ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΡΦΩΤΑ

Σκουλαρίκια από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί BIBIO Σκουλαρίκια από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί BIBIO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια BIBIO από ατσάλι. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 10mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια από ατσάλι με μαργαριτάρια ροζ χρυσό BIBIO
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια BIBIO από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 10mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού χρυσό VAILI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού χρυσό VAILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά VAILI, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Με Δίσκο της Φαιστού. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι από ασήμι 925 με ζιργκόν DALLORI Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι από ασήμι 925 με ζιργκόν DALLORI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι με ζιργκόν DALLORI από ασήμι 925. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής AMINI από ασήμι 925. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 4mm DELIZE Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 4mm DELIZE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια μαργαριτάρια καρφωτά DELIZE από ασήμι 925. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 4mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 6mm DELIZE Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 6mm DELIZE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια μαργαριτάρια καρφωτά DELIZE από ασήμι 925. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 6mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC012RR από κόκκινες χάντρες
  Διαθέσιμα
  VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC012RR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC013G από πράσινες χάντρες
   Διαθέσιμα
   VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC013G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC011 από πολύχρωμες χάντρες
    Διαθέσιμα
    VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC011 από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC010RW από oρείχαλκος λευκό χρυσό
     Διαθέσιμα
     VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC010RW από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC001R από oρείχαλκος ροζ χρυσό
      Διαθέσιμα
      VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC001R από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC072G από oρείχαλκος χειροποίητα χρυσό
       Διαθέσιμα
       VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC072G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC071 από oρείχαλκος χειροποίητα ασημί
        Διαθέσιμα
        VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC071 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069 από oρείχαλκος χειροποίητα ροζ χρυσό ασημί
         Διαθέσιμα
         VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069 από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο - επαργυρωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069G από oρείχαλκος χειροποίητα χρυσό
          Διαθέσιμα
          VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα FENGARI 2
           Διαθέσιμα
           Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα χρυσό FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα χρυσό FENGARI 2
            Διαθέσιμα
            Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο, επιχρυσωμένο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
            Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα ροζ χρυσό FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα ροζ χρυσό FENGARI 2
             Διαθέσιμα
             Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
             Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα ασημί χρυσό AERO Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα ασημί χρυσό AERO 2
              Διαθέσιμα
              Σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα από επίχρυσο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
              Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια FIJORD Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια FIJORD 2
               Διαθέσιμα
               Σκουλαρίκια καρφωτά FIJORD, με μαργαριτάρια. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
               Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FIJORD Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FIJORD 2
                Διαθέσιμα
                Σκουλαρίκια καρφωτά FIJORD, με μαργαριτάρια. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια STOCKHOLM Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια STOCKHOLM 2
                 Διαθέσιμα
                 Σκουλαρίκια καρφωτά STOCKHOLM, με μαργαριτάρια. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό STOCKHOLM Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό STOCKHOLM 2
                  Διαθέσιμα
                  Σκουλαρίκια καρφωτά STOCKHOLM, με μαργαριτάρια. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                  Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν OSLO Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν OSLO 2
                   Διαθέσιμα
                   Σκουλαρίκια καρφωτά OSLO, με μαργαριτάρια και ζιργκόν. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν ροζ χρυσό OSLO Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν ροζ χρυσό OSLO 2
                    Διαθέσιμα
                    Σκουλαρίκια καρφωτά OSLO, με μαργαριτάρια και ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                    Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν BILBAO Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν BILBAO 2
                     Διαθέσιμα
                     Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά BILBAO, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό BILBAO Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό BILBAO 2
                      Διαθέσιμα
                      Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά BILBAO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MADRID Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MADRID 2
                       Διαθέσιμα
                       Σκουλαρίκια καρφωτά MADRID, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν BOSTON Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν BOSTON 2
                        Διαθέσιμα
                        Σκουλαρίκια καρφωτά BOSTON, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                        Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BOSTON Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BOSTON 2
                         Διαθέσιμα
                         Σκουλαρίκια καρφωτά BOSTON, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                         Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MIAMI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MIAMI 2
                          Διαθέσιμα
                          Σκουλαρίκια καρφωτά MIAMI, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                          Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό ΜΙΑΜΙ Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό ΜΙΑΜΙ 2
                           Διαθέσιμα
                           Σκουλαρίκια καρφωτά ΜΙΑΜΙ, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                           Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό TORONTO Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό TORONTO 2
                            Διαθέσιμα
                            Σκουλαρίκια καρφωτά TORONTO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                            Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν TORONTO Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν TORONTO 2
                             Διαθέσιμα
                             Σκουλαρίκια καρφωτά TORONTO, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                             Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MADRID Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MADRID 2
                              Διαθέσιμα
                              Σκουλαρίκια καρφωτά MADRID, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                              Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό DETROIT Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό DETROIT 2
                               Διαθέσιμα
                               Σκουλαρίκια καρφωτά DETROIT, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                               Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό CHICAGO Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό CHICAGO 2
                                Διαθέσιμα
                                Σκουλαρίκια καρφωτά CHICAGO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό NEW YORK Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό NEW YORK 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος NEW YORK, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                 Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα από ατσάλι BANGKOK Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα από ατσάλι BANGKOK 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα BANGKOK. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                  Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα ροζ χρυσό BANGKOK Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα ροζ χρυσό BANGKOK 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα BANGKOK. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                   Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό NAGOYA Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό NAGOYA 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Σκουλαρίκια NAGOYA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                    Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν SEOUL Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν SEOUL 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Σκουλαρίκια SEOUL, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                     Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SEOUL Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SEOUL 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Σκουλαρίκια SEOUL, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                      Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν JAKARTA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν JAKARTA 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Σκουλαρίκια καρφωτά JAKARTA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                       Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό JAKARTA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό JAKARTA 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Σκουλαρίκια καρφωτά JAKARTA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                        Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν PARIS Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν PARIS 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά PARIS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                         Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό PARIS Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό PARIS 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά PARIS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                          Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν KINSHASA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν KINSHASA 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Σκουλαρίκια καρφωτά KINSHASA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                           Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό KINSHASA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό KINSHASA 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Σκουλαρίκια καρφωτά KINSHASA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                            Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MOSCOW Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MOSCOW 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Σκουλαρίκια καρφωτά MOSCOW, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                             Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MOSCOW Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MOSCOW 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Σκουλαρίκια καρφωτά MOSCOW, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                              Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια από μπρούτζο χειροποίητα ασημί PERLION
                                               Διαθέσιμα
                                               Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια PERLION από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                               Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό MANILA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό MANILA 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι MANILA. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό ροζ χρυσό MANILA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό ροζ χρυσό MANILA 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι MANILA. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                 Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν LAGOS Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν LAGOS 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Σκουλαρίκια καρφωτά LAGOS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                  Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό LAGOS Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό LAGOS 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Σκουλαρίκια καρφωτά LAGOS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                   Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν OSAKA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν OSAKA 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Σκουλαρίκια καρφωτά OSAKA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                    Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό OSAKA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό OSAKA 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Σκουλαρίκια καρφωτά OSAKA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                     Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MUMBAI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MUMBAI 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Σκουλαρίκια καρφωτά MUMBAI, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                      Προϊόντα 1-60 of 265 item(s)

                                                      Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα