ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

Ασημένιο κολιέ με σταυρός χειροποίητο ροζ χρυσό MILORI Ασημένιο κολιέ με σταυρός χειροποίητο ροζ χρυσό MILORI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ με σταυρός MILORI από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με... Ασημένιο κολιέ ματάκι με... 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός FOT από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο ασημί BIL Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο ασημί BIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός BIL από ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο χρυσό BIL Ασημένιο κολιέ ματάκι με σταυρός και ζιργκόν χειροποίητο χρυσό BIL 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ματάκι με σταυρός BIL από επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό MASIL Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό MASIL 2
  Διαθέσιμα
  Βραχιόλι από γνήσιο ασήμι 925, με Ματάκι και Σταυρό .  Διακοσμημένο με διάφανα και μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
  Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό χρυσό MAS Βραχιόλι από ασήμι 925 με ματάκι και σταυρό χρυσό MAS 2
   Διαθέσιμα
   Βραχιόλι από γνήσιο επιχρυσωμένο ασήμι 925, με Ματάκι και Σταυρό .  Διακοσμημένο με διάφανα και μπλε ζιργκόν. Όλα τα υλικά του βραχιόλι είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
   VISETTI κολιέ NI-WDKD017 από ορείχαλκος με χάντρες χρυσό
    Διαθέσιμα
    VISETTI κολιέ NI-WDKD017 από επιχρυσωμένο ορείχαλκος. Διακοσμημένο με χάντρες. Το κολιέ είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
    Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα BIRIL 2
     Διαθέσιμα
     Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
     Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα χρυσό BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα χρυσό BIRIL 2
      Διαθέσιμα
      Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
      Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα ροζ χρυσό BIRIL Σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι με κρεμαστό σταυρό χειροποίητα ροζ χρυσό BIRIL 2
       Διαθέσιμα
       Σκουλαρίκια κρίκοι BIRIL με κρεμαστό σταυρό από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
       Κολιέ με Σταυρό μενταγιόν από ατσάλι ασημί OSTIR Κολιέ με Σταυρό μενταγιόν από ατσάλι ασημί OSTIR 2
        Διαθέσιμα
        Κολιέ OSTIR με Σταυρό μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
        Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ασημί SEROW Διπλό Κολιέ με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ασημί SEROW 2
         Διαθέσιμα
         Διπλό Κολιέ SEROW με δέντρο ζωής μενταγιόν και σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
         Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ασημί WELOI Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ασημί WELOI 2
          Διαθέσιμα
          Διπλό Κολιέ WELOI, με καρδία και σταυρό μενταγιόν, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
          Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό WELOI Διπλό Κολιέ με καρδία και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό WELOI 2
           Διαθέσιμα
           Διπλό Κολιέ WELOI, με καρδία και σταυρό μενταγιόν, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
           Κολιέ με σταυρό από ατσάλι PENELOPE Κολιέ με σταυρό από ατσάλι PENELOPE 2
            Διαθέσιμα
            Κολιέ με σταυρό PENELOPE από ανθεκτικό ατσάλι. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
            Κολιέ με σταυρό από ατσάλι χρυσό PENELOPE Κολιέ με σταυρό από ατσάλι χρυσό PENELOPE 2
             Διαθέσιμα
             Κολιέ με σταυρό PENELOPE. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι χρυσό επιχρυσωμένη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
             Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό PENELOPE Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό PENELOPE 2
              Διαθέσιμα
              Κολιέ με σταυρό PENELOPE. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
              Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ασημί SEVILLA Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ασημί SEVILLA 2
               Διαθέσιμα
               Διπλό Κολιέ SEVILLA, με σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 65-70 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
               Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό SEVILLA Διπλό Κολιέ με σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό SEVILLA 2
                Διαθέσιμα
                Διπλό Κολιέ SEVILLA, με σταυρό, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 65-70 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι HARBIN Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι HARBIN 2
                 Διαθέσιμα
                 Διπλό Κολιέ HARBIN, με άπειρο μενταγιόν και σταυρό, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                 Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό HARBIN Διπλό Κολιέ με άπειρο μενταγιόν και σταυρό από ατσάλι ροζ χρυσό HARBIN 2
                  Διαθέσιμα
                  Διπλό Κολιέ HARBIN, με άπειρο μενταγιόν και σταυρό, από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                  Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός από ατσάλι με ζιργκόν CARACAS Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός από ατσάλι με ζιργκόν CARACAS 2
                   Διαθέσιμα
                   Σκουλαρίκια καρφωτά CARACAS, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                   Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός με ζιργκόν ροζ χρυσό CARACAS Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός με ζιργκόν ροζ χρυσό CARACAS 2
                    Διαθέσιμα
                    Σκουλαρίκια καρφωτά CARACAS, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                    Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός από ατσάλι με ζιργκόν MEDELLIN Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός από ατσάλι με ζιργκόν MEDELLIN 2
                     Διαθέσιμα
                     Σκουλαρίκια καρφωτά MEDELLIN, με ζιργκόν. Από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                     Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός με ζιργκόν ροζ χρυσό MEDELLIN Σκουλαρίκια καρφωτά σταυρός με ζιργκόν ροζ χρυσό MEDELLIN 2
                      Διαθέσιμα
                      Σκουλαρίκια καρφωτά MEDELLIN, με ζιργκόν. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                      Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό FARIT Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό FARIT 2
                       Διαθέσιμα
                       Κολιέ με σταυρό FARIT. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                       Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DELORI Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DELORI 2
                        Διαθέσιμα
                        Κολιέ με σταυρό DELORI. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                        Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DIRICE Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν ροζ χρυσό DIRICE 2
                         Διαθέσιμα
                         Κολιέ με σταυρό DIRICE. Το κολιέ είναι από ροζ χρυσό επιχρυσωμένη 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                         Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν χειροποίητο MALE Ασημένιο κολιέ με σταυρό και μαύρα ζιργκόν χειροποίητο MALE 2
                          Διαθέσιμα
                          Κολιέ με σταυρό MALE. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                          Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο PERERI Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο PERERI 2
                           Διαθέσιμα
                           Κολιέ με σταυρό PERERI. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                           Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο KLOIR Ασημένιο κολιέ με σταυρό και ζιργκόν χειροποίητο KLOIR 2
                            Διαθέσιμα
                            Κολιέ με σταυρό KLOIR. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                            Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο μαύρο MERCLE Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο μαύρο MERCLE 2
                             Διαθέσιμα
                             Κολιέ με σταυρό MERCLE. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                             Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο SAVIDOR Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο SAVIDOR 2
                              Διαθέσιμα
                              Κολιέ με σταυρό SAVIDOR. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                              Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο FELI Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο FELI 2
                               Διαθέσιμα
                               Κολιέ με σταυρό FELI. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                               Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο DARI Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο DARI 2
                                Διαθέσιμα
                                Κολιέ με σταυρό DARI. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ARLITA Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ARLITA 2
                                 Εκτός αποθέματος
                                 Κολιέ με σταυρό ARLITA. Το κολιέ είναι από 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                 Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό ARLITA Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό ARLITA 2
                                  Διαθέσιμα
                                  Κολιέ με σταυρό ARLITA. Το κολιέ είναι από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                  Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό MERIO Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο χρυσό MERIO 2
                                   Διαθέσιμα
                                   Κολιέ με σταυρό MERIO. Το κολιέ είναι από επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                   Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό MERIO Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό MERIO 2
                                    Διαθέσιμα
                                    Κολιέ με σταυρό MERIO. Το κολιέ είναι από ροζ επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                    Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό FELI Ασημένιο κολιέ με σταυρό χειροποίητο ροζ χρυσό FELI 2
                                     Διαθέσιμα
                                     Κολιέ με σταυρό FELI. Το κολιέ είναι από ροζ επιχρυσωμένο 925 ασήμι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                     Ασημένιο Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό MEDEO Ασημένιο Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό MEDEO 2
                                      Διαθέσιμα
                                      Κολιέ MEDEO με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν μαυρίζει. Σχεδιασμένο & χειροποίητο στην Ελλάδα.
                                      Κολιέ με σταυρό ασημί JEVI Κολιέ με σταυρό ασημί JEVI 2
                                       Διαθέσιμα
                                       16,05 €
                                       Κολιέ με σταυρό JEVI. Το κολιέ είναι από ανθεκτικό ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο &...
                                       Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό JEVI Κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό JEVI 2
                                        Διαθέσιμα
                                        Κολιέ με σταυρό JEVI. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι...
                                        Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ασημί CRISI Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ασημί CRISI 2
                                         Διαθέσιμα
                                         Κολιέ με σταυρό CRISI. Το κολιέ είναι από ανθεκτικό ατσάλι. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα. Αυτό το περιδέραιο είναι...
                                         Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό CRISI Κολιέ με σταυρό και ζιργκόν ροζ χρυσό CRISI 2
                                          Διαθέσιμα
                                          Κολιέ με σταυρό CRISI. Το κολιέ από ανθεκτικό ατσάλι, είναι ροζ χρυσό επιχρυσωμένη. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 – 45εκ., μπορεί εύκολα να να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο, καθώς και άλλα κοσμήματα....
                                          Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NATAR Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NATAR 2
                                           Διαθέσιμα
                                           Κολιέ NATAR με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                                           Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NAROV Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό NAROV 2
                                            Διαθέσιμα
                                            Κολιέ NAROV με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                                            Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό FARIL Ασημένιο κολιέ με σταυρό ροζ χρυσό FARIL 2
                                             Διαθέσιμα
                                             Κολιέ FARIL με σταυρό από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια ....
                                             Angelo Barreta ανδρικό βραχιόλι με σταυρό από μαύρο δέρμα SAMOS Angelo Barreta ανδρικό βραχιόλι με σταυρό από μαύρο δέρμα SAMOS 2
                                              Διαθέσιμα
                                              Angelo Barreta ανδρικό βραχιόλι SAMOS από γνήσιο μαύρο δέρμα με σταυρό. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο μαγνητικό κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν....
                                              Angelo Barreta βραχιόλι ανδρικό με σταυρό από καφέ δέρμα SAMOS Angelo Barreta βραχιόλι ανδρικό με σταυρό από καφέ δέρμα SAMOS 2
                                               Διαθέσιμα
                                               Angelo Barreta ανδρικό βραχιόλι SAMOS από γνήσιο καφέ δέρμα με σταυρό. Το βραχιόλι κλείνει ασφαλές γύρο από τον καρπό και μπορεί εύκολα να φορεθεί και να αφαιρεθεί χάρη στο ατσάλινο μαγνητικό κούμπωμα. Η άριστη ποιότητα κατασκευή και η σχεδίαση σας επιτρέπει να το φορέσετε όλη την ημέρα. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά που δεν μαυρίζουν....
                                               Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι CLAIRE Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι CLAIRE 2
                                                Διαθέσιμα
                                                Σκουλαρίκια κρίκοι CLAIRE, από ατσάλι, με κρεμαστό σταυρό φίλντισι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι επιχρυσωμένο CLAIRE Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι επιχρυσωμένο CLAIRE 2
                                                 Διαθέσιμα
                                                 Σκουλαρίκια κρίκοι CLAIRE με κρεμαστό σταυρό φίλντισι . Από επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                 Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι ροζ χρυσό CLAIRE Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι ροζ χρυσό CLAIRE 2
                                                  Διαθέσιμα
                                                  Σκουλαρίκια κρίκοι CLAIRE με κρεμαστό σταυρό φίλντισι . Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                  Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό μαύρο ψηφιδωτό ροζ χρυσό CLAIRE Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό μαύρο ψηφιδωτό ροζ χρυσό CLAIRE 2
                                                   Διαθέσιμα
                                                   Σκουλαρίκια κρίκοι CLAIRE με κρεμαστό σταυρό. Από ροζ χρυσό επιχρυσωμένο ατσάλι, με μαύρο ψηφιδωτό. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
                                                   Κολιέ Κωνσταντινάτο με σταυρό HILD Κολιέ Κωνσταντινάτο με σταυρό HILD 2
                                                    Διαθέσιμα
                                                    Κολιέ Κωνσταντινάτο HILD με στρογγυλό φλουρί. H αλυσίδα από ανθεκτικό ατσάλι είναι επιπλατινωμένη. Στο μενταγιόν είναι τοποθετημένο μικρά, διακριτικά ζιργκόν. Χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος των 40 - 45 εκ., μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε την αλυσίδα με οποιοδήποτε outfit και άλλα περιδέραια.  Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο & δεν...
                                                    Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO Κολιέ μαμά με σταυρό και ματάκι από ατσάλι MEKO 2
                                                     Διαθέσιμα
                                                     Κολιέ MEKO με στοιχείο μαμά, σταυρό και ματάκι, από ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
                                                     Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI Ασημένιο κολιέ με μαργαριτάρια και σταυρό χρυσό WIPAI 2
                                                      Διαθέσιμα
                                                      Ασημένιο κολιέ WIPAI, επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν.  Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό...
                                                      Κολιέ 925 ασημένιο ροζ... Κολιέ 925 ασημένιο ροζ... 2
                                                       Διαθέσιμα
                                                       Κολιέ MAAI με μενταγιόν Μαρία από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 45-50εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι,...
                                                       Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν FOUS Βραχιόλι ριβιέρα από ασήμι με ζιργκόν FOUS 2
                                                        Διαθέσιμα
                                                        Βραχιόλι ριβιέρα FOUS από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα
                                                        Κολιέ σταυρός από ασήμι 925 RAU Κολιέ σταυρός από ασήμι 925 RAU 2
                                                         Διαθέσιμα
                                                         Ασημένιο κολιέ, με μικρό μενταγιόν σταυρός. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης...
                                                         Προϊόντα 1-60 of 158 item(s)
                                                         Σταυροί κοσμήματα

                                                         Σταυροί σε προσιτές τιμές online

                                                         Οι σταυροί είναι από τα κοσμήματα που αποπνέουν τη χάρη του διαχρονικού και προσδίδουν αίγλη και κομψότητα. Παράλληλα, αποτελεί ένα σύμβολο που είναι βαθιά ριζωμένο και συσχετιζόμενο με την Ελλάδα και το Χριστιανισμό. Είτε έρχεται με τη μορφή του κλασικού σταυρού ή σαν μέρος σχεδίου ενός κοσμήματος, ο σταυρός μαγνητίζει με μοναδικό τρόπο. Συν τοις άλλοις, οι σταυροί ταιριάζουν, σαν αξεσουάρ, σχεδόν σε κάθε περίσταση, τόσο σε επίσημη όσο και σε καθημερινή. Αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο και υλικό. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι σταυροί είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές, όταν κάποιος θέλει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό σα δώρο, είτε στον εαυτό του είτε σε αγαπημένο πρόσωπο. Στην συλλογή των κοσμημάτων μας, θα βρείτε από κολιέ και δαχτυλίδια μέχρι σκουλαρίκια και βραχιόλια που φέρουν περίτεχνα σχέδια με θέμα τον σταυρό. Φτιαγμένοι από ασήμι, ανοξείδωτο ατσάλι και μπρούντζο, οι σταυροί στη συλλογή μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για να ικανοποιούν κάθε γούστο. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν ακόμα και κομμάτια διακοσμημένα με απαστράπτοντα ζιργκόν και ημιπολύτιμες πέτρες, έτσι ώστε να μπορούν να συνοδέψουν επάξια, στυλιστικές επιλογές που απαιτούν κομψότητα, χάρη και γοητεία. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας κατάστημα και να επιλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει στην περίπτωση και την περίσταση που το θέλετε. Να είστε σίγουροι ότι ο ιδανικός σταυρός είναι ακριβώς εδώ και σας περιμένει!

                                                         Κοσμήματα με Σταυρό

                                                         Σταυρός – Εκεί που το παραδοσιακό συναντά το μοντέρνο στον κόσμο του κοσμήματος

                                                         Ο σταυρός, για πολλούς, είναι ένα σύμβολο, για άλλους ένα πολύτιμο αξεσουάρ. Αδιαμφισβήτητα, όμως, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε συλλογής κοσμημάτων. Ανεξάρτητα από το πώς και πού φοριέται ο σταυρός, στον καρπό, στο λαιμό ή στα αυτιά, φέρει τη γοητεία του κλασικού και του διαχρονικού και συνάμα, αποτελεί ισχυρό σύμβολο που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους με βαθιά θρησκευτικά αισθήματα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είτε, λοιπόν, ο σταυρός είναι για εσένα ένας τρόπος να εκφράσεις την πίστη σου είτε ένα κόσμημα που θα συμπληρώσει το ντύσιμό σου και θα κάνει εντύπωση, στο bijoubox.gr θα βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς. Κοσμήματα υψηλής ποιότητας και σταυροί σε πολλά σχέδια και με διαφορετικά υλικά κατασκευής, θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις το μοναδικό σου στυλ και πτυχές της προσωπικότητάς σου με το σωστό τρόπο. Εμπνεύσου από τα διαχρονικά design και επίλεξε αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας, φτιαγμένα μόνο από κορυφαία υλικά – μέσα σε αυτά είναι και ο σταυρός που διαφέρει από κάθε άλλο παρόμοιο κόσμημα που έχεις συναντήσει. 

                                                         σταυροι κοσημα                                                         Σταυροί στο bijoubox.gr – Δώρα που ξεχωρίζουν

                                                         Οι σταυροί σαν κόσμημα είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο, αν θέλεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ειδικά όταν πρόκειται για μια θρησκευτική τελετή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σταυρός είναι το άκρως απαραίτητο κόσμημα (και ίσως, το μοναδικό που χρειάζεται) σε βαφτίσεις και γάμους. Με άλλα λόγια, δεν μπορείς να “πέσεις” έξω αν επιλέξεις να πάρεις σαν δώρο για κάποια ξεχωριστή περίπτωση ένα σταυρό. Συνδυασμένος με το αντίστοιχο ντύσιμο, ο σταυρός είναι το κατάλληλο είδος αξεσουάρ. Για πολλούς, οι σταυροί είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμα αξεσουάρ. Είναι σύμβολο πίστης και της ίδιας της Χριστιανοσύνης. Ο σταυρός, λοιπόν, στο λαιμό  συμβολίζει τη σύνδεσή τους με τα θεία και την θρησκεία. Με σεβασμό, λοιπόν, σε αυτό που μπορεί να αντιπροσωπεύει ο σταυρός για τον καθένα, προσφέρουμε μια εντυπωσιακά μεγάλη συλλογή κοσμημάτων, που την αποτελούν τόσο κλασικοί σταυροί που κοσμούν το λαιμό, όσο και βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδες για το πόδι, charms ή δαχτυλίδια που φέρουν το σχέδιο του σταυρού. Και για να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτόν ακριβώς που αναζητάς, η συλλογή μας έχει εμπλουτιστεί με κομμάτια σε διαφορετικά χρώματα, σχέδια και υλικά, από χρυσό και ασήμι μέχρι και ροζ χρυσό, για πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Είτε ο σταυρός προορίζεται για άντρα, γυναίκα ή παιδί, μπορείς να εμπνευστείς και να παραγγείλεις το κατάλληλο δώρο μέσα από το BIJOU BOX, επιλέγοντας ένα κόσμημα που είναι τόσο διακριτικό, κλασικό, εντυπωσιακό, μοντέρνο ή στιλάτο όσο εσύ επιθυμείς. Το καλύτερο όλων; Φροντίσαμε να κρατήσουμε τις τιμές μας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά επίπεδα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες μας να βρουν το τέλειο δώρο, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητά τους. Είτε θέλεις ο σταυρός-βραχιόλι σου να είναι οικονομικός και καθημερινός είτε σε ενδιαφέρουν σταυροί-μενταγιόν από ασήμι που δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο  στο πέρασμά σου, εδώ θα βρεις ακριβώς αυτό που αναζητάς, σε τιμές ασυναγώνιστες και πάντα με την υπογραφή του BIJOU BOX που έχει πλέον γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της προσιτής πολυτέλειας. 

                                                         Σταυρός σε εξαιρετική ποιότητα – Κάνε την παραγγελία σου τώρα!

                                                         Η ποικιλία από κοσμήματα στο BIJOU BOX είναι τόσο εντυπωσιακή που είναι αδύνατον να σε αφήσει παραπονεμένο. Οι σταυροί στη συλλογή μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για να ικανοποιήσουν, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Ανεξαιρέτου του σχεδίου που θα επιλέξεις, ο σταυρός που θα κοσμήσει εσένα ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπό σου πρέπει να συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά, εξαιρετική τεχνοτροπία και προσιτή τιμή. Αν και είναι δύσκολο να βρεις κοσμήματα που πληρούν όλες αυτές τις προϋποθέσεις, οι σταυροί στο bijoubox.gr είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ποιότητα και η τιμή δεν χρειάζεται πάντα να είναι ποσά ανάλογα! Κρατώντας τις τιμές μας σε πολύ προσιτά επίπεδα, χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των κοσμημάτων μας – δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο από κορυφαία υλικά κατασκευής και άψογη δουλειά – δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το ιδανικό κόσμημα, ανάλογα με την περίσταση που το θέλουν. Μπορείς τώρα να χρησιμοποιήσεις το ειδικό φίλτρο μας για πιο γρήγορες αναζητήσεις και πραγματικά, ο ονειρικός σταυρός για σένα είναι μόλις μερικά κλικ μακριά.

                                                         Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα