καφέ δερμάτινο κορδόνι και μεγάλα στοιχεία μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                  Μακριά κολιέ με μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο χρυσό DER Μακριά κολιέ με μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο χρυσό DER 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Χειροποίητη κολιέ με μακριά καφέ/χρυσό κορδόνι και μεγάλο μάτ στοιχείο από επίχρυσο μπρούτζο, διακοσμημένο με πέρλες.  Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                   Μακριά Κολιέ με μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό DER Μακριά Κολιέ με μεγάλο στοιχείο από μπρούτζο ροζ χρυσό DER 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Χειροποίητη κολιέ με μακρύ καφέ/χρυσό κορδόνι και μεγάλο ματ στοιχείο από ροζ επίχρυσο μπρούτζο, διακοσμημένο με πέρλες.  Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                    Κολιέ κολάρο από ροζ χρυσό μπρούτζο με ζιργκόν WAEL Κολιέ κολάρο από ροζ χρυσό μπρούτζο με ζιργκόν WAEL 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Χειροποίητη δαντελένιο σφυρήλατη λαιμαριά από γνήσιο μπρούντζο. Διακοσμημένο με ζιργκόν. 24 καράτια ροζ επίχρυσο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                     Μακριά Κολιέ με μπέζ κορδόνι ροζ χρυσό VERSALI Μακριά Κολιέ με μπέζ κορδόνι ροζ χρυσό VERSALI 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Μακρύ χειροποίητη κολιέ με μπεζ κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24 καράτια ροζ επίχρυσο μπρούτζο.  Διακοσμημένο με ποιοτικά κρύσταλλα & ύφασμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                      Κολιέ με ρυθμιζόμενο κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ARBEN H20140701 Κολιέ με ρυθμιζόμενο κορδόνι και στοιχείο από μπρούτζο ARBEN H20140701 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Μακρύ χειροποίητη κολιέ με καφέ κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24 καράτια επίχρυσο μπρούτζο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                       Μακριά κολιέ με στοιχείο από μπρούτζο χρυσό DANDELIO Μακριά κολιέ με στοιχείο από μπρούτζο χρυσό DANDELIO 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Μακριά χειροποίητη κολιέ με μαύρο κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από επίχρυσο μπρούτζο.  Διακοσμημένο με ζιργκόν & μαργαριτάρια γλυκού νερού σε λευκό χρώμα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                        Μακριά Κολιέ από μπρούτζο χρυσό HUST Μακριά Κολιέ από μπρούτζο χρυσό HUST 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Μακριά, χειροποίητη κολιέ με μπεζ κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24 καράτια επίχρυσο μπρούτζο.  Διακοσμημένο με ζυργκόν. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                         Μακριά Κολιέ από μπρούτζο ροζ χρυσό HOLA Μακριά Κολιέ από μπρούτζο ροζ χρυσό HOLA 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Μακρύ χειροποίητη κολιέ με μπεζ κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24 καράτια ροζ επίχρυσο μπρούτζο.  Διακοσμημένο με ποιοτικά κρύσταλλα & μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                          Κολιέ με ροζ επίχρυσο μενταγιόν λουλούδι EWAS H20140691 Κολιέ με ροζ επίχρυσο μενταγιόν λουλούδι EWAS H20140691 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Χειροποίητο υφασμάτινο κολιέ από μπρούντζο με μενταγιόν λουλούδι. 24 ροζ καράτια επιχρυσωμένο. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                           Μακριά Κολιέ με ζιρκγόν ροζ χρυσό μπρούτζο KINO Μακριά Κολιέ με ζιρκγόν ροζ χρυσό μπρούτζο KINO 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Μακρύ χειροποίητη κολιέ με καφέ κορδόνι και μεγάλο στοιχείο από 24 καράτια ροζ επίχρυσο μπρούτζο.  Διακοσμημένο με μεγάλο ποιοτικό κρύσταλλο σε λευκό χρώμα. Όλα τα υληκά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                            Προϊόντα 1-43 of 43 item(s)

                                            Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα