ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ ΕΠΑΡΓΥΡΩΜΕΝΑ

Ενεργά φίλτρα

Σκουλαρίκια μαργαριτάρι σε ασημί MOBA Σκουλαρίκια μαργαριτάρι σε ασημί MOBA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μαργαριτάρι σε ασημί MOBA

O20141838
29,90 €
Σκουλαρίκια μαργαριτάρι MOBA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν....
Σκουλαρίκια μακριά σε ασημί μαύρο SWING Σκουλαρίκια μακριά σε ασημί μαύρο SWING 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μακριά σε ασημί μαύρο SWING

O20141841
29,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια SWING από επαργυρωμένο μπρούτζο. Σχέδιο σε ασημί / μαύρο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο &...
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο RINIA Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο RINIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο RINIA

O20141857
24,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια RINIA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο MILOS Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο MILOS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο MILOS

O20141849
32,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια MILOS από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο SERIFOS Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο SERIFOS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια κρίκοι επαργυρωμένο από μπρούτζο SERIFOS

O20141847
19,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια SERIFOS από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο ELIYA Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο ELIYA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο ELIYA

O20141851
27,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια ELIYA από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο CORFU Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο CORFU 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Μεγάλα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο CORFU

O20141855
24,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια CORFU  από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο NAXOS Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο NAXOS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια επαργυρωμένο από μπρούτζο NAXOS

O20141853
24,90 €
Αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια NAXOS από επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με μαργαριτάρι από ατσάλι BARIA Σκουλαρίκια κρίκοι με μαργαριτάρι από ατσάλι BARIA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με μαργαριτάρι από ατσάλι BARIA

O20141833
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι BARIA. Από ατσάλι, διακοσμημένα με μαργαριτάρια. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι VERLO Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι VERLO 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι VERLO

O20141835
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι VERLO, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι CLAIRE Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι CLAIRE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό σταυρό φίλντισι CLAIRE

O20141830
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι CLAIRE, από ατσάλι, με κρεμαστό σταυρό φίλντισι. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι SASA Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι SASA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι SASA

O20141826
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι SASA, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι MOSAI Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι MOSAI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό από ατσάλι MOSAI

O20141823
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι MOSAI, από ατσάλι, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό τρίγωνο από ατσάλι MONT Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό τρίγωνο από ατσάλι MONT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό τρίγωνο από ατσάλι MONT

O20141816
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι MONT, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι BERLOT Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι BERLOT 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι BERLOT

O20141807
19,90 €
Σκουλαρίκια BERLOT, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι MATRICE Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι MATRICE 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι MATRICE

O20141809
19,90 €
Σκουλαρίκια MATRICE, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα.Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν.Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν.Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι.Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με πράσινα ζιργκόν από ατσάλι VALVI Σκουλαρίκια κρεμαστά με πράσινα ζιργκόν από ατσάλι VALVI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με πράσινα ζιργκόν από ατσάλι VALVI

O20141805
19,90 €
Σκουλαρίκια VALVI, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με πράσινα & διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με μπλε ζιργκόν από ατσάλι VALVI Σκουλαρίκια κρεμαστά με μπλε ζιργκόν από ατσάλι VALVI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με μπλε ζιργκόν από ατσάλι VALVI

O20141804
19,90 €
Σκουλαρίκια VALVI, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μπλε & διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με μωβ ζιργκόν από ατσάλι VALVI Σκουλαρίκια κρεμαστά με μωβ ζιργκόν από ατσάλι VALVI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με μωβ ζιργκόν από ατσάλι VALVI

O20141803
19,90 €
Σκουλαρίκια VALVI, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μωβ & διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι VALVI Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι VALVI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι VALVI

O20141802
19,90 €
Σκουλαρίκια VALVI, από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι LABEI Σκουλαρίκια κρεμαστά με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι LABEI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με μαύρα ζιργκόν από ατσάλι LABEI

O20141810
19,90 €
Σκουλαρίκια LABEI από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μαύρα & διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι LABEI Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι LABEI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι LABEI

O20141801
19,90 €
Σκουλαρίκια LABEI από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο & χειροποίητα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο JAER Σκουλαρίκια μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο JAER 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο JAER

O20141777
22,90 €
Μακριά σκουλαρίκια κρεμαστά από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο, σε σφυρήλατο φινίρισμα.. Ένα θαυμάσιο κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει σε οποιαδήποτε συλλογή κοσμημάτων. Μπορεί να φορεθεί πολύ καλά σε ιιδιαίτερες περιστάσεις όπως γάμους και βαφτίσια Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν...
Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο BRIL Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο BRIL 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο BRIL

O20141730
27,90 €
Χειροποίητα σκουλαρίκιααπό υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα...
Σκουλαρίκια μαργαριτάρι από επαργυρωμένο μπρούτζο LAS
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μαργαριτάρι από επαργυρωμένο μπρούτζο LAS

O20141727
29,90 €
Γυναικεία σκουλαρίκια από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα...
Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο TRIL 2 Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο TRIL 2 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένα από μπρούτζο TRIL

O20141733
24,90 €
Χειροποίητα σκουλαρίκιααπό υψηλής ποιότητας επαργυρωμένo μπρούτζο. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα κατά τη διάρκεια του ντους.  Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά,100% χωρίς νικέλιο και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα...
Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένο από μπρούτζο SIM Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένο από μπρούτζο SIM 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια χειροποίητα επαργυρωμένο από μπρούτζο SIM

O20141771
19,90 €
Χειροποίητα σκουλαρίκιααπό υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο LIA Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο LIA 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένα LIA

O20141753
24,90 €
Σκουλαρίκια καρφωτά από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με μεγάλα πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski®. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια μαργαριτάρι μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο OVA Σκουλαρίκια μαργαριτάρι μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο OVA 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μαργαριτάρι μακριά από επαργυρωμένο μπρούτζο OVA

O20141725
32,90 €
Μακριά γυναικεία σκουλαρίκια από επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια μαργαριτάρια γλυκού νερού. Χάρι στο διακριτικό σχέδιο και στην υψηλής ποιότητας κατασκευή είναι ιδανικό να φορεθεί όλη την ημέρα. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα...
Σκουλαρίκια μακριά με Swarovski ζιργκόν από ροζ χρυσό μπρούτζο FID Σκουλαρίκια μακριά με Swarovski ζιργκόν από ροζ χρυσό μπρούτζο FID 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μακριά με Swarovski ζιργκόν από επάργυρο μπρούτζο FID

O20141766
34,90 €
Μακριά σκουλαρίκια από επαργυρωμένο μπρούτζο, σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένα με γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski®. Ένα θαυμάσιο κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει σε οποιαδήποτε συλλογή κοσμημάτων. Μπορεί να φορεθεί πολύ καλά σε ιιδιαίτερες περιστάσεις όπως γάμους και βαφτίσια. Αυτό το κόσμημα είναι υποαλλεργικό,100% χωρίς νικέλιο και δεν...
Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο KOL Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο KOL 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο KOL

O20141768
22,90 €
Σκουλαρίκια από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski® σε διάθανο χρώμα. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην...
Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι QUAS Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι QUAS 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι μαύρα QUAS

O20141780
19,90 €
Σκουλαρίκια από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μαύρα ζιργκόν. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι JIO Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι JIO 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια μακριά με ζιργκόν από ατσάλι JIO

O20141778
19,90 €
Σκουλαρίκια από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό πέρλα HAI
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό πέρλα HAI

O20141793
14,90 €
Σκουλαρίκια κρίκοι από ατσάλι με κρεμαστό πέρλα. Η διάμετρος είναι 25 χλτ. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με πέρλα από ατσάλι MIS
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με πέρλα από ατσάλι NIS

O20141797
12,90 €
Κρεμαστά σκουλαρίκια από ατσάλι. Διακοσμημένο με μαργαριτάρι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και σχεδίαση σας επιτρέπει να τα φορέσετε όλη την ημέρα. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι URID Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι URID 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ζιργκόν από ατσάλι URID

O20141795
14,90 €
Σκουλαρίκια URID από ατσάλι σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με διάθανα ζιργκόν. Όλα τα υλικά, από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια, είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο TRAP Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο TRAP 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια καρφωτά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο TRAP

O20141756
24,90 €
Σκουλαρίκια καρφωτά από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με μεγάλα πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski® σε διάθανο χρώμα. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα...
Σκουλαρίκια κρεμαστά επάργυρα με ζιργκόν AVIN Σκουλαρίκια κρεμαστά επάργυρα με ζιργκόν AVIN 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά επάργυρα με ζιργκόν AVIN

O20141759
22,90 €
Σκουλαρίκια κρεμαστά από υψηλής ποιότητας επάργυρο μπρούτζο σε σφυρήλατο φινίρισμα. Διακοσμημένα με γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski σε διάφανο και διάθανο χρώμα. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και...
Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο POLO Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο POLO 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με Swarovski ζιργκόν επαργυρωμένο POLO

O20141762
22,90 €
Σκουλαρίκια από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο. Διακοσμημένα με γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα Swarovski® σε διάθανο χρώμα. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Συνδυάστε αυτά τα μεγάλα και ξεχωριστά σκουλαρίκια με ένα κολιέ ή βραχιόλι. Σχεδιασμένο και χειροποίητα κατασκευασμένα στην...
Σκουλαρίκια κρεμαστά με μεγάλο ζιργκόν από επάργυρο μπρούτζο MAZ Σκουλαρίκια κρεμαστά με μεγάλο ζιργκόν από επάργυρο μπρούτζο MAZ 2
Διαθέσιμα
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια κρεμαστά με μεγάλο ζιργκόν από επάργυρο μπρούτζο MAZ

O20141742
24,90 €
Σκουλαρίκια από υψηλής ποιότητας επαργυρωμένο μπρούτζο, σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένα με μεγάλο πιστοποιημένο κρύσταλλο Swarovski σε διάφανο χρώμα και σχήμα δάκρυ. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Όλα τα υλικά από τα υψηλής ποιότητας...
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα