ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΡΦΩΤΑ

Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού χρυσό VAILI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού χρυσό VAILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά VAILI, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Με Δίσκο της Φαιστού. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι από ασήμι 925 με ζιργκόν DALLORI Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι από ασήμι 925 με ζιργκόν DALLORI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι με ζιργκόν DALLORI από ασήμι 925. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής AMINI από ασήμι 925. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 4mm DELIZE Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 4mm DELIZE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια μαργαριτάρια καρφωτά DELIZE από ασήμι 925. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 4mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 6mm DELIZE Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια από ασήμι 6mm DELIZE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια μαργαριτάρια καρφωτά DELIZE από ασήμι 925. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 6mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069 από oρείχαλκος χειροποίητα ροζ χρυσό ασημί
  Διαθέσιμα
  VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069 από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο - επαργυρωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069G από oρείχαλκος χειροποίητα χρυσό
   Διαθέσιμα
   VISETTI σκουλαρίκια MS-WSC069G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα FENGARI 2
    Διαθέσιμα
    Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα χρυσό FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα χρυσό FENGARI 2
     Διαθέσιμα
     Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο, επιχρυσωμένο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα ροζ χρυσό FENGARI Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά χειροποίητα ροζ χρυσό FENGARI 2
      Διαθέσιμα
      Σκουλαρίκια καρφωτά FENGARI από γνήσιο, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα ασημί χρυσό AERO Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα ασημί χρυσό AERO 2
       Διαθέσιμα
       Σκουλαρίκια καρφωτά Πεταλούδα από επίχρυσο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα στην Ελλάδα.
       Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια FIJORD Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια FIJORD 2
        Διαθέσιμα
        Σκουλαρίκια καρφωτά FIJORD, με μαργαριτάρια. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FIJORD Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό FIJORD 2
         Διαθέσιμα
         Σκουλαρίκια καρφωτά FIJORD, με μαργαριτάρια. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια STOCKHOLM Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια STOCKHOLM 2
          Διαθέσιμα
          Σκουλαρίκια καρφωτά STOCKHOLM, με μαργαριτάρια. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό STOCKHOLM Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με μαργαριτάρια ροζ χρυσό STOCKHOLM 2
           Διαθέσιμα
           Σκουλαρίκια καρφωτά STOCKHOLM, με μαργαριτάρια. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν OSLO Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν OSLO 2
            Διαθέσιμα
            Σκουλαρίκια καρφωτά OSLO, με μαργαριτάρια και ζιργκόν. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
            Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν ροζ χρυσό OSLO Σκουλαρίκια καρφωτά με μαργαριτάρια και ζιργκόν ροζ χρυσό OSLO 2
             Διαθέσιμα
             Σκουλαρίκια καρφωτά OSLO, με μαργαριτάρια και ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
             Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν BILBAO Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν BILBAO 2
              Διαθέσιμα
              Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά BILBAO, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
              Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό BILBAO Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό BILBAO 2
               Διαθέσιμα
               Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά BILBAO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
               Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MADRID Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MADRID 2
                Διαθέσιμα
                Σκουλαρίκια καρφωτά MADRID, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν BOSTON Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν BOSTON 2
                 Διαθέσιμα
                 Σκουλαρίκια καρφωτά BOSTON, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BOSTON Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BOSTON 2
                  Διαθέσιμα
                  Σκουλαρίκια καρφωτά BOSTON, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                  Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MIAMI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MIAMI 2
                   Διαθέσιμα
                   Σκουλαρίκια καρφωτά MIAMI, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό ΜΙΑΜΙ Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό ΜΙΑΜΙ 2
                    Διαθέσιμα
                    Σκουλαρίκια καρφωτά ΜΙΑΜΙ, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                    Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό TORONTO Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό TORONTO 2
                     Διαθέσιμα
                     Σκουλαρίκια καρφωτά TORONTO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν TORONTO Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν TORONTO 2
                      Διαθέσιμα
                      Σκουλαρίκια καρφωτά TORONTO, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MADRID Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MADRID 2
                       Διαθέσιμα
                       Σκουλαρίκια καρφωτά MADRID, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό DETROIT Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό DETROIT 2
                        Διαθέσιμα
                        Σκουλαρίκια καρφωτά DETROIT, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                        Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό CHICAGO Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό CHICAGO 2
                         Διαθέσιμα
                         Σκουλαρίκια καρφωτά CHICAGO, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                         Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό NEW YORK Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος με ζιργκόν μαυρό ροζ χρυσό NEW YORK 2
                          Διαθέσιμα
                          Σκουλαρίκια καρφωτά κύκνος NEW YORK, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                          Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα από ατσάλι BANGKOK Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα από ατσάλι BANGKOK 2
                           Διαθέσιμα
                           Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα BANGKOK. Από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                           Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα ροζ χρυσό BANGKOK Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα ροζ χρυσό BANGKOK 2
                            Διαθέσιμα
                            Σκουλαρίκια καρφωτά πεταλούδα BANGKOK. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                            Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό NAGOYA Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό NAGOYA 2
                             Διαθέσιμα
                             Σκουλαρίκια NAGOYA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                             Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν SEOUL Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν SEOUL 2
                              Διαθέσιμα
                              Σκουλαρίκια SEOUL, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                              Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SEOUL Σκουλαρίκια από ατσάλι με ζιργκόν ροζ χρυσό SEOUL 2
                               Διαθέσιμα
                               Σκουλαρίκια SEOUL, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                               Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν JAKARTA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν JAKARTA 2
                                Διαθέσιμα
                                Σκουλαρίκια καρφωτά JAKARTA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό JAKARTA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό JAKARTA 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Σκουλαρίκια καρφωτά JAKARTA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                 Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν PARIS Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά από ατσάλι με ζιργκόν PARIS 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά PARIS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                  Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό PARIS Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά με ζιργκόν ροζ χρυσό PARIS 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Σκουλαρίκια καρφωτά καρδιά PARIS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                   Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν KINSHASA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν KINSHASA 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Σκουλαρίκια καρφωτά KINSHASA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                    Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό KINSHASA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό KINSHASA 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Σκουλαρίκια καρφωτά KINSHASA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                     Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MOSCOW Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MOSCOW 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Σκουλαρίκια καρφωτά MOSCOW, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                      Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MOSCOW Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MOSCOW 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Σκουλαρίκια καρφωτά MOSCOW, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                       Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια από μπρούτζο χειροποίητα ασημί PERLION
                                        Διαθέσιμα
                                        Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια PERLION από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                        Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό MANILA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι μαυρό MANILA 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Σκουλαρίκια καρφωτά αστέρι MANILA. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                         Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν LAGOS Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν LAGOS 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Σκουλαρίκια καρφωτά LAGOS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                          Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό LAGOS Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό LAGOS 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Σκουλαρίκια καρφωτά LAGOS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                           Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν OSAKA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν OSAKA 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Σκουλαρίκια καρφωτά OSAKA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                            Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό OSAKA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό OSAKA 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Σκουλαρίκια καρφωτά OSAKA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                             Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MUMBAI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MUMBAI 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Σκουλαρίκια καρφωτά MUMBAI, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                              Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MUMBAI Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MUMBAI 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Σκουλαρίκια καρφωτά MUMBAI, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                               Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν DELHI Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν DELHI 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Σκουλαρίκια καρφωτά DELHI, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό DELHI Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό DELHI 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Σκουλαρίκια καρφωτά DELHI, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                 Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν VALENCIA Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν VALENCIA 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Σκουλαρίκια καρφωτά VALENCIA, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                  Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό VALENCIA Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό VALENCIA 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Σκουλαρίκια καρφωτά VALENCIA, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                   Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BELEM Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό BELEM 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Σκουλαρίκια καρφωτά BELEM, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                    Σκουλαρίκια καρφωτά Love από ατσάλι με ζιργκόν QUITO Σκουλαρίκια καρφωτά Love από ατσάλι με ζιργκόν QUITO 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Σκουλαρίκια καρφωτά QUITO, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                     Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MANAUS Σκουλαρίκια καρφωτά από ατσάλι με ζιργκόν MANAUS 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Σκουλαρίκια καρφωτά MANAUS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                      Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MANAUS Σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν ροζ χρυσό MANAUS 2
                                                       Διαθέσιμα
                                                       Σκουλαρίκια καρφωτά MANAUS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                       Σκουλαρίκια καρφωτά από... Σκουλαρίκια καρφωτά από... 2
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Σκουλαρίκια καρφωτά RECIFE, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                        Προϊόντα 1-60 of 252 item(s)
                                                        Σκουλαρίκια καρφωτά

                                                        Αγόρασε σκουλαρίκια καρφωτά online στο bijoubox.gr

                                                        Στην αναζήτηση ενός αξεσουάρ που δεν κάνει πολύ "φασαρία" και προσδίδει διακριτική κομψότητα και στυλ, τα σκουλαρίκια καρφωτά έχουν την τιμητική τους. Όχι μόνο είναι άνετα, αλλά και απίστευτα ευέλικτα αξεσουάρ που φοριούνται όλες τις ώρες. Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε εντυπωσιακές και πανέμορφες γυναίκες να προτιμούν σκουλαρίκια καρφωτά σε κάθε τους εμφάνιση, από τον πρωινό καφέ ή το γραφείο μέχρι το χαλαρό ποτό και το απογευματινό δείπνο με τον αγαπημένο τους. Το δίχως άλλο, η κάθε γυναίκα που λατρεύει να είναι περιποιημένη και να δείχνει κομψή, έχει τα καρφωτά σκουλαρίκια στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα της αξεσουάρ. Το καλύτερο όλων; Μπορείς να διαλέξεις σκουλαρίκια καρφωτά που θα μοιράζονται την λάμψη μιας βραδινής εμφάνισής σου και δεν θα αποσπούν την προσοχή από το αστραφτερό χαμόγελό σου ή ακόμη, μπορείς να κινηθείς σε επιλογές που θα συμπληρώσουν διακριτικά τις στιλιστικές σου επιλογές, προσθέτοντας μια σικάτη νότα στο look σου. Για όλα τα παραπάνω, μη διστάσεις να περιηγηθείς στο online κατάστημά μας. Σου έχουμε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις με μια τεράστια ποικιλία από σκουλαρίκια καρφωτά σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, σχέδια και υλικά κατασκευής. Από ρομαντικές καρδιές και σικ σκουλαρίκια καρφωτά με πέρλες μέχρι λαμπερά και εντυπωσιακά σκουλαρίκια καρφωτά με ζιργκόν, η συλλογή μας κρύβει σίγουρα την επόμενη μεγάλη σου αγάπη. Ικανή να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, η online συλλογή του bijoubox.gr είναι ο μοναδικός προορισμός σου όταν ψάχνεις υψηλής ποιότητας σκουλαρίκια καρφωτά σε άκρως προσιτές τιμές.

                                                        Σκουλαρίκια καρφωτά eshop

                                                        Μικρά σκουλαρίκια καρφωτά σε προσιτές τιμές

                                                        Τα κοσμήματα είναι τόσο μοναδικά όσο και η γυναίκα (ή ο άντρας) που θα τα φορέσει. Έχουν την απίστευτη ικανότητα να μεταμορφώσουν ένα ντύσιμο και να αναδείξουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου με τρόπο ξεχωριστό. Γι’ αυτό, η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα από καταστήματα/κατασκευαστές κοσμημάτων με πολύχρονη εμπειρία που χαίρουν την εκτίμηση των λάτρεων των κοσμημάτων όπως το Bijou Box. Ζητάς μικρά σκουλαρίκια καρφωτά που δεν μοιάζουν με ότι κυκλοφορεί εκεί έξω και έχει πολυφορεθεί; Σου εξασφαλίσαμε ακριβώς αυτό! Περιηγήσου στη συλλογή μας και επίλεξε ξεχωριστά ασημένια ή ατσάλινα μικρά σκουλαρίκια καρφωτά για την αποψινή σου εμφάνιση. Για να επιλέξεις εύκολα και γρήγορα τα μικρά σκουλαρίκια καρφωτά που θα δώσουν λάμψη στο σύνολό σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά φίλτρα μας και να διαλέξεις ανάλογα με το αγαπημένο σου μέγεθος, σχέδιο, υλικό, αλλά και εύρος τιμής, μεταξύ άλλων! Για καρφωτά σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας που δεν προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργίες (αν έχεις δερματικές ευαισθησίες), προτείνουμε να επιλέξεις μικρά σκουλαρίκια καρφωτά, φτιαγμένα από ατσάλι και ασήμι 925. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό του ασήμι είναι ότι δεν μαυρίζει όπως επίσης και ότι δεν χάνει τη λάμψη του όσα χρόνια και να περάσουν. Συν τοις άλλοις, είναι εντυπωσιακά ανθεκτικό στις "κακουχίες" και την επίδραση του χρόνου και πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με τα χρυσά και ασημένια "ξαδέρφια" του. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας ασημένια καρφωτά σκουλαρίκια κάνεις, πιθανότατα, μια αγορά που μπορεί να έχει μακροχρόνια διάρκεια! Ανακάλυψε πανέμορφα ατσάλινα καρφωτά σκουλαρίκια στο bijoubox.gr σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

                                                        σκουλαρίκια καρφωτά                                                        Καρφωτά σκουλαρίκια - Ανάδειξε το προσωπικό σου στυλ

                                                        Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι μια ξεχωριστή κατηγορία αξεσουάρ που δεν τα αγγίζει η πάροδος του χρόνου ή οι εναλλαγές της μόδας. Είναι διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, με κάθε ντύσιμο, από γυναίκες διαφορετικών στυλ. Συνήθως, η επιλογή του σωστού αξεσουάρ καθορίζεται από την συγκεκριμένη περίσταση, στην οποία καλείσαι να δώσεις μια έξτρα πινελιά λάμψης και κομψότητας στην εμφάνισή σου. Όταν πρόκειται για καρφωτά σκουλαρίκια, μπορείς να εκφράσεις την μοναδικότητά σου επιλέγοντας το χρώμα και το σχήμα που συμπληρώνει καλύτερα το παζλ που σε χαρακτηρίζει σαν γυναίκα και σαν προσωπικότητα! Θέλεις όλα τα βλέμματα στραμμένα στους υπέροχους λοβούς σου; Τότε ένα ασημένιο ή χρυσό (από κίτρινο ή ροζ χρυσό) ζευγάρι με ημιπολύτιμους λίθους ή αστραφτερά ζιργκόν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αναζητάς καρφωτά σκουλαρίκια με διακριτική λάμψη ή με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση; Ότι και αν έχεις στο μυαλό σου βρίσκεται ακριβώς εδώ – στο εγγυόμαστε!

                                                        Σκουλαρίκια καρφωτά σε χρυσό και ροζ χρυσό χρώμα

                                                        Η ποιότητα των αξεσουάρ παίζει καίριο ρόλο στο πόσο εκλεπτυσμένη και προσεγμένη θα είναι η εμφάνισή σου. Είναι, επίσης, και καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει την αντοχή του επιλεγμένου κοσμήματος/αξεσουάρ στο χρόνο. Καμία δεν θέλει να αγοράζει, για παράδειγμα, σκουλαρίκια καρφωτά για μια σεζόν. Αντιθέτως, όλοι μας θέλουμε να μπορούμε να χαιρόμαστε τα καρφωτά σκουλαρίκια μας (και τα υπόλοιπα κοσμήματα μας, φυσικά) για πολλά χρόνια, ειδικά όταν κάνουμε μια αγορά ενός θεωρητικά διαχρονικού αξεσουάρ, είτε πρόκειται για υπέρλαμπρα ζευγάρια διακοσμημένα με αστραφτερά ζιργκόν είτε για πιο απλά και καθημερινά σχέδια. Στο Bijou Box θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από σκουλαρίκια καρφωτά σε χρυσό και ροζ χρυσό χρώμα όλων των σχεδίων (καινούρια και κλασικά), χρωμάτων και σχημάτων, ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις για την αγορά τους. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις υπέροχα ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά (χωρίς προσθήκη νικελίου, για να είναι όντως 100% υποαλλεργικά) που καθαρίζονται και διατηρούνται πανεύκολα με ένα πέρασμα με ένα μαλακό πανάκι ή ακόμα, και καρφωτά σκουλαρίκια από χρυσό ή ασήμι. Ότι και να επιθυμήσεις, το bijoubox.gr έχει σίγουρα το επόμενο αγαπημένο κομμάτι της συλλογής σου.

                                                        Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα