ΚΟΛΙΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια ροζ χρυσό JOYA Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια ροζ χρυσό JOYA 2
  Διαθέσιμα
  Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
  Κολιέ Οικογένεια 2 Αγόρια από ατσάλι ροζ χρυσό JOYA Κολιέ Οικογένεια 2 Αγόρια από ατσάλι ροζ χρυσό JOYA 2
   Διαθέσιμα
   Κολιέ Οικογένεια - δύο Αγόρια από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
   Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια ροζ χρυσό JOYA Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια ροζ χρυσό JOYA 2
    Διαθέσιμα
    Κολιέ Οικογένεια - ένα Κορίτσι & δύο Αγόρια από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
    Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι ροζ χρυσό JOYA Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι ροζ χρυσό JOYA 2
     Διαθέσιμα
     Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια & ένα Αγόρι από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
     Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 3 Αγόρια με σταυρό ασημί FAMJ Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 3 Αγόρια με σταυρό ασημί FAMJ 2
      Διαθέσιμα
      Κολιέ Οικογένεια - ένα Κορίτσι & τρία Αγόρια με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
      Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 3 Αγόρια με σταυρό χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 3 Αγόρια με σταυρό χρυσό FAMJ 2
       Διαθέσιμα
       Κολιέ Οικογένεια - ένα Κορίτσι & τρία Αγόρια με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
       Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό χρυσό FAMJ 2
        Διαθέσιμα
        Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια & δύο Αγόρια με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
        Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό ασημί FAMJ Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό ασημί FAMJ 2
         Διαθέσιμα
         Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια & δύο Αγόρια με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
         Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό ροζ χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 2 Αγόρια με σταυρό ροζ χρυσό FAMJ 2
          Διαθέσιμα
          Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια & δύο Αγόρια με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
          Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό ροζ χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό ροζ χρυσό FAMJ 2
           Διαθέσιμα
           Κολιέ Οικογένεια - τρία Κορίτσια & ένα Αγόρι με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
           Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό ασημί FAMJ Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό ασημί FAMJ 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ Οικογένεια - τρία Κορίτσια & ένα Αγόρι με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
            Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό χρυσό FAMJ 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ Οικογένεια - τρία Κορίτσια & ένα Αγόρι με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
             Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό χρυσό FAMJ Κολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό χρυσό FAMJ 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ Οικογένεια - δύο Κορίτσια & ένα Αγόρι με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
              Ασημένιο κολιέ οικογένεια - ένα κορίτσι - ροζ χρυσό JOYA Ασημένιο κολιέ οικογένεια - ένα κορίτσι - ροζ χρυσό JOYA 2
               Διαθέσιμα
               Κολιέ JOYA με μενταγιόν οικογένεια - ένα κορίτσι - από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ...
               Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 1 Αγόρι με σταυρό από ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 1 Αγόρι με σταυρό από ατσάλι 2
                Διαθέσιμα
                Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 1 Κορίτσι 1 Αγόρι" με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 1 Αγόρι με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 1 Αγόρι με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 1 Κορίτσι 1 Αγόρι" με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                 Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια με σταυρό ασημί Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια με σταυρό ασημί 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ Οικογένεια - 1 Κορίτσι 2 Αγόρια με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                  Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι 2 Αγόρια με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 1 Κορίτσι 2 Αγόρια" με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                   Kολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό από ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό από ατσάλι 2
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Κορίτσια 1 Αγόρι" με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                    Kολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 2 Κορίτσια 1 Αγόρι με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                     Διαθέσιμα
                     Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Κορίτσια 1 Αγόρι" με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                     Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό από ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό από ατσάλι 2
                      Διαθέσιμα
                      Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 3 Κορίτσια" με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                      Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό χρυσό Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό χρυσό 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 3 Κορίτσια" με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                       Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό ροζ χρυσό Kολιέ Οικογένεια 3 Κορίτσια με σταυρό ροζ χρυσό 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 3 Κορίτσια" με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                        Kολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό από ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό από ατσάλι 2
                         Διαθέσιμα
                         Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 3 Αγόρια" με σταυρό από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                         Κολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό χρυσό Κολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό χρυσό 2
                          Διαθέσιμα
                          Κολιέ Οικογένεια - 3 Αγόρια με σταυρό από επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                          Kολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι Kολιέ Οικογένεια 3 Αγόρια με σταυρό από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                           Διαθέσιμα
                           Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 3 Αγόρια" με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                           Κολιέ Οικογένεια 1 Αγόρι με σταυρό ροζ χρυσό Κολιέ Οικογένεια 1 Αγόρι με σταυρό ροζ χρυσό 2
                            Εκτός αποθέματος
                            Κολιέ Οικογένεια - 1 Αγόρι με σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένοατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά σας. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                            Κολιέ Αδέρφια Κοριτσάκια & Αγοράκι από ατσάλι Κολιέ Αδέρφια Κοριτσάκια & Αγοράκι από ατσάλι 2
                             Διαθέσιμα
                             Κολιέ με στοιχείο "Αδέρφια Κοριτσάκια & Αγοράκι" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                             Κολιέ Αδέρφια Κοριτσάκια & Αγοράκι από ροζ επίχρυσο ατσάλι
                              Διαθέσιμα
                              Κολιέ με στοιχείο "Αδέρφια Κοριτσάκια & Αγοράκι" από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                              Κολιέ Οικογένεια 1 Αγοράκι από ατσάλι
                               Διαθέσιμα
                               Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 1 Αγοράκι" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                               Κολιέ Οικογένεια 1 Κοριτσάκι από ατσάλι Κολιέ Οικογένεια 1 Κοριτσάκι από ατσάλι 2
                                Διαθέσιμα
                                Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 1 Κοριτσάκι" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι ροζ χρυσό Κολιέ Οικογένεια 1 Κορίτσι ροζ χρυσό 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Κολιέ Οικογένεια - 1 Κορίτσι από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                 Κολιέ Οικογένεια Κορίτσι & Αγόρι από ατσάλι
                                  Διαθέσιμα
                                  Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - Κορίτσι & Αγόρι" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                  Κολιέ Οικογένεια Κορίτσι & Αγόρι από ροζ επίχρυσο ατσάλι Κολιέ Οικογένεια Κορίτσι & Αγόρι από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - Κορίτσι & Αγόρι" από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                   Κολιέ Οικογένεια 2 Κοριτσάκια από ατσάλι Κολιέ Οικογένεια 2 Κοριτσάκια από ατσάλι 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Κοριτσάκια" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                    Κολιέ Οικογένεια 2 Κοριτσάκια ροζ επίχρυσο Κολιέ Οικογένεια 2 Κοριτσάκια ροζ επίχρυσο 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Κοριτσάκια" από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                     Κολιέ Οικογένεια 2 Αγοράκια από ατσάλι Κολιέ Οικογένεια 2 Αγοράκια από ατσάλι 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Αγοράκια" από ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                      Κολιέ Οικογένεια 2 Αγοράκια ροζ επίχρυσο Κολιέ Οικογένεια 2 Αγοράκια ροζ επίχρυσο 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Κολιέ με στοιχείο "Οικογένεια - 2 Αγοράκια" από ροζ επίχρυσο ατσάλι. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                       Προϊόντα 1-38 of 38 item(s)
                                       Κολιέ με όνομα

                                       Κολιέ οικογένεια - Βρες το δικό σου

                                       Τα κολιέ οικογένεια είναι καλαίσθητοι σύντροφοι που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο. Με αυτές τις αλυσίδες με μενταγιόν οικογένεια κρατάς τους αγαπημένους ανθρώπους σου πάντα  κοντά στην καρδιά σου. Ανεξάρτητα πόσα παιδιά έχεις, στο ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων bjoubox.gr θα βρεις προσιτά κολιέ οικογένεια σε αμέτρητες μορφές και χρώματα. Ανακάλυψε κολιέ με 2 αγόρια και 1 κορίτσι, Κολιέ με 1, 2, ή 3 παιδιά και φυσικά και πιο σπάνια κολιέ οικογένεια με 4 παιδιά. Επίσης μπορείς να επιλέξεις κολιέ οικογένεια με μικρά σταυρουδάκια στο πλάι. Τα κολιέ οικογένεια είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για νέες μητέρες ή γιαγιάδες. Βρες το κατάλληλο κολιέ με ένα μενταγιόν οικογένεια στη συλλογή κοσμημάτων μας και παράγγειλε το γρήγορα και με ασφάλεια στο eshop μας. Αυτός είναι ένας πολύ ωραίος και εύκολος τρόπος για να κάνει ένα αγαπημένο σου άτομο ευτυχισμένο.

                                       Κολιέ Οικογένεια Online

                                       Κολιέ με οικογένεια στο bijoubox.gr

                                       Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι η οικογένεια, δηλώνουν οι πιο πολλοί άνθρωποι του κόσμου. Μια ελληνική οικογένεια περιλαμβάνει παραδοσιακά μαμά, μπαμπά και παιδιά, αλλά και γιαγιά και παππού και να μην ξεχνάμε τις θείες, τους θείους και τα ξαδέρφια. Είμαστε πολύ περήφανοι για την οικογένειά μας, γιατί να μην το εκφράσουμε με ένα κολιέ με οικογένεια. Τα κολιέ με οικογένεια είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για μητέρες, επειδή είναι η πιο σημαντικός πυλώνας μιας οικογένειας. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που σχετίζονται με αυτά τα κολιέ. Η σκέψη των παιδιών και του συζύγου μπορεί να κάνουν μια μαμά σε μια στιγμή πιο ευτυχισμένη! Λόγω του φιλιγκράν σχεδιασμού τους, τα κολιέ με οικογένεια συνδυάζονται πολύ εύκολα με άλλα κοσμήματα. Ανακαλύψτε το δικό σου κολιέ στο bijoubox.gr

                                       κολιε οικογενεια

                                       Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα