ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑ

Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής από ατσάλι ασημί ZILOI Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής από ατσάλι ασημί ZILOI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής ZILOI από ατσάλι..  Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής από ατσάλι χρυσό ZILOI Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής από ατσάλι χρυσό ZILOI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής ZILOI από επιχρυσωμένο ατσάλι..  Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ασημί MARAL Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ασημί MARAL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ MARAL με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι χρυσό MARAL Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι χρυσό MARAL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ MARAL με δέντρο ζωής μενταγιόν, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MARAL Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MARAL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ MARAL με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MINAGE Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MINAGE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Διπλό Κολιέ MINAGE με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής από ασήμι 925 AMINI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια καρφωτά με δέντρο ζωής AMINI από ασήμι 925. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ασημί LEVIO Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ασημί LEVIO 2
  Διαθέσιμα
  Κολιέ LEVIO με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
  Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι χρυσό LEVIO Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι χρυσό LEVIO 2
   Διαθέσιμα
   Κολιέ LEVIO με δέντρο ζωής μενταγιόν, από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
   Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό LEVIO Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό LEVIO 2
    Διαθέσιμα
    Κολιέ LEVIO με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο χρυσό PEROI Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο χρυσό PEROI 2
     Διαθέσιμα
     Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, δέντρο ζωής.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο ροζ χρυσό PEROI Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής χειροποίητο ροζ χρυσό PEROI 2
      Διαθέσιμα
      Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, δέντρο ζωής.  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής και μαργαριτάρι ροζ χρυσό FANIS Βραχιόλι από ασήμι 925 με δέντρο ζωής και μαργαριτάρι ροζ χρυσό FANIS 2
       Διαθέσιμα
       Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, δέντρο ζωής και μαργαριτάρι .  Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       VISETTI χειροπέδα δέντρο ζωής SU-WBR007G από oρείχαλκος χρυσό
        Διαθέσιμα
        VISETTI χειροπέδα δέντρο ζωής SU-WBR007G από επίχρυσο oρείχαλκος. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
        VISETTI κολιέ δέντρο ζωής NI-WKD011G από ορείχαλκος χρυσό
         Διαθέσιμα
         VISETTI κολιέ δέντρο ζωής NI-WKD011G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         VISETTI κολιέ δέντρο ζωής NI-WKD015 από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
          Διαθέσιμα
          VISETTI κολιέ δέντρο ζωής NI-WKD015 από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          VISETTI κολιέ NI-WKD001GQ από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
           Διαθέσιμα
           VISETTI κολιέ NI-WKD001GQ από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           VISETTI κολιέ NI-WKD001G από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
            Διαθέσιμα
            VISETTI κολιέ NI-WKD001G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            VISETTI κολιέ διπλό SU-WKD001G από ορείχαλκος με δέντρο ζωής χρυσό
             Διαθέσιμα
             VISETTI κολιέ SU-WKD001G από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με δέντρο ζωής. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             VISETTI κολιέ τριπλό MS-WKD065G από ορείχαλκος με μαργαριτάρια χρυσό ασημί
              Διαθέσιμα
              VISETTI κολιέ MS-WKD065G από επιχρυσωμένο / επαργυρωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              VISETTI κολιέ τριπλό MS-WKD062G από ορείχαλκος με δέντρο ζωής χρυσό ασημί
               Διαθέσιμα
               VISETTI κολιέ MS-WKD062G από επιχρυσωμένο / επαργυρωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με δέντρο ζωής. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ασημί SEROW Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ασημί SEROW 2
                Διαθέσιμα
                Διπλό Κολιέ SEROW με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MIRAL Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν από ατσάλι ροζ χρυσό MIRAL 2
                 Διαθέσιμα
                 Διπλό Κολιέ MIRAL με δέντρο ζωής μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζυργκόν IROSA Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζυργκόν IROSA 2
                  Διαθέσιμα
                  Κολιέ IROSA με δέντρο ζωής από ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
                  Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζιργκόν ροζ χρυσό LERO Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζιργκόν ροζ χρυσό LERO 2
                   Διαθέσιμα
                   Κολιέ LERO με δέντρο ζωής από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
                   Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζυργκόν LERO Ασημένιο κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και ζυργκόν LERO 2
                    Διαθέσιμα
                    Κολιέ LERO με δέντρο ζωής από ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα
                    Κολιέ Δέντρο Ζωής με ζιργκόν ασημί GIAL Κολιέ Δέντρο Ζωής με ζιργκόν ασημί GIAL 2
                     Διαθέσιμα
                     Κολιέ Δέντρο Ζωής GIAL. Το κολιέ είναι από ανθεκτικό ατσάλι. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο...
                     Κολιέ Δέντρο Ζωής με ζιργκόν ροζ χρυσό GIAL Κολιέ Δέντρο Ζωής με ζιργκόν ροζ χρυσό GIAL 2
                      Διαθέσιμα
                      Κολιέ Δέντρο Ζωής GIAL. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα....
                      Κολιέ Δέντρο Ζωής ασημί ZOY Κολιέ Δέντρο Ζωής ασημί ZOY 2
                       Διαθέσιμα
                       16,05 €
                       Κολιέ Δέντρο Ζωής ZOY, από ανθεκτικό ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει....
                       Κολιέ Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό ZOY Κολιέ Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό ZOY 2
                        Διαθέσιμα
                        16,05 €
                        Κολιέ Δέντρο Ζωής ZOY Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο μήκος των 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς...
                        Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" μαύρα ζιργκόν LOTU
                         Διαθέσιμα
                         Βραχιόλι από γνήσιο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 14,5 έως 18 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του...
                         Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ χρυσό SIKI Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ χρυσό SIKI 2
                          Διαθέσιμα
                          Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 17 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα...
                          Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" HIBI Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" HIBI 2
                           Διαθέσιμα
                           20,08 €
                           Βραχιόλι από γνήσιο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 17 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του...
                           Ασημένιο βραχιόλι "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" με μπλε Οπάλ
                            Διαθέσιμα
                            Βραχιόλι από ασήμι 925 με μεγάλο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με γνήσιο μπλε οπάλ. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 18 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Ένα...
                            Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής VINA Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής VINA 2
                             Διαθέσιμα
                             18,47 €
                             Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                             Σκουλαρίκια Καρφωτά "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" από επίχρυσο ασήμι
                              Διαθέσιμα
                              Στρογγυλά σκουλαρίκια καρφωτά "Δέντρο Ζωής" από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτά τα όμορφα κουμπωτά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο...
                              Καρφωτά Σκουλαρίκια "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ασημένια Καρφωτά Σκουλαρίκια "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ασημένια 2
                               Διαθέσιμα
                               Στρογγυλά σκουλαρίκια καρφωτά "Δέντρο Ζωής" από γνήσιο ασήμι. Διακοσμημένα με διάφανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτά τα όμορφα κουμπωτά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης...
                               Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επίχρυσο ZEUS Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επίχρυσο ZEUS 2
                                Διαθέσιμα
                                Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε ματ επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή...
                                Ασημένια Σκουλαρίκια Καρφωτά "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ροζ επίχρυσο Ασημένια Σκουλαρίκια Καρφωτά "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ροζ επίχρυσο 2
                                 Διαθέσιμα
                                 Σκουλαρίκια καρφωτά "Δέντρο Ζωής" από γνήσιο ροζ επιχρυσωμένο ασήμι. Διακοσμημένα με διάφανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και λεπτή σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε καθημερινά και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτά τα όμορφα κουμπωτά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της...
                                 Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" LIL
                                  Διαθέσιμα
                                  Κολιέ με μικρό στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε σαγρέ επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή...
                                  Ασημένιο Κολιέ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" MIX Ασημένιο Κολιέ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" MIX 2
                                   Διαθέσιμα
                                   26,53 €
                                   Κολιέ με μεγάλο στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι,...
                                   Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" LIS Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" LIS 2
                                    Διαθέσιμα
                                    20,08 €
                                    Κολιέ με κομψό στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το...
                                    Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής JUL Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής JUL 2
                                     Διαθέσιμα
                                     24,11 €
                                     Κολιέ με κομψό στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                     Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" TIM Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" TIM 2
                                      Διαθέσιμα
                                      22,50 €
                                      Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η μινιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό...
                                      Ασημένιο βραχιόλι Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό DELAR Ασημένιο βραχιόλι Δέντρο Ζωής ροζ χρυσό DELAR 2
                                       Διαθέσιμα
                                       Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν και μαύρο σμάλτο. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 17 έως 19 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την...
                                       Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ επίχρυσο Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" ροζ επίχρυσο 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 14 έως 17 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά...
                                        Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" Ασημένιο βραχιόλι "Δέντρο Ζωής" 2
                                         Διαθέσιμα
                                         20,08 €
                                         Βραχιόλι από γνήσιο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 18 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του...
                                         Ασημένιο βραχιόλι "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επιχρυσωμένο Ασημένιο βραχιόλι "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επιχρυσωμένο 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Βραχιόλι με μικρό κρεμαστό δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 17 έως 19 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους. Συνδυάστε...
                                          Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής MARI Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής MARI 2
                                           Διαθέσιμα
                                           28,15 €
                                           Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από γνήσιο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                           Ασημένια Σκουλαρίκια καρφωτά ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ
                                            Διαθέσιμα
                                            10,40 €
                                            Σκουλαρίκια καρφωτά "Δέντρο Ζωής" από ασήμι 925.  Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν λόγω της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                            Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής EILA Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής EILA 2
                                             Διαθέσιμα
                                             26,53 €
                                             Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν λόγω της επίστρωσης πλατίνας. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η μίνιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το...
                                             Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής χρυσό VIRIS Ασημένιο Κολιέ δέντρο ζωής χρυσό VIRIS 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Κολιέ με μικρό στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925.  Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-43εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η μίνιμαλ σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
                                              Σκουλαρίκια "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" από χειροποίητο ασήμι Σκουλαρίκια "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" από χειροποίητο ασήμι 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Κρεμαστά σκουλαρίκια "Δέντρο Ζωής" από ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη της επίστρωσης πλατίνας. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
                                               Βραχιόλι "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" από γνήσιο ροζ χρυσό ασήμι A20141007 Βραχιόλι "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" από γνήσιο ροζ χρυσό ασήμι A20141007 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Βραχιόλι από γνήσιο ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ενσωματωμένο στοιχείο Δέντρο Ζωής. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν. Η αλυσίδα του βραχιολιού είναι ρυθμιζόμενη από 18 έως 20 εκατοστά και ταιριάζει σε σχεδόν κάθε καρπό. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή αυτό το κόσμημα είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα, ακόμα και...
                                                Προϊόντα 1-58 of 58 item(s)

                                                Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα