ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Μακριά κολιέ μαργαριτάρι από μπρούτζο ασημί SEEM Μακριά κολιέ μαργαριτάρι από μπρούτζο ασημί SEEM 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από επαργυρωμένο μπρούτζο. Τα 2 μενταγιόν είναι διακοσμημένα με γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν...
Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VEVEL Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VEVEL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι VEVEL από ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν....
Κολιέ μαργαριτάρι από... Κολιέ μαργαριτάρι από... 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι VEVEL από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά &...
Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι χρυσό VINC Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι χρυσό VINC 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι VINC από επιχρυσωμένο ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν...
Κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού 45cm λευκό FEUDALIA Κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού 45cm λευκό FEUDALIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ FEUDALIA Με μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού 45cm λευκό MAYESTRY Κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού 45cm λευκό MAYESTRY 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ MAYESTRY  Με μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια χειροποίητο FIGAL Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια χειροποίητο FIGAL 2
  Διαθέσιμα
  Κολιέ με μαργαριτάρια από ασήμι 925.Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069Q με ζιργκόν πράσινο
   Διαθέσιμα
   VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και ζιργκόν. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069 με ζιργκόν ασημί
    Διαθέσιμα
    VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και ζιργκόν. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069G με ζιργκόν ασημί
     Διαθέσιμα
     VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069G. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και ζιργκόν. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069GG με ζιργκόν λευκό
      Διαθέσιμα
      VISETTI κολιέ με μαργαριτάρι MS-WKD069GG. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και ζιργκόν. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      VISETTI κολιέ MS-WKD064G από ορείχαλκος με μαργαριτάρια χρυσό
       Διαθέσιμα
       VISETTI κολιέ MS-WKD064G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       VISETTI κολιέ MS-WKD063R από ορείχαλκος με μαργαριτάρια ροζ χρυσό
        Διαθέσιμα
        VISETTI κολιέ MS-WKD063R από ροζ επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και κοχύλι. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        VISETTI κολιέ MS-WKD060G από ορείχαλκος με μαργαριτάρια και κοχύλι χρυσό
         Διαθέσιμα
         VISETTI κολιέ MS-WKD060G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και κοχύλι. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         VISETTI κολιέ τριπλό MS-WKD065G από ορείχαλκος με μαργαριτάρια χρυσό ασημί
          Διαθέσιμα
          VISETTI κολιέ MS-WKD065G από επιχρυσωμένο / επαργυρωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          VISETTI κολιέ MS-WKD059G από ορείχαλκος με μαργαριτάρια και κοχύλι χρυσό
           Διαθέσιμα
           VISETTI κολιέ MS-WKD059G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι και κοχύλι. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρι και ζιργκόν MERID Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρι και ζιργκόν MERID 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ με μαργαριτάρι MERID. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Αρχαιοελληνικό Κολιέ από μπρούτζο με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR Αρχαιοελληνικό Κολιέ από μπρούτζο με μαργαριτάρια ροζ χρυσό LAZIR 2
             Διαθέσιμα
             Αυτό το κολιέ με μαργαριτάρια LAZIR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό ροζ χρυσό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ασημί LUFOR Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια ασημί LUFOR 2
              Διαθέσιμα
              Αυτό το κολιέ λαιμαριά LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρια χρυσό LUFOR 2
               Διαθέσιμα
               Αυτό το κολιέ λαιμαριά LUFOR, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρια γλυκού νερού. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο.  Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό - μαύρο MERLON Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό - μαύρο MERLON 2
                Διαθέσιμα
                Αυτό το μακρύ κολιέ MERLON με μαργαριτάρι, είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Ένα τέλειο δώρο για την σύντροφό ή την φίλη σας. Από ανθεκτικό επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το κολιέ έχει μήκος 85εκ και είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Κολιέ από επίχρυσο μπρούτζο με μαργαριτάρι PINDOS Κολιέ από επίχρυσο μπρούτζο με μαργαριτάρι PINDOS 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ PINDOS από επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI 2
                  Διαθέσιμα
                  Ασημένιο κολιέ WIPAI, επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.  Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό...
                  Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι επαργυρωμένο MATAN Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι επαργυρωμένο MATAN 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ MATAN με μακρύ αλυσίδα από επαργυρωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού...
                   Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι επιχρυσωμένο MATAN Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι επιχρυσωμένο MATAN 2
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ MATAN με μακρύ αλυσίδα από επιχρυσωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού...
                    Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι ροζ χρυσό MATAN Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρι ροζ χρυσό MATAN 2
                     Διαθέσιμα
                     Κολιέ MATAN με μακρύ αλυσίδα από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο...
                     Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ασημί LINS Μακριά Κολιέ με μαργαριτάρι ασημί LINS 2
                      Διαθέσιμα
                      Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από επαργυρωμένο μπρούτζο σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού...
                      Μακριά κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό LINS Μακριά κολιέ με μαργαριτάρι χρυσό LINS 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
                       Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν ροζ χρυσό LINS Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν ροζ χρυσό LINS 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ με μακρύ μαύρο κορδόνι και μενταγιόν από ροζ επιχρυσωμένο μπρούτζο. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
                        Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν επάργυρο RIG Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν επάργυρο RIG 2
                         Διαθέσιμα
                         Χειροποίητο κολιέ λαιμαριά από στριφογυριστό επαργυρωμένο σύρμα μπρούτζο σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και πιστοποιημένα Swarovski® ζιργκόν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς...
                         Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν επάργυρο IBI Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν επάργυρο IBI 2
                          Διαθέσιμα
                          Χειροποίητο κολιέ λαιμαριά IBI από στριφογυριστό επαργυρωμένο σύρμα μπρούτζο σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και πιστοποιημένα Swarovski® ζιργκόν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100%...
                          Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό IBI Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® Elements ζιργκόν ροζ χρυσό IBI 2
                           Διαθέσιμα
                           Χειροποίητο κολιέ λαιμαριά από ροζ επίχρυσο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και πιστοποιημένα Swarovski® ζιργκόν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο και...
                           Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ χρυσό LIA Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ χρυσό LIA 2
                            Διαθέσιμα
                            Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μεγάλο μενταγιόν μαργαριτάρ. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα...
                            Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι DANI Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι DANI 2
                             Διαθέσιμα
                             Ασημένιο κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της αλυσίδας σε μήκος...
                             Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ επίχρυσο DIX
                              Διαθέσιμα
                              Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της...
                              Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ επίχρυσο DANI Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ επίχρυσο DANI 2
                               Διαθέσιμα
                               Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά...
                               Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι με ζιργκόν ροζ επίχρυσο KAIM Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι με ζιργκόν ροζ επίχρυσο KAIM 2
                                Διαθέσιμα
                                Ασημένιο κολιέ KAIM,  ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρ ζιργκόν. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια....
                                Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό EVID Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό EVID 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με 5 στοιχεία μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα...
                                 Κολιέ μαργαριτάρι από... Κολιέ μαργαριτάρι από... 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Ασημένιο κολιέ, με 3 στοιχεία μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης...
                                  Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό JOEL Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό JOEL 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με 3 στοιχεία μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά...
                                   Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ροζ χρυσό VILO Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ροζ χρυσό VILO 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με 2 στοιχεία μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα...
                                    Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ALRI Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ALRI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Ασημένιο κολιέ ALRI με μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε...
                                     Κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι επάργυρο RASE Κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι επάργυρο RASE 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από επαργυρωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά...
                                      Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ροζ χρυσό VINC Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ροζ χρυσό VINC 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Κολιέ μαργαριτάρι VINC από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά &...
                                       Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VINC Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VINC 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Κολιέ μαργαριτάρι VINC από ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν....
                                        Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VIANO Κολιέ μαργαριτάρι από ατσάλι ασημί VIANO 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Κολιέ με μαργαριτάρι VIANO από ατσάλι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας...
                                         Κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό RASE Κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό RASE 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν σε δαντελένιο σφυρήλατο φινίρισμα είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά...
                                          Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό SEEM Μακριά Κολιέ μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό SEEM 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Τα 2 μενταγιόν είναι διακοσμημένα με γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
                                           Μακριά κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο χρυσό RANY Μακριά κολιέ με μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο χρυσό RANY 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από επιχρυσωμένο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
                                            Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό RANY Μακριά κολιέ με μεγάλο μενταγιόν μαργαριτάρι από μπρούτζο ροζ χρυσό RANY 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Κολιέ με μακρύ αλυσίδα από ροζ επίχρυσο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Το μενταγιόν είναι διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Ένα όμορφο κόσμημα το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάθε ημέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Όλα τα υλικά αυτού το μοναδικού περιδέραιο είναι...
                                             Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ επιχρυσωμένο GARI Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι ροζ επιχρυσωμένο GARI 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Κολιέ πέρλας GARI με στρογγυλό στοιχείο από υψηλής ποιότητας ροζ επίχρυσο καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Βαμμένο με μαύρο σμάλτο. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά  είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης...
                                              Μακρύ Κολιέ με μαργαριτάρια χρυσό OUNT
                                               Διαθέσιμα
                                               Μακρύ Κολιέ με δύο μεγάλα μενταγιόν από επίχρυσο μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                               Κολιέ λαιμαριά από χειροποίητο μπρούτζο rose gold SAKO Κολιέ λαιμαριά από χειροποίητο μπρούτζο rose gold SAKO 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Κολιέ λαιμαριά από στριφογυριστό ροζ επίχρυσο σύρμα μπρούτζο σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και Swarovski Elements ζιργκόν Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ελλάδα.
                                                Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® ζιργκόν ροζ χρυσό TON Κολιέ λαιμαριά με μαργαριτάρι και Swarovski® ζιργκόν ροζ χρυσό TON 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Χειροποίητο κολιέ λαιμαριά από στριφογυριστό ροζ επίχρυσο σύρμα μπρούτζο. Διακοσμημένο με γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού και Swarovski® Elements ζιργκόν. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζει....
                                                 Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι ΑΣΤΕΡΙ Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι ΑΣΤΕΡΙ 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Κολιέ με μικρό στοιχείο μαργαριτάρι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                  Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι SARIT Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι SARIT 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Κολιέ με μικρό στοιχείο μαργαριτάρι από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                                   Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι ΚΟΡΩΝΑ Ασημένιο Κολιέ με μαργαριτάρι ΚΟΡΩΝΑ 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Κολιέ με στοιχείο κορώνα από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι 925. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν και γνήσιο μαργαριτάρι γλυκού νερού  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά...
                                                    Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ροζ χρυσό AYLIN Κολιέ μαργαριτάρι από ασήμι 925 ροζ χρυσό AYLIN 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Κολιέ με μαργαριτάρι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους.
                                                     Προϊόντα 1-60 of 90 item(s)

                                                     Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα