ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΡΙΚΟΙ

Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι ασημί FUJI Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι ασημί FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 15 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι ασημί FUJI Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι ασημί FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 20 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι χρυσό FUJI Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι χρυσό FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 15 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι χρυσό FUJI Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι χρυσό FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 20 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι ροζ χρυσό FUJI Σκουλαρικια κρικοι 15mm ατσάλι ροζ χρυσό FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 15 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι ροζ χρυσό FUJI Σκουλαρικια κρικοι 20mm ατσάλι ροζ χρυσό FUJI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι FUJI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 20 χιλ. Φάρδος 2,5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 30mm ατσάλι ασημί KIOTO Σκουλαρικια κρικοι 30mm ατσάλι ασημί KIOTO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KIOTO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 30 χιλ. Φάρδος 5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ασημί KIOTO Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ασημί KIOTO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KIOTO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Φάρδος 5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 30mm ατσάλι χρυσό KIOTO Σκουλαρικια κρικοι 30mm ατσάλι χρυσό KIOTO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KIOTO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 30 χιλ. Φάρδος 5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι χρυσό KIOTO Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι χρυσό KIOTO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KIOTO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Φάρδος 5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ροζ χρυσό KIOTO Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ροζ χρυσό KIOTO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KIOTO, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Φάρδος 5 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό και μπλε ζιργκόν από ατσάλι VERLO Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό και μπλε ζιργκόν από ατσάλι VERLO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι VERLO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ασημί DASILI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ασημί DASILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DASILI από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί χρυσό DASILI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί χρυσό DASILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DASILI από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ροζ χρυσό DASILI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ροζ χρυσό DASILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DASILI από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ασημί DAPHNE Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ασημί DAPHNE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DAPHNE από ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί χρυσό DAPHNE Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί χρυσό DAPHNE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DAPHNE από επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ροζ χρυσό DAPHNE Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι μικροί ροζ χρυσό DAPHNE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Μικροί σκουλαρίκια κρίκοι DAPHNE από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί DANAI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαργαριτάρια ασημί DANAI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι με μαργαριτάρια DANAI από ατσάλι. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 7mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαργαριτάρια χρυσό DANAI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαργαριτάρια χρυσό DANAI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι με μαργαριτάρια DANAI από επιχρυσωμένο ατσάλι. Τα μαργαριτάρια έχουν διάμετρο από 7mm Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού ασημί VAILI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με Δίσκο της Φαιστού ασημί VAILI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι VAILI, από ατσάλι. Με Δίσκο της Φαιστού. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαύρα ζιργκόν ασημί KALEI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μαύρα ζιργκόν ασημί KALEI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KALEI, από ατσάλι. Διακοσμημένα με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό KALEI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με μπλε ζιργκόν ροζ χρυσό KALEI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KALEI, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Διακοσμημένα με μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με κρεμαστό γη ασημί VITORI Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με κρεμαστό γη ασημί VITORI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι VITORI, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με κρεμαστό γη ασημί VITOR Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με κρεμαστό γη ασημί VITOR 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι VITOR, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ασήμι 925, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 50 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm ροζ χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 50mm ροζ χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 50 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ασήμι 925, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 40 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 40 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm ροζ χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 40mm ροζ χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 40 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ασήμι 925, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 30 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 30 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm ροζ χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 30mm ροζ χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 30 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 12mm ροζ χρυσό KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 12mm ροζ χρυσό KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διάμετρος 12 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 20mm KOBE Σκουλαρικια κρικοι από ασήμι 925 20mm KOBE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια κρίκοι KOBE, από ασήμι 925, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 20 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC012RR από κόκκινες χάντρες
  Διαθέσιμα
  VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC012RR από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC013G από πράσινες χάντρες
   Διαθέσιμα
   VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC013G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC011 από πολύχρωμες χάντρες
    Διαθέσιμα
    VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC011 από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
    VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC010RW από oρείχαλκος λευκό χρυσό
     Διαθέσιμα
     VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC010RW από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC001R από oρείχαλκος ροζ χρυσό
      Διαθέσιμα
      VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια SU-WSC001R από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC072G από oρείχαλκος χειροποίητα χρυσό
       Διαθέσιμα
       VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC072G από επιχρυσωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC071 από oρείχαλκος χειροποίητα ασημί
        Διαθέσιμα
        VISETTI σκουλαρίκια κρίκοι MS-WSC071 από επαργυρωμένο oρείχαλκος. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα BIRIL 2
         Διαθέσιμα
         Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
         Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα χρυσό BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα χρυσό BIRIL 2
          Διαθέσιμα
          Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
          Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα ροζ χρυσό BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα ροζ χρυσό BIRIL 2
           Διαθέσιμα
           Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
           Ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό Swarovski® Elements FILIZ Ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό Swarovski® Elements FILIZ 2
            Διαθέσιμα
            Σκουλαρίκια κρίκοι FILIZ, από ασήμι 925, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα Swarovski® Elements ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
            Σκουλαρικια κρικοι 40mm ατσάλι ροζ χρυσό BREE Σκουλαρικια κρικοι 40mm ατσάλι ροζ χρυσό BREE 2
             Διαθέσιμα
             Σκουλαρίκια κρίκοι BREE, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 40 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
             Σκουλαρικια κρικοι 65mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 65mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
              Διαθέσιμα
              Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 65 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
              Σκουλαρικια κρικοι 60mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 60mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
               Διαθέσιμα
               Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 60 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
               Σκουλαρικια κρικοι 55mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 55mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
                Διαθέσιμα
                Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 55 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
                 Διαθέσιμα
                 Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                 Σκουλαρικια κρικοι 45mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 45mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
                  Διαθέσιμα
                  Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 45 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                  Σκουλαρικια κρικοι 35mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 35mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
                   Διαθέσιμα
                   Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 35 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Σκουλαρικια κρικοι 25mm ατσάλι ασημί TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 25mm ατσάλι ασημί TOKIO 2
                    Διαθέσιμα
                    Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 25 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                    Σκουλαρικια κρικοι 70mm ατσάλι χρυσό TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 70mm ατσάλι χρυσό TOKIO 2
                     Διαθέσιμα
                     Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 70 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Σκουλαρικια κρικοι 65mm ατσάλι χρυσό TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 65mm ατσάλι χρυσό TOKIO 2
                      Διαθέσιμα
                      Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 65 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Σκουλαρικια κρικοι 60mm ατσάλι χρυσό TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 60mm ατσάλι χρυσό TOKIO 2
                       Διαθέσιμα
                       Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 60 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                       Σκουλαρικια κρικοι 55mm ατσάλι χρυσό TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 55mm ατσάλι χρυσό TOKIO 2
                        Διαθέσιμα
                        Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 55 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                        Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι χρυσό TOKIO Σκουλαρικια κρικοι 50mm ατσάλι χρυσό TOKIO 2
                         Διαθέσιμα
                         Σκουλαρίκια κρίκοι TOKIO, από επιχρυσωμένο ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διάμετρος 50 χιλ. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                         Προϊόντα 1-60 of 150 item(s)
                         Σκουλαρίκια κρίκοι

                         Σκουλαρίκια Κρίκοι σε τεράστια επιλογή

                         Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι από τα πλέον διαχρονικά κομμάτια κάθε συλλογής κοσμημάτων που σέβεται τον εαυτό της! Δεν είναι μόνο ότι εντυπωσιάζουν με το πρωτότυπο και ταυτόχρονα απλό σχέδιό τους. Είναι, επίσης, καταπληκτικά αξεσουάρ "μπαλαντέρ" που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, κυριολεκτικά, κάθε φορά που θέλεις να ξεχωρίσεις και δεν ξέρεις τι να ταιριάξεις με το ντύσιμό σου. Μια και είσαι εδώ (και δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις!), μια απλή περιήγηση στο online κατάστημά μας, θα σου αποκαλύψει ακριβώς τον λόγο που οι κρίκοι έχουν περίοπτη θέση στο bijoubox.gr. Μέσα από μια πολύ μεγάλη συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ, εδώ σίγουρα θα βρεις τα σκουλαρίκια κρίκοι που θα είναι για εσένα "έρωτας με την πρώτη ματιά"! Σε καλωσορίζουμε σε μια συλλογή που οι κρίκοι έχουν την τιμητική τους – σκουλαρίκια κρίκοι διακοσμημένοι με αστραφτερά ζιργκόν, κρίκοι με υπέροχα κρεμαστά στολίδια, σκουλαρίκια κρίκοι με παιχνιδιάρικη διάθεση, κομψά και διακριτικά σκουλαρίκια ... και η λίστα σίγουρα δεν τελειώνει εδώ! Επέτρεψε στον εαυτό σου να παρασυρθεί από την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αξεσουάρ και εμπνεύσου μέσα από μια πληθώρα κομματιών που έχουν επιλεχθεί με σκοπό να ταιριάξουν σε κάθε σου εμφάνιση, προσδίδοντας τον χαρακτήρα που εσύ θα επιλέξεις και ικανοποιώντας κάθε σου στιλιστική απαίτηση. Ταυτόχρονα, οι κρίκοι συντελούν στο να εκφραστεί το μοναδικό στυλ της κάθε γυναίκας με τρόπο πραγματικά ιδιαίτερο και απαράμιλλα γοητευτικό. Είτε είσαι λάτρης του χρυσού, σε κλασική και αριστοκρατική κίτρινη απόχρωση ή μοντέρνα και ρομαντική ροζ απόχρωση, είτε του ασημιού ή ακόμα, και του πιο οικονομικού ατσαλιού, οι επόμενοι κρίκοι σου είναι εδώ. Μπορείς, επίσης, να διαλέξεις οι κρίκοι που θα προσθέσεις στη συλλογή σου να κοσμούνται από ημιπολύτιμους λίθους. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Η πρότασή μας; Επιχρυσωμένοι κρίκοι για να τους συνδυάσεις απίθανα με μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση ή ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι που σε πηγαίνουνε άνετα από το πρωί στο γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ και το χαλαρωτικό ποτό, αργότερα, το βράδυ. Θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό; Τι θα έλεγες για κρίκους με γεωμετρικά σχήματα και ημιπολύτιμους λίθους ή γιατί όχι, αταίριαστα ζευγάρια κρίκων για ένα πιο ασύμμετρο look; Προτιμάς κοσμήματα σε αρχαιοελληνικό στυλ; Κανένα πρόβλημα. Οι κρίκοι στο Bijou Box φέρουν σχέδια εμπνευσμένα από την αίγλη της αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο. Όλοι οι κρίκοι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι δια χειρός γνωστών, διεθνούς φήμης, Ελλήνων κατασκευαστών και σχεδιαστών κοσμημάτων!

                         Σκουλαρίκια κρίκοι online

                         Κρίκοι στις καλύτερες τιμές

                         Οι κρίκοι είναι ένα είδος σκουλαρικιού με κυκλικό σχέδιο (όπως προδίδει και το όνομά τους) που κλείνει και ασφαλίζει με κούμπωμα κλιπ. Πιο σπάνια οι κρίκοι κλείνουν με κούμπωμα τύπου "πεταλούδα". Σε αντίθεση με άλλα είδη σκουλαρικιών, οι κρίκοι πρέπει να φέρουν κούμπωμα που να διασφαλίζει ότι θα παραμείνουν στη θέση τους και δε θα χαθούν με μια απότομη κίνηση. Αυτό γιατί οι κρίκοι είναι συνήθως πιο βαριά και πιο μεγάλα σκουλαρίκια από τα απλά “καρφωτά“ ξαδερφάκια τους, άρα και πιο επιρρεπείς στο να χαθούν. Στο bijoubox.gr μπορείς να επιλέξεις σκουλαρίκια κρίκοι σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, στυλ και υλικά. Επίλεξε το στυλ, το ύφος, το υλικό και το μέγεθος που θέλεις να έχουν τα επόμενα σκουλαρίκια κρίκοι σου και απλά, χρησιμοποίησε τα φίλτρα της πλατφόρμας μας για να κάνεις την αναζήτησή σου πανεύκολη. Βρες τους κρίκους που σου ταιριάζουν και παράγγειλε τα στο διαδίκτυο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

                         Σκουλαρίκια κρίκοι

                         Φθηνά σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι και ασήμι

                         Το ατσάλι είναι αγαπημένο υλικό πολλών γυναικών και ανδρών όταν επιλέγουν αξεσουάρ, κυρίως λόγω της ανθεκτικότητας, της αντοχής στο χρόνο και της προσιτής τιμής. Είναι, επίσης, το λιγότερο σχετιζόμενο με αλλεργικές αντιδράσεις υλικό, ειδικά όταν τα σκουλαρίκια κρίκοι έχουν κατασκευαστεί χωρίς την πρόσμιξη νικελίου. Δε μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που τα φθηνά σκουλαρίκια κρίκοι είναι από τα πιο περιζήτητα κομμάτια της συλλογής μας. Είτε με γυαλιστερό φινίρισμα ή ματ τελείωμα, οι ατσάλινοι κρίκοι δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Έχοντας πάρει τη θέση τους στο πάνθεον των διαχρονικών, κλασικών αξεσουάρ, οι κρίκοι από ατσάλι σαγηνεύουν με την ομορφιά τους που δεν ξεθωριάζει όσος καιρός και να περάσει. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή σε προβλήματα όπως μαύρισμα (επίσης γνωστό και σαν "γάνιασμα") προτείνουμε οι ατάλινοι κρίκοι που θα επιλέξεις να έχουν επιμετάλλωση με ένα χημικό στοιχείο που ονομάζεται ρόδιο, το οποίο θα δώσει αυτό το πρόσθετο στοιχείο στα σκουλαρίκια σου, επιτρέποντάς σου να τα χαρείς για πολλά χρόνια χωρίς να σε προβληματίσει τίποτα, πέραν του πόσο συχνά θέλεις να τα φοράς! Και αν πάλι είσαι fan του ροζ χρυσού ή του κίτρινου χρυσού, στο bijoubox.gr υπάρχουν οικονομικοί κρίκοι και ατσάλινα σκουλαρίκια κρίκοι με την επιθυμητή επιμετάλλωση. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη σημασία στην εκτεταμένη συλλογή  από ασημένιοι κρίκοι. Όπως τα αδέλφια τους από ατσάλι, μπορείς να τα βρεις σε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και χρώματα. Τα σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι 925 είναι ιδιαίτερα κομψά και λεπτεπίλεπτα κατασκευασμένα και, χάρη στο υλικό τους, είναι μια καλή ιδέα δώρου.

                         Σκουλαρίκια κρίκοι – Μικρά και μεγάλα σχέδια

                         Κάθε γυναίκα επιβάλλεται να έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους στην συλλογή κοσμημάτων της. Είτε πρόκειται για το ένα και μοναδικό κομμάτι που θα μονοπωλήσει όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω του είτε για ένα πιο διακριτικό αξεσουάρ που θα συμπληρώσει το σύνολό σου με τρόπο μοναδικό, οι κρίκοι έχουν τεράστια δύναμη να μεταμορφώσουν μια εμφάνιση και να απογειώσουν ένα στυλ ντυσίματος. Η μεγαλύτερη διαφορά στα σκουλαρίκια κρίκους είναι συνήθως το μέγεθος. Τα μικρά σκουλαρίκια κρίκοι είναι πολύ εύκολο να φορεθούν στην εργασία και όλη την ημέρα. Μεγάλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι λίγο πιο μοντέρνας και είναι ιδανικά με το outfit σου για να βγεις σε μια βραδινή έφοδο. Αν νιώθεις ότι είσαι πιο πολύ ο εαυτός σου με απλά αξεσουάρ που δεν κάνουν πολύ "φασαρία", τότε επέλεξε μικρούς και καθημερινούς κρίκους. Ανάλογα με την διάθεση σου, την προσωπικότητά σου και το στυλ σου, οι κρίκοι στο Bijou Box θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις αυτό ακριβώς που θέλεις μέσα από τις στυλιστικές σου επιλογές, με πλειάδα χρωμάτων, σχεδίων, διαμέτρων, μεγεθών και υλικών! Τόλμησε να ξεχωρίσεις με μια ενδιαφέρουσα μίξη χρωμάτων που τα τελευταία χρόνια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θυμήσου ότι οι κρίκοι σου μπορεί να είναι μικροί, μεγάλοι, διακριτικοί, "υπερπαραγωγή", κλασικοί, μοντέρνοι, ακόμα και επιμεταλλωμένοι με ροζ ή κίτρινο χρυσό ή διακοσμημένοι με ζιργκόν για να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σου. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι κρίκοι έχουν το δικό τους τόπο συνάντησης και λέγεται Bijou Box.

                         Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα