ΚΟΛΙΕ ΣΤΑΥΡΟΣ

Κολιέ με σταυρός από ατσάλι χρυσό RIHAN Κολιέ με σταυρός από ατσάλι χρυσό RIHAN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με σταυρό RIHAN από επιχρυσωμένη ατσάλι. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Κολιέ με σταυρός από ατσάλι ροζ χρυσό RIHAN Κολιέ με σταυρός από ατσάλι ροζ χρυσό RIHAN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με σταυρό RIHAN. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ με σταυρός χειροποίητο ροζ χρυσό MILORI Ασημένιο κολιέ με σταυρός χειροποίητο ροζ χρυσό MILORI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με σταυρός MILORI από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με... Ασημένιο κολιέ ματάκι με... 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός FOT από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο ασημί BIL Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο ασημί BIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός BIL από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο χρυσό BIL Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο χρυσό BIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός BIL από επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
VISETTI κολιέ NI-WDKD017 από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
  Διαθέσιμα
  VISETTI κολιέ NI-WDKD017 από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Κολιέ με Σταυρό μενταγιόν από ατσάλι ασημί OSTIR Κολιέ με Σταυρό μενταγιόν από ατσάλι ασημί OSTIR 2
   Διαθέσιμα
   Κολιέ OSTIR με Σταυρό μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ασημί WELOI Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ασημί WELOI 2
    Διαθέσιμα
    Διπλό Κολιέ WELOI, με καρδία και σταυρό μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό WELOI Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό WELOI 2
     Διαθέσιμα
     Διπλό Κολιέ WELOI, με καρδία και σταυρό μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
     Κολιέ με σταυρό από ατσάλι PENELOPE Κολιέ με σταυρό από ατσάλι PENELOPE 2
      Διαθέσιμα
      Κολιέ με σταυρό PENELOPE από ανθεκτικό ατσάλι. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
      Κολιέ με σταυρό από ατσάλι χρυσό PENELOPE Κολιέ με σταυρό από ατσάλι χρυσό PENELOPE 2
       Διαθέσιμα
       Κολιέ με σταυρό PENELOPE. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι χρυσό επιχρυσωμένη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
       Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ασημί SEVILLA Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ασημί SEVILLA 2
        Διαθέσιμα
        Διπλό Κολιέ SEVILLA, με σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 65-70 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό SEVILLA Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό SEVILLA 2
         Διαθέσιμα
         Διπλό Κολιέ SEVILLA, με σταυρό, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 65-70 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι HARBIN Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι HARBIN 2
          Διαθέσιμα
          Διπλό Κολιέ HARBIN, με άπειρο μενταγιόν και σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό HARBIN Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό HARBIN 2
           Διαθέσιμα
           Διπλό Κολιέ HARBIN, με άπειρο μενταγιόν και σταυρό, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό FARIT Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό FARIT 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ με σταυρό FARIT. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DELORI Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DELORI 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ με σταυρό DELORI. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DIRICE Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DIRICE 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ με σταυρό DIRICE. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν χειροποίητο MALE Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν χειροποίητο MALE 2
               Διαθέσιμα
               Κολιέ με σταυρό MALE. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο PERERI Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο PERERI 2
                Διαθέσιμα
                Κολιέ με σταυρό PERERI. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο KLOIR Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο KLOIR 2
                 Διαθέσιμα
                 Κολιέ με σταυρό KLOIR. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο μαύρο MERCLE Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο μαύρο MERCLE 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ με σταυρό MERCLE. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο SAVIDOR Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο SAVIDOR 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ με σταυρό SAVIDOR. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                   Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο DARI Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο DARI 2
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ με σταυρό DARI. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                    Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ARLITA Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ARLITA 2
                     Εκτός αποθέματος
                     Κολιέ με σταυρό ARLITA. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                     Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό ARLITA Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό ARLITA 2
                      Διαθέσιμα
                      Κολιέ με σταυρό ARLITA. Το κολιέ είναι από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                      Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό MERIO Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό MERIO 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ με σταυρό MERIO. Το κολιέ είναι από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό MERIO Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό MERIO 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ με σταυρό MERIO. Το κολιέ είναι από ροζ επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό FELI Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό FELI 2
                         Διαθέσιμα
                         Κολιέ με σταυρό FELI. Το κολιέ είναι από ροζ επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Ασημένιο Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό MEDEO Ασημένιο Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό MEDEO 2
                          Διαθέσιμα
                          Κολιέ MEDEO με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Κολιέ με σταυρό ασημί JEVI Κολιέ με σταυρό ασημί JEVI 2
                           Διαθέσιμα
                           16,05 €
                           Κολιέ με σταυρό JEVI. Το κολιέ είναι από ανθεκτικό ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο &...
                           Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό JEVI Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό JEVI 2
                            Διαθέσιμα
                            Κολιέ με σταυρό JEVI. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι...
                            Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ασημί CRISI Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ασημί CRISI 2
                             Διαθέσιμα
                             Κολιέ με σταυρό CRISI. Το κολιέ είναι από ανθεκτικό ατσάλι. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι...
                             Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό CRISI Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό CRISI 2
                              Διαθέσιμα
                              Κολιέ με σταυρό CRISI. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα....
                              Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NATAR Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NATAR 2
                               Διαθέσιμα
                               Κολιέ NATAR με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                               Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NAROV Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NAROV 2
                                Διαθέσιμα
                                Κολιέ NAROV με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                                Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό FARIL Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό FARIL 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Κολιέ FARIL με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                                 Κολιέ Κωνσταντινάτο με σταυρό HILD Κολιέ Κωνσταντινάτο με σταυρό HILD 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Κολιέ Κωνσταντινάτο HILD με στρογγυλό φλουρί. H αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι επιπλατινωμένη. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο μικρά, διακριτικά ζιργκόν. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 - 45 εκ., μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε την αλυσίδα με οποιοδήποτε outfit και άλλα περιδέραια.  Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν...
                                  Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Κολιέ MEKO με στοιχείο μαμά, σταυρό και ματάκι, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                   Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Ασημένιο κολιέ WIPAI, επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.  Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό...
                                    Ασημένιο κολιέ επιχρυσωμένο με μενταγιόν σταυρός φλουρί JIOUL Ασημένιο κολιέ επιχρυσωμένο με μενταγιόν σταυρός φλουρί JIOUL 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Κολιέ JIOUL με μενταγιόν σταυρός φλουρί από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι,...
                                     Ασημένιο κολιέ με μενταγιόν σταυρός - φλουρί JIOUL Ασημένιο κολιέ με μενταγιόν σταυρός - φλουρί JIOUL 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Κολιέ JIOUL με μενταγιόν σταυρός - φλουρί από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή...
                                      Ασημένιο κολιέ ροζ χρυσό με μενταγιόν σταυρός φλουρί JIOUL Ασημένιο κολιέ ροζ χρυσό με μενταγιόν σταυρός φλουρί JIOUL 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Κολιέ JIOUL με μενταγιόν σταυρός φλουρί από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα...
                                       Κολιέ σταυρός από ασήμι 925 RAU Κολιέ σταυρός από ασήμι 925 RAU 2
                                        Διαθέσιμα
                                        20,08 €
                                        Ασημένιο κολιέ, με μικρό μενταγιόν σταυρός. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης...
                                        Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι MANO
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        24,11 €
                                        Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                                        Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι LIGA Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι LIGA 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        22,50 €
                                        Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                                        Unisex κολιέ σταυρό μαύρο από ατσάλι SEGO Unisex κολιέ σταυρό μαύρο από ατσάλι SEGO 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε μαύρο χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα είναι...
                                        Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι SEGO Unisex κολιέ σταυρό από ατσάλι SEGO 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        22,50 €
                                        Unisex κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μικρό μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα άγκυρα έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα...
                                        Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι CECE
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 60 εκ και πλάτος 3 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα...
                                        Ανδρικό κολιέ με τον εσταυρωμένο από ατσάλι VEDI
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 60 εκ και πλάτος 3 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το κόσμημα...
                                        Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι QUAO Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι QUAO 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με σφυρήλατο μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Το κρεμαστό μπορεί να φορεθεί και στις δύο πλευρές. Η ασημένια καδένα άγκυρας έχει μήκος 55 εκ και πλάτος 2 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ...
                                        Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι OMEG Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι OMEG 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με σφυρήλατο μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 60 εκ και πλάτος 3 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το ανοιχτό look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το...
                                        Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι KEEN Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι KEEN 2
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με σφυρήλατο μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 60 εκ και πλάτος 3 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το εντυπωσιακό look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους....
                                        Ανδρικό κολιέ σταυρό από ατσάλι BEGO
                                        • Με έκπτωση!
                                        Διαθέσιμα
                                        Ανδρικό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με σφυρήλατο μενταγιόν σταυρό σε ασημί χρώμα. Η ασημένια καδένα επίπεδη κρίκου έχει μήκος 60 εκ και πλάτος 3 mm. Φοριέται ασφαλώς και εύκολα στο λαιμό με κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η άριστη κατασκευή και το μοντέρνο look σας επιτρέπει να φορέσετε αυτό το ανδρικό κολιέ όλη την ημέρα και ακόμα κατά το ντους. Αυτό το...
                                        Κολιέ ασημένιο με 3 στοιχεία σταυρό SEPO Κολιέ ασημένιο με 3 στοιχεία σταυρό SEPO 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Κολιέ από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με 3 στοιχεία σταυρό. Η ρυθμιζόμενη αλυσίδα σε μήκος 40-45 εκατοστά δεν μαυρίζει και μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                         Κολιέ από ασήμι με πολλαπλά στοιχεία σταυρό TERM Κολιέ από ασήμι με πολλαπλά στοιχεία σταυρό TERM 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Κολιέ από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με πολλαπλά στοιχεία σταυρό. Η ρυθμιζόμενη αλυσίδα σε μήκος 40-45 εκατοστά δεν μαυρίζει και μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                          Κολιέ Νονά με σταυρό από ατσάλι AIRT Κολιέ Νονά με σταυρό από ατσάλι AIRT 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Κολιέ με στοιχεία Νονά και σταυρό από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
                                           Κολιέ σταυρό πλάι και ματάκι από ροζ χρυσό ασήμι FOT
                                            Διαθέσιμα
                                            Κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ποιοτικά λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
                                            Ασημένιο Κολιέ με σταυρό και ματάκι ροζ χρυσό IRIS Ασημένιο Κολιέ με σταυρό και ματάκι ροζ χρυσό IRIS 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ποιοτικά λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-43 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
                                             Προϊόντα 1-60 of 103 item(s)

                                             Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα