Κολιέ

Ανακαλύψτε ασημένια κολιέ σε ροζ χρυσό επιχρυσωμένο φινίρισμα. Βρείτε μακριά και κοντά περιδέραια από χειροποίητο μπρούτζο σε εξαιρετική ποιότητα και λογικές τιμές.

Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη BOND Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη BOND 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Καδένες-αλυσίδες λαιμού

Ασημένια αλυσίδα 40 εκ. επιπλατινωμένη BOND

H20141715
19,90 €
Ασημένια αλυσίδα τύπου άγκυρας σε 40 εκατοστά μήκος. Ιδανικό για ένα μικρό μενταγιόν. Η πλάτος της αλυσίδας είναι 2 mm. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν χάρη στην επίστρωση πλατίνας.
Κολιέ με σταυρό και ματάκι από ασήμι IRIS
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μάτι

Κολιέ με σταυρό και ματάκι από ασήμι IRIS

H20141705
27,90 €
Κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Διακοσμημένο με ποιοτικά λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-43 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Κολιέ με σταυρό και ματάκι από ροζ χρυσό ασήμι IRIS
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μάτι

Κολιέ με σταυρό και ματάκι από ροζ χρυσό ασήμι IRIS

H20141704
27,90 €
Κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. Διακοσμημένο με ποιοτικά λευκά ζιργκόν. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-43 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Διπλό κολιέ ματάκι με σταυρό από γνήσιο ασήμι LILA
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μάτι

Διπλό κολιέ ματάκι με σταυρό από γνήσιο ασήμι LILA

H20141707
29,90 €
Διπλό κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Διπλό κολιέ ματάκι με σταυρό από επίχρυσο γνήσιο ασήμι LILA
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μάτι

Διπλό κολιέ ματάκι με σταυρό από επίχρυσο γνήσιο ασήμι LILA

H20141706
29,90 €
Διπλό κολιέ με στοιχείο ματάκι και σταυρό από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Το κολιέ μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Ασημένιο κολιέ με κόκκινο ζιργκόν ULAS Ασημένιο κολιέ με κόκκινο ζιργκόν ULAS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Ασημένιο κολιέ με κόκκινο ζιργκόν ULAS

H20141728
34,90 €
Κολιέ με κόκκινο ζιργκόν από γνήσιο ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Ασημένιο κολιέ με μπλε ζιργκόν FAS Ασημένιο κολιέ με μπλε ζιργκόν FAS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Ασημένιο κολιέ με μπλε ζιργκόν FAS

H20141702
34,90 €
Κολιέ με μπλε ζιργκόν από γνήσιο ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Ασημένιο κολιέ με πράσινο ζιργκόν FAS Ασημένιο κολιέ με πράσινο ζιργκόν FAS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Ασημένιο κολιέ με πράσινο ζιργκόν FAS

H20141703
34,90 €
Κολιέ με πράσινο ζιργκόν από γνήσιο ασήμι 925. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκ είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Αυτό το περιδέραιο είναι ένα υπέροχο δώρο για την μαμά για να το φορέσει όλη την ημέρα Σχεδιασμένο στην Ελλάδα. 
Κολιέ ασημένιο με 5 στοιχεία ζιργκόν rose gold VERA Κολιέ ασημένιο με 5 στοιχεία ζιργκόν rose gold VERA 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Κολιέ ασημένιο με 5 στοιχεία ζιργκόν rose gold VERA

H20141726
27,90 €
Κολιέ με 5 στοιχεία ζιργκόν από υψηλής ποιότητας ροζ επίχρυσο καθαρό ασήμι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι με ζιργκόν ροζ επίχρυσο KAIM Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι με ζιργκόν ροζ επίχρυσο KAIM 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι

Ασημένιο κολιέ μαργαριτάρι με ζιργκόν ροζ επίχρυσο KAIM

H20141727
29,90 €
Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρ ι- ζιργκόν. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα...
Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό EVID Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό EVID 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι

Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό EVID

H20141724
24,90 €
Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με 5 στοιχεία μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά...
Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό REDI Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό REDI 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ μαργαριτάρι

Κολιέ μαργαριτάρι από γνήσιο ασήμι ροζ χρυσό REDI

H20141725
24,90 €
Ασημένιο κολιέ, ροζ χρυσό επιχρυσωμένο με μενταγιόν μαργαριτάρι. Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις ή απλά για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε αυτά το απλό κολιέ με ένα βραχιόλι ή σκουλαρίκια. Όλα τα υλικά της...
Κολιέ "Μανούλα" από ροζ επίχρυσο ατσάλι Κολιέ "Μανούλα" από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ Μαμά

Κολιέ "Μανούλα" από ροζ επίχρυσο ατσάλι

H20141722
19,90 €
Κολιέ με στοιχείο "Μανούλα" από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη μαμά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Κολιέ με 5 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί rose gold
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ατσάλινα Κολιέ

Κολιέ με 5 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί rose gold

H20141720
19,90 €
Κολιέ με 5 μικρά στρογγυλά φλουριά από υψηλής ποιότητας ροζ επίχρυσο ατσάλι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί COIN Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί COIN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί COIN

H20141714
24,90 €
Κολιέ με 3 μικρά στρογγυλά φλουριά από υψηλής ποιότητας καθαρό ασήμι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί επίχρυσο COIN Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί επίχρυσο COIN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ασημένια Κολιέ

Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί επίχρυσο COIN

H20141713
24,90 €
Κολιέ με 3 μικρά στρογγυλά φλουριά από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο καθαρό ασήμι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί rose gold COIN Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί rose gold COIN 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Ασημένια Κολιέ

Κολιέ ασημένιο με 3 στρογγυλά μενταγιόν φλουρί rose gold COIN

H20141712
24,90 €
Κολιέ με 3 μικρά στρογγυλά φλουριά από υψηλής ποιότητας ροζ επίχρυσο καθαρό ασήμι. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η minimal σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Σχεδιασμένο στην Ελλάδα.
Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επίχρυσο ZEUS Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επίχρυσο ZEUS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Δέντρο Ζωής

Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" επίχρυσο ZEUS

H20141711
27,90 €
Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε ματ επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή...
Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ροζ επίχρυσο ZEUS Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ροζ επίχρυσο ZEUS 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Κολιέ ασημένιο "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ροζ επίχρυσο ZEUS

H20141710
27,90 €
Κολιέ με στοιχείο δέντρο ζωής από υψηλής ποιότητας ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε ματ επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή...
Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" LASX Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" LASX 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" LASX

H20141709
24,90 €
Κολιέ με στοιχείο κύλινδρος από υψηλής ποιότητας ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα...
Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" επίχρυσο LASX Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" επίχρυσο LASX 2
 • Νέο
Διαθέσιμα
Κολιέ ασημένια

Κολιέ ασημένιο "Κύλινδρος" επίχρυσο LASX

H20141708
24,90 €
Κολιέ με στοιχείο κύλινδρος από υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Διακοσμημένο με διάφανα ζιργκόν Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό...
Κολιέ ασημένιο "ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ" ροζ επίχρυσο Κολιέ ασημένιο "ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ" ροζ επίχρυσο 2
Διαθέσιμα
Κολιέ

Κολιέ ασημένιο "ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ" ροζ επίχρυσο

H20141595
16,90 €
Κολιέ με μικρό μενταγιόν αρκουδάκι από υψηλής ποιότητας ροζ επίχρυσο ασήμι 925 σε γυαλισμένη επεξεργασία. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45εκ. είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν. Η κατασκευή και η απλή σχεδίαση σας επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Συνδυάστε αυτό το ξεχωριστό κολιέ με ένα βραχιόλι,...
Κολιέ λαιμαριά από χειροποίητο μπρούτζο επίχρυσο BENIT Κολιέ λαιμαριά από χειροποίητο μπρούτζο επίχρυσο BENIT 2
Διαθέσιμα
Κολιέ λαιμαριά

Κολιέ λαιμαριά από χειροποίητο μπρούτζο επίχρυσο BENIT

H20141701
49,90 €
Κολιέ λαιμαριά από επιχρυσωμένο μπρούτζο σε γυαλισμένο φινίρισμα. Διακοσμημένο με γνήσια πιστοποιημένα Swarovski Elements ζιργκόν Ένα εντυπωσιακό κόσμημα με το οποίο ξεχωρίζετε από το πλήθος το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή βαπτίσεις. Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά και δεν μαυρίζουν. Σχεδιασμένο και χειροποίητα...
Κολιέ στοιχείο σταυρό και άπειρο από ροζ επίχρυσο ατσάλι Κολιέ στοιχείο σταυρό και άπειρο από ροζ επίχρυσο ατσάλι 2
Διαθέσιμα
Ατσάλινα Κολιέ

Κολιέ στοιχείο σταυρό και άπειρο από ροζ επίχρυσο ατσάλι

H20141699
19,90 €
Κολιέ στοιχείο σταυρό και άπειρο από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει να φορεθεί όλη την ημέρα και επίσης κατά το ντους. Αυτό το όμορφο κολιέ είναι ένα κατάλληλο δώρο για την αγαπημένη γιαγιά. Όλα τα υλικά της ρυθμιζόμενης αλυσίδας σε μήκος 40-45 εκατοστά είναι υποαλλεργικά & δεν μαυρίζουν.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα