ΚΟΛΙΕ ΜΑΜΑ

Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν από ατσάλι ασημί EMMA Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν από ατσάλι ασημί EMMA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό EMMA Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό EMMA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαμά με άπειρο μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ Μαμά με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό MARO Κολιέ Μαμά με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό MARO 2
  Διαθέσιμα
  Κολιέ Μαμά με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο &...
  Κολιέ Μαμά με καρδιά ροζ χρυσό MARO Κολιέ Μαμά με καρδιά ροζ χρυσό MARO 2
   Διαθέσιμα
   Κολιέ Μαμά με καρδιά από ατσάλι. Το κολέ από ανθεκτικό ατσάλι είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι...
   Κολιέ Μαμά με καρδιά ασημί MARO Κολιέ Μαμά με καρδιά ασημί MARO 2
    Διαθέσιμα
    Κολιέ Μαμά με καρδιά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
    Κολιέ Μαμά με σταυρό ασημί MARO Κολιέ Μαμά με σταυρό ασημί MARO 2
     Διαθέσιμα
     Κολιέ Μαμά με σταυρό από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
     Κολιέ Μαμά φλούρι ασημί CRUVIE Κολιέ Μαμά φλούρι ασημί CRUVIE 2
      Διαθέσιμα
      Αυτό το μοντέρνο κολιέ CRUVIE με στρογγυλό μενταγιόν, διακοσμημένο με τη λέξη Μαμά, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δείξετε στη μητέρα την αγάπη σας. Κάθε μανούλα είναι χαρούμενη για ένα δώρο σαν αυτό. Φορέστε αυτό το κόσμημα και δείξτε στον κόσμο πώς φαίνεται μια περήφανη μητέρα. Η αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι βαμμένο με μαύρο σμάλτο. Χάρη στο...
      Κολιέ Μαμά φλούρι ροζ χρυσό CRUVIE Κολιέ Μαμά φλούρι ροζ χρυσό CRUVIE 2
       Διαθέσιμα
       Αυτό το μοντέρνο κολιέ CRUVIE με στρογγυλό μενταγιόν, διακοσμημένο με τη λέξη Μαμά, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δείξετε στη μητέρα την αγάπη σας. Κάθε μανούλα είναι χαρούμενη για ένα δώρο σαν αυτό. Φορέστε αυτό το κόσμημα και δείξτε στον κόσμο πώς φαίνεται μια περήφανη μητέρα. Η αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι βαμμένο με μαύρο σμάλτο και ροζ...
       Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO 2
        Διαθέσιμα
        Κολιέ MEKO με στοιχείο μαμά, σταυρό και ματάκι, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
        Κολιέ Μαμά φλούρι ροζ χρυσό CORO Κολιέ Μαμά φλούρι ροζ χρυσό CORO 2
         Διαθέσιμα
         Αυτό το μοντέρνο κολιέ CORO με στρογγυλό μενταγιόν, διακοσμημένο με τη λέξη Μαμά, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δείξετε στη μητέρα την αγάπη σας. Κάθε μανούλα είναι χαρούμενη για ένα δώρο σαν αυτό. Φορέστε αυτό το κόσμημα και δείξτε στον κόσμο πώς φαίνεται μια περήφανη μητέρα. Η αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Χάρη στο...
         Κολιέ Μαμά ασημί MARO Κολιέ Μαμά ασημί MARO 2
          Διαθέσιμα
          16,05 €
          Κολιέ MARO με στοιχείο μαμά από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
          Κολιέ μαμά από ροζ επίχρυσο ατσάλι MARO
           Διαθέσιμα
           Κολιέ MARO με στοιχείο μαμά από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
           Ασημένιο κολιέ οικογένεια - ένα κορίτσι - ροζ χρυσό JOYA Ασημένιο κολιέ οικογένεια - ένα κορίτσι - ροζ χρυσό JOYA 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ JOYA με μενταγιόν οικογένεια - ένα κορίτσι - από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ...
            Ασημένιο κολιέ Mama με ζιργκόν BELOV Ασημένιο κολιέ Mama με ζιργκόν BELOV 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ BELOV με μενταγιόν Mama από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Σε γυαλισμένη επεξεργασία, με ποιοτικά διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα...
             Κολιέ "Μαμά" φλούρι με ματάκι από ατσάλι Κολιέ "Μαμά" φλούρι με ματάκι από ατσάλι 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ "Μαμά" φλούρι με ματάκι, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
              Κολιέ "Μαμά" φλούρι με ματάκι από ροζ επίχρυσο ατσάλι
               Εκτός αποθέματος
               Κολιέ "Μαμά" φλούρι με ματάκι, από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
               Κολιέ "Mommy" με ματάκι από ατσάλι
                Διαθέσιμα
                Κολιέ "Mommy" με στοιχείο ματάκι στόχο, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                Κολιέ Mommy με ματάκι από ατσάλι ροζ χρυσό Κολιέ Mommy με ματάκι από ατσάλι ροζ χρυσό 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ "Mommy" με στοιχείο ματάκι στόχο, από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                 Κολιέ "Μανούλα" από ατσάλι Κολιέ "Μανούλα" από ατσάλι 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ με στοιχείο "Μανούλα" από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                  Κολιέ "Μανούλα" από ροζ επίχρυσο ατσάλι Κολιέ "Μανούλα" από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ με στοιχείο "Μανούλα" από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                   Ασημένιο κολιέ Μαμά με ζιργκόν Ασημένιο κολιέ Μαμά με ζιργκόν 2
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ με στοιχείο Μαμά από γνήσιο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ποιοτικά διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
                    Κολιέ από ατσάλι ροζ χρυσό GIRL Κολιέ από ατσάλι ροζ χρυσό GIRL 2
                     Διαθέσιμα
                     Κολιέ με στοιχεία "Girl" από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένο με ποιοτικά διάφανο ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
                     Κολιέ "μαμά" από ατσάλι
                      Διαθέσιμα
                      16,05 €
                      Κολιέ με στοιχείο "μαμά" από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                      Ασημένιο Κολιέ Ποδαράκι μωρού Ασημένιο Κολιέ Ποδαράκι μωρού 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ με μικρό στοιχείο μαμά από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                       Ασημένιο Κολιέ Ποδαράκια μωρού Ασημένιο Κολιέ Ποδαράκια μωρού 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ με μικρό στοιχείο μαμά από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                        Κολιέ ασημένιο μαμά mama Κολιέ ασημένιο μαμά mama 2
                         Διαθέσιμα
                         16,05 €
                         Κολιέ με μικρό στοιχείο μαμά από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                         Κολιέ μαμά - mommy από ατσάλι ροζ χρυσό JIOP Κολιέ μαμά - mommy από ατσάλι ροζ χρυσό JIOP 2
                          Διαθέσιμα
                          Κολιέ με κρεμαστό μαμά - mommy από ροζ χρυσό ατσάλι. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους.
                          Κολιέ μαμά - mommy από ατσάλι ασημί JOIP Κολιέ μαμά - mommy από ατσάλι ασημί JOIP 2
                           Διαθέσιμα
                           Κολιέ με κρεμαστό μαμά - mommy από ατσάλι. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους.
                           Ασημένιο Κολιέ ροζ χρυσό GIRL Ασημένιο Κολιέ ροζ χρυσό GIRL 2
                            Διαθέσιμα
                            Κολιέ με στοιχείο "GIRL" από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Δεν μαυρίζει . Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                            Προϊόντα 1-29 of 29 item(s)

                            Κολιέ Μαμά - Κολιέ για μαμάδες online στο Bijou Box

                            Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα